Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се: Джантата ми падна върху ключа за гуми и се ужули и съм откачил ..
    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Забравих да се похваля: Смених носачите
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Ichkin написа:
        Задигната шахта ... чукнала е само пробката и е откъртила назад резбата и малко нагоре ...
        Тук ще премълча че ще ме изкарат расис и най вероятно ще има предупреждение Ама ........................ ромска.

Коментар

nai7 написа:
          Ichkin написа:
          Задигната шахта ... чукнала е само пробката и е откъртила назад резбата и малко нагоре ...
          Тук ще премълча че ще ме изкарат расис и най вероятно ще има предупреждение Ама ........................ ромска.
          Въпроса е - майка, леля, стринка или вуйна ?
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
            nai7 написа:
            Ichkin написа:
            Въпроса е - майка, леля, стринка или вуйна ?
            И учинайката.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Хвалба - бяхме си "на село" за Великден. Много бързо мина времето - оплакване.Мома Калина вече направи сама първите си крачки.Оплакване - забравих ко друго щях да се хваля и оплаквам.Ааа, вчера се прибрахме много бързо - лепнахме се зад едни дипломатически коли и културно с 160 се прибрахме в София. На магистралата имаше катастрофа и не ни мърдаше поне 2 часа чакане.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                Ааа, вчера се прибрахме много бързо - лепнахме се зад едни дипломатически коли и културно с 160 се прибрахме в София. На магистралата имаше катастрофа и не ни мърдаше поне 2 часа чакане.
                Ауууу...вие сте за разстрел! Как така може да шофирате със 160км/ч. Тцтцтцтц Ами ако пресичаше дете на главния път, ами ако беше фръкнало някое колело. Ко прайм?

Коментар

Да се похваля с единсвеното положително нещо, с което мога да се похваля в момента: здрав съм!!! Днес направих профилактичен преглед, изследвания на кръв и чернодробни ензими - всичко е в нормите!Личният ми лекър не е доволен само от килограмите....

Коментар

Ми влизаме у затворо, аз и без т’ва съм за там дет чат-пат карам без книжка. Айде да не казвам на отиване с колко карахме...
                    Ванга

Коментар

Вие сте за затвор !!!В правилна си пише какви са ограниченията - 50,90,130! Децата бяха ли в специални детски седалки, а вие с колани, с включени светлини, аптечка, пожарогасител, триъгълник, резервни крушки, резервна гума, резервни капути, памперси, 20литра бензин отгоре за всеки случай, сандвичи, холната гарнитура и готварската печка, бойлера??????????Аман от такива камикадзета, на вас мястото ви е там, зад решетките...че и без книжка си позволяваш да шофираш!

Коментар

coolboby написа:
                        Irka_fihi написа:
                        Ааа, вчера се прибрахме много бързо - лепнахме се зад едни дипломатически коли и културно с 160 се прибрахме в София. На магистралата имаше катастрофа и не ни мърдаше поне 2 часа чакане.
                        Ауууу...вие сте за разстрел! Как така може да шофирате със 160км/ч. Тцтцтцтц Ами ако пресичаше дете на главния път, ами ако беше фръкнало някое колело. Ко прайм?
                        За разстрел - не знам, ама един публичен линч като нищо могат да ни спретнат! Тихо, че тук има един тотален морален наблюдател и ся ше ни емне! Колкото до деца на магистралата...абе имаше едни малко по-големи деца, с високи ботуши и почти без гащи, ама тях ги пазихме.
                        Ванга

Коментар

Трябва да си прецеждаме думите във форума, че ще ни накацат мухите на момента! И аз се похвалих малко по-напред в темата и какво стана....

Коментар

coolboby написа:
                            Вие сте за затвор !!!В правилна си пише какви са ограниченията - 50,90,130! Децата бяха ли в специални детски седалки, а вие с колани, с включени светлини, аптечка, пожарогасител, триъгълник, резервни крушки, резервна гума, резервни капути, памперси, 20литра бензин отгоре за всеки случай, сандвичи, холната гарнитура и готварската печка, бойлера??????????Аман от такива камикадзета, на вас мястото ви е там, зад решетките...че и без книжка си позволяваш да шофираш!
                            Спряха ни полицаи и поискаха да видят триъгълника. Аз им казах, че имам, ама ме е срам да им го покажа...
                            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                              coolboby написа:
                              Спряха ни полицаи и поискаха да видят триъгълника. Аз им казах, че имам, ама ме е срам да им го покажа...
                              Изрод! :D

Коментар

Ми тъй дье, то не се показва току-така на всеки, дет поиска да го види...
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X