Оххх, защо го спомена? Ние сме фенове на "Неделя", но са много скъпи и този път ще пропуснем, иначе винаги и за всякакви поводи сме поръчвали от там! Щерка си ще кръщавам, че е Калина и искахме да е на Цветница, пък и на 16.04 ще прави годинка. :D
Да ти е живо и здраво момиченцето :D , моето на 25 април става на 10, но още не съм мислила за торта, обикновено тя си я избира, аз само одобрявам
хваля се: в Пловдив съм си ! За мен най-хубавото нещо в София е табелата за Пловдив ... нагледах се на лудница и нахално шофиранеа и още нещо да се похваля : карах Мазератиоплаквам се: толкова се притеснявах, че крака ми трепереше и дори не запомних къв модел беше ...
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
хваля се: в Пловдив съм си ! За мен най-хубавото нещо в София е табелата за Пловдив ... нагледах се на лудница и нахално шофиране
Така е, тука тръгваме като светне зеленото, не 30 секунди след това
добре казано, стига да беше истина между другото нека вметна, че няма никакво значение къде си- това което изнервя най-много е трафикане се обиждай колега, не вложих лош смисъл
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
хваля се: в Пловдив съм си ! За мен най-хубавото нещо в София е табелата за Пловдив ... нагледах се на лудница и нахално шофиране
Така е, тука тръгваме като светне зеленото, не 30 секунди след това
добре казано, стига да беше истина между другото нека вметна, че няма никакво значение къде си- това което изнервя най-много е трафикане се обиждай колега, не вложих лош смисъл
От това няма как да се обидя, естествено, но наистина последно като карах в Пловдив ми се стори, че малко по-бавно се случват нещата, но може и аз да не съм разбрал Изнервящо е, но който кара постоянно в София свиква малко или много.
От това няма как да се обидя, естествено, но наистина последно като карах в Пловдив ми се стори, че малко по-бавно се случват нещата, но може и аз да не съм разбрал Изнервящо е, но който кара постоянно в София свиква малко или много.
Абсолютно същото усещане за шофирането в Пловдив имам и аз И неведнъж съм го споделял във форума. Макар и аз да съм филибенско чедо, не съм израстнал там и винаги се нервя от неадекватните реакции на шоферите по кръстовищата. Особено от мудното потегляне по светофарите...Така, че, колежке, не е само на колегата това наблюдение, а и мое. Както и на брат ми, който развява Делтата из Пловдив.Похвалвам се: Днес беше първият истински пролетен ден. Зарязах всякаква работа и цял ден се мотах по кафенетата и в парка на припек.Оплаквам се: Ще трябва да наваксам пропуснатата работа тази нощ и утре...
Абе от два дни е по-топло и вече спят голяма част от шофьорите. Т’ва е оплакване
Някои си спят целогодишно! Аз се изнервям, при положение, че се возя, а на fihi не знам к’во му е.И се чудя после защо от време на време пожелава майките на някои шофьори...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар