Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес работя, събота съм от 10 до 14 по принцип, но сега ще почивам. Неделя си почивам по принцип и понеделник работя със съботно. Това им се откъсна на моите шефове за празника.Това е оплакване де
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Недей рева,аз ще работя от 8:30 до 18:00 утре от 10:00 до 16:00 и ще почивам в неделя и понеделник.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

jenshen73 написа:
        blondi_74 написа:
        strajaro написа:
        дано е така
        ми да си видял някой бит от мен...скоро не съм толкова лоша де
        Вас Заралийките наистина човек трябва да ви види... щото..., "не съм била", а човека в болница Оплаквам се - не излъгах никой
        е...без причина никой не го бият, преди две седмици наритах един, който си го просеше, но до болница не съм докарвала човек все пак хора сме mims нали знаеш че мъжете не са силният пол...ние им даваме възможност да бъдат такива strajaro вчера не куцаше...

Коментар

krasio_79bs написа:
          Недей рева,аз ще работя от 8:30 до 18:00 утре от 10:00 до 16:00 и ще почивам в неделя и понеделник.
          При теб има причина, да нямаш повече почивки. При мен се работи защото така им е кеф на хората, на всички празници!
          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Хваля се:Днес е хубаво времето,до сега бях навън с колелото!

Коментар

VesMil написа:
              Хваля се:Днес е хубаво времето,до сега бях навън с колелото!
              В софия се скапа ((
              Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
              Jim Morrison

Коментар

Да се похваля: Монтирах джантите с летните гуми, а зимните изчистих от камъчета и мръсотия, после като изсъхнат хубаво ги прибирам да прелетуват.

Коментар

Хваля се:Айляк съм и ми е кеф.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                    Хваля се:Айляк съм и ми е кеф.
                    Браво на тебе ! Да се похваля и аз съм айляк

Коментар

Оплаквам се.Майстора ми държа колата три дни, за смяна на съединител, като изрично съм му казал че колата ми трябва за петък вечер, защото ще пътувам. Днес ми се обажда, няма да успея, много работа, ела си я вземи. Отивам вземам си колата без сменен съединител, и след няколко километра нещо тропа ужасно в завоите. Слизам гледам предните болтове, на двете джанти, незатегнати. От лявата страна два болта си висяха еи така, от другата един се беше развил. Останалите можах да ги развия с пръсти.Как ще тръгна на път с тази кола не знам. Трябва да мина близо 500км, и ме е голямо шубе. Лагера присвирва от време на време, педала щрака....не знам.Ще Ви пиша в темата за лоши и добри сервизи, кой е, и къде се намира, да знаете да не ходите. Ще го пиша, и по други форуми, просто толкова съм афектиран, реве ми се.
                      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Аз пък да се похваля от разхода на колата. Маршрута е Елин Пелин - Русе - Завет. Ел.Пелин - Русе беше 4.6 л./100 км., но при Русе - Завет имаше много дупки и се повиши до 4,8 л./100 км. Скоростта на движение се стремях да е 90-100 км/ч. Всичките тези резултати са по борд компютър, като при него средната скорост на движение е 80 км/ч.И оплакване имам де - бензина продължава да поскъпва Весел празник на всички колеги
                        SKODA 105L '78
                        PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                        FIAT 126p '89
                        TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                        GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Хваля се - взех си спретната къщурка в едно селце до Рудозем, много спокойничко, стига с тоя градски живот.

Коментар

ogi28b написа:
                            Хваля се - взех си спретната къщурка в едно селце до Рудозем, много спокойничко, стига с тоя градски живот.
                            Чудесна придобивка,със здраве да си я ползваш и да си я направиш както ти харесва.Чакаме снимки.А ще има ли две лепи отпред?

Коментар

ogi28b написа:
                              Ей на това се вика хвалба!Оги, кога ще организираме едно джумбаре да полеем къщурката?

Коментар

Оплакване: днес бях на работа.Хвалба: ако може да мине за такава бях до обяд.п.с. скъпите ни работодатели не признават никакви празници!
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X