Днес работя, събота съм от 10 до 14 по принцип, но сега ще почивам. Неделя си почивам по принцип и понеделник работя със съботно. Това им се откъсна на моите шефове за празника.Това е оплакване де
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blondi_74
jenshen73 написа:blondi_74 написа:strajaro написа:дано е така
Коментар
-
Хваля се:Айляк съм и ми е кеф.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
blondi_74
Коментар
-
Оплаквам се.Майстора ми държа колата три дни, за смяна на съединител, като изрично съм му казал че колата ми трябва за петък вечер, защото ще пътувам. Днес ми се обажда, няма да успея, много работа, ела си я вземи. Отивам вземам си колата без сменен съединител, и след няколко километра нещо тропа ужасно в завоите. Слизам гледам предните болтове, на двете джанти, незатегнати. От лявата страна два болта си висяха еи така, от другата един се беше развил. Останалите можах да ги развия с пръсти.Как ще тръгна на път с тази кола не знам. Трябва да мина близо 500км, и ме е голямо шубе. Лагера присвирва от време на време, педала щрака....не знам.Ще Ви пиша в темата за лоши и добри сервизи, кой е, и къде се намира, да знаете да не ходите. Ще го пиша, и по други форуми, просто толкова съм афектиран, реве ми се.
Коментар
-
Аз пък да се похваля от разхода на колата. Маршрута е Елин Пелин - Русе - Завет. Ел.Пелин - Русе беше 4.6 л./100 км., но при Русе - Завет имаше много дупки и се повиши до 4,8 л./100 км. Скоростта на движение се стремях да е 90-100 км/ч. Всичките тези резултати са по борд компютър, като при него средната скорост на движение е 80 км/ч.И оплакване имам де - бензина продължава да поскъпва Весел празник на всички колегиSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
Оплакване: днес бях на работа.Хвалба: ако може да мине за такава бях до обяд.п.с. скъпите ни работодатели не признават никакви празници!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар