Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е каааааак мооже ? Без книжка ? Разочарован съм ! Оплаквам се: Ще слагам цайси.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Днес ми дойде и общинската честитка от ония мизерник дет ми вдигна колицата(паяка)Айде още 20 кинта за общинската хазна.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Princo написа:
        Оплаквам се: Ще слагам цайси.
        Честито кьорчо Да бе по-малко спамило във форума
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          Princo написа:
          Честито кьорчо Да бе по-малко спамило във форума
          Ако обичаш,не намесвай спама ! Той е невинен и няма нищо общо в конкретния случай !
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
            Нема са оплакваш - ще ти се оправят очичките, да виждаш хубаво знаците...и каките, които преминават от дясно или от ляво на тези знаци!
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
              Ми влизаме у затворо, аз и без т’ва съм за там дет чат-пат карам без книжка. Айде да не казвам на отиване с колко карахме...
              Спокойно! Ще си правим компания в панделата. Оплаквам се: в София съм и към обяд трябва да ходя да ми прочетат обвинението. Надявам се глобата да не е максималната , че си еб..о майката.Оплаквам се: и адвокатката ще ме одрусааааааааааа.
              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
              Ex.Opel Astra

Коментар

Humppa написа:
                Личният ми лекър не е доволен само от килограмите....
                Ами прибираш нейде мАторЯ - далеч от очите - далеч от сърцето, купуваш си колело и почваш!Живкооуу, ако не друго, поне ще сме на държавна издръжка! Кажи как се разви сагата, де? Теглихме потребителски кредит - не знам хвалба ли е или оплакване. Намазах едни маратонки от цялата работа. Сънувах отвратителен сън - убиец, труп, кръв...Аз - свидетел на престъплението и убиецът ме видя...направо сценарий за филм!И мнооого да се оплача - чакат ме изключително трудни 2 месеца - юли и август - пътуване до Португалия, после Франция и кат се върна - трябва да ходя на море!!!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Да се похваля: Най-накрая съм с реглулирана предницаИмам от вчера и преглед на газовата - това нз дали е хвалба или оплакване
                  Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                  Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Чакам Сутров да се похвали/оплаче за резултата от срещата със закона.Оплаквам се - от няколко дни усилено ми се спи и задрямвам на всяко възможно място... ко става не знам.Хваля се - ей ся си лягам в леглото и си спирам телефоните... тоз път ще се наспя като хората!

Коментар

Immortal написа:
                      Чакам Сутров да се похваля/оплаче за резултата от срещата със закона.Оплаквам се - от няколко дни усилено ми се спи и задрямвам на всяко възможно място... ко става не знам.Хваля се - ей ся си лягам в леглото и си спирам телефоните... тоз път ще се наспя като хората!
                      завиждам ти а аз тръгвам за нощна
                      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Като стана въпрос за сън.Хваля се: Най-сетне пристигна матрака на щерка ми - чакахме го месец...Оплаквам се: Нашият матрак все още го няма. Чакали ги от завода Ама КО ША ПРАИМ ША го чакаме, ама вече стария се изтърбуши съвсем.ПС: През деня ще отмарям морна трътка на италианска седалка в италианска кола, а вечер ще отмарям на италиански матрак, а като се има впредвид и кулинарните ми предпочитания ( за бургазлии 500 гр.пица+бира в пъб Виктория - 3,70) очаквам да се превърна в поклонник на всьо италианско. :D
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                          Като стана въпрос за сън.Хваля се: Най-сетне пристигна матрака на щерка ми - чакахме го месец...Оплаквам се: Нашият матрак все още го няма. Чакали ги от завода Ама КО ША ПРАИМ ША го чакаме, ама вече стария се изтърбуши съвсем.ПС: През деня ще отмарям морна трътка на италианска седалка в италианска кола, а вечер ще отмарям на италиански матрак, а като се има впредвид и кулинарните ми предпочитания ( за бургазлии 500 гр.пица+бира в пъб Виктория - 3,70) очаквам да се превърна в поклонник на всьо италианско. :D
                          Стига с тая Виктория де,все на Мерсито ми се отдава възможност да седна.Един път влязох у тая Виктория и всичките места които бяха свободни бяха резервирани. Хвърляй по едно око на малкия паркинг между двете и ако мярнеш мойто Марче ще пием по една бира.Ред за оплакване:Изгоря ми бензиновата помпа отново.Изкара само 3-4 месеца.Егати и боклука за 120 лева.Карам на газ/бензин и винаги имам достатъчно бензин в резервоара и пак изгоря.Ред за хвалба:Поръчах си комплект бензинова помпа със всичките карантии.Днес си я смених и за сега всичко си е наред.След около седмица ми се прибират газаджиите от странство и отивам да я спират до де карам на газ.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                            ntodorov написа:
                            Стига с тая Виктория де,все на Мерсито ми се отдава възможност да седна.Един път влязох у тая Виктория и всичките места които бяха свободни бяха резервирани. Хвърляй по едно око на малкия паркинг между двете и ако мярнеш мойто Марче ще пием по една бира.Ред за оплакване:Изгоря ми бензиновата помпа отново.Изкара само 3-4 месеца.Егати и боклука за 120 лева.Карам на газ/бензин и винаги имам достатъчно бензин в резервоара и пак изгоря.Ред за хвалба:Поръчах си комплект бензинова помпа със всичките карантии.Днес си я смених и за сега всичко си е наред.След около седмица ми се прибират газаджиите от странство и отивам да я спират до де карам на газ.
                            Аз ще ти кажа една друга пицария ама като се видим,много хубаво готвят и пиците са големи.И за срещи става там

Коментар

Оплаквам се-днес цял ден нямам настроение, на всичкото отгоре имах много работа, като се прибрах нета ми пак взе да прекъсва, общо взето кофти ден без нито една усмивка..чак се радвам че свърши ако и утре е същия ще се гръмна вече..

Коментар

Остави ми Бравото на мене
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X