оплаквам се: таз сутрин като се събудих и се погледнах в огледалото се изплашихдясното ми око е супер подуто от гнусен ечемик, който явно съм чесала в съня си изглеждам кат пребита, само че без цвят за капак гаджето кат ме видя се спука от смях и взе да ми вика бушон друго оплакване: закъснях за работа, щото един тир правеше сложна ( невъзможна ) маневра и беше запушил пътяоплакването продължава: утре е другиден ще работячувствам се много прецакана
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mims написа:оплаквам се: таз сутрин като се събудих и се погледнах в огледалото се изплашихдясното ми око е супер подуто от гнусен ечемик, който явно съм чесала в съня си изглеждам кат пребита, само че без цвят за капак гаджето кат ме видя се спука от смях и взе да ми вика бушон друго оплакване: закъснях за работа, щото един тир правеше сложна ( невъзможна ) маневра и беше запушил пътяоплакването продължава: утре е другиден ще работячувствам се много прецаканаFIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
миг невнимание и вече си татко
Коментар
-
blondi_74
mims написа:оплаквам се: таз сутрин като се събудих и се погледнах в огледалото се изплашихдясното ми око е супер подуто от гнусен ечемик, който явно съм чесала в съня си изглеждам кат пребита, само че без цвят за капак гаджето кат ме видя се спука от смях и взе да ми вика бушон друго оплакване: закъснях за работа, щото един тир правеше сложна ( невъзможна ) маневра и беше запушил пътяоплакването продължава: утре е другиден ще работячувствам се много прецакана
Коментар
-
blondi_74 написа:mims написа:оплаквам се: таз сутрин като се събудих и се погледнах в огледалото се изплашихдясното ми око е супер подуто от гнусен ечемик, който явно съм чесала в съня си изглеждам кат пребита, само че без цвят за капак гаджето кат ме видя се спука от смях и взе да ми вика бушон друго оплакване: закъснях за работа, щото един тир правеше сложна ( невъзможна ) маневра и беше запушил пътяоплакването продължава: утре е другиден ще работячувствам се много прецакана
Коментар
-
blondi_74 написа:mims написа:оплаквам се: таз сутрин като се събудих и се погледнах в огледалото се изплашихдясното ми око е супер подуто от гнусен ечемик, който явно съм чесала в съня си изглеждам кат пребита, само че без цвят за капак гаджето кат ме видя се спука от смях и взе да ми вика бушон друго оплакване: закъснях за работа, щото един тир правеше сложна ( невъзможна ) маневра и беше запушил пътяоплакването продължава: утре е другиден ще работячувствам се много прецакана
Коментар
-
blondi_74
nai7 написа:blondi_74 написа:mims написа:оплаквам се: таз сутрин като се събудих и се погледнах в огледалото се изплашихдясното ми око е супер подуто от гнусен ечемик, който явно съм чесала в съня си изглеждам кат пребита, само че без цвят за капак гаджето кат ме видя се спука от смях и взе да ми вика бушон друго оплакване: закъснях за работа, щото един тир правеше сложна ( невъзможна ) маневра и беше запушил пътяоплакването продължава: утре е другиден ще работячувствам се много прецакана
Коментар
-
blondi_74
Коментар
-
blondi_74 написа:nai7 написа:blondi_74 написа:mims написа:оплаквам се: таз сутрин като се събудих и се погледнах в огледалото се изплашихдясното ми око е супер подуто от гнусен ечемик, който явно съм чесала в съня си изглеждам кат пребита, само че без цвят за капак гаджето кат ме видя се спука от смях и взе да ми вика бушон друго оплакване: закъснях за работа, щото един тир правеше сложна ( невъзможна ) маневра и беше запушил пътяоплакването продължава: утре е другиден ще работячувствам се много прецаканаPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
чайте, че забравих за кво влезнах тук, а именно:хваля се: размених ампулите на синия и червения ключ и вече няма да мъча Пунтичко с мастер-а.Синия, който е силно протъркан стана мастер и ще си седи дома.Спестих в лошия случай към 100+ лв и в добрия 30+ лв.Страшно съм доволна ))Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
blondi_74 написа:strajaro написа:дано е такаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Tornado написа:Ще му туря ама нямам в мен нито един.Ето го и него красавеца.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар