Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

[quote="Irka_fihi"][quote="popara801"]
    Irka_fihi написа:
    strajaro написа:
    coolboby написа:
    Ама един друг или..?
    Понякога се чукаме!
    Де гиди гейове ниедни! Вън от тоя форум! Да се оплача - не можах да се наспя.И още не съм избрала торта за кръщенето.
    сакън.. не са гейове Ирка най-хубавите торти са в "Неделя" кого ще кръщаваш?

Коментар

Оххх, защо го спомена? Ние сме фенове на "Неделя", но са много скъпи и този път ще пропуснем, иначе винаги и за всякакви поводи сме поръчвали от там! Щерка си ще кръщавам, че е Калина и искахме да е на Цветница, пък и на 16.04 ще прави годинка. :D
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
        Оххх, защо го спомена? Ние сме фенове на "Неделя", но са много скъпи и този път ще пропуснем, иначе винаги и за всякакви поводи сме поръчвали от там! Щерка си ще кръщавам, че е Калина и искахме да е на Цветница, пък и на 16.04 ще прави годинка. :D
        А мойта щерка няма ли да я кръщаваме???
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

И твойта, дедо попе, и твойта... Да се похваля - метнала съм едни свински ребърца във фурната, пера, мия, направо съм фурия днес!
          Ванга

Коментар

Да се оплача: Цял ден живея в заблуда, че е петък
            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Irka_fihi написа:
              И твойта, дедо попе, и твойта... Да се похваля - метнала съм едни свински ребърца във фурната, пера, мия, направо съм фурия днес!
              Еееее нали се разбрахме нещо за това ядене.Лошо ти се пише моме,зареди теб мъжо ти ще го отнесе.Само да дойде на морето.

Коментар

Таман за теб си помислих и щях да пиша ако четеш, т’ва с ребърцата да го пропуснеш... И нема ти казвам каква смрад на ребърца се носи из целия вход...
                Ванга

Коментар

Хваля се: Изпитвам голямо удовлетворение да пуша цигари от 5лв. кутията, а за деня не ми стига една кутия

Коментар

coolboby написа:
                    Хваля се: Изпитвам голямо удовлетворение да пуша цигари от 5лв. кутията, а за деня не ми стига една кутия
                    Минавай на тютюнче
                    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                      coolboby написа:
                      Минавай на тютюнче
                      Пробвах! Купих машинка, тютюн, филтри а-у..Изпуших точно 1 цигара и ги хвърлих !

Коментар

[quote="coolboby"]
                        Irka_fihi написа:
                        coolboby написа:
                        Irka_fihi написа:
                        Ми за съжаление, тоя път ще си плащаме ние, а ще пият се убави ора (ще има и форумски).Идвам! Кога е кръщенето Съвсем сериозно !
                        На 28.03 Цветница - ден неделя. Както знаеш, момата е и именничка! :DМа ша дойдиш - нъцки, кат та знам къв си сериозен...
                        Ако ме поканиш като хората, ще дойда Ей го къде е София - 2 часа път !
                        Какво точно разбираш под "като хората"? Айде, каня те като хората! Идвай!
                        Ванга

Коментар

оплаквам се от цената на бензина
                          Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

Irka_fihi написа:
                            ...пера, мия, направо съм фурия днес!
                            :D Днес нали е Благовещение и не се пере, шие,чисти и... Моята жена го чете в нета докато си почиваше...след като свърши всичко в къщи /дето уж не трябва/. :D

Коментар

coolboby написа:
                              reter написа:
                              coolboby написа:
                              Минавай на тютюнче
                              Пробвах! Купих машинка, тютюн, филтри а-у..Изпуших точно 1 цигара и ги хвърлих !
                              Зависи къв тютюн си си взел.Аз съм на Легсинтон и е точно с такъв аромат като на цигарите Легсинтон по 25 броя в пакет дето беха
                              Bravo 1.2 16v
                              Lancia Dedra 1.8 16v
                              Suzuki GSXR250R

Коментар

Оплаквам се:Жената се опитва да ми провали риболова в събота
                                Bravo 1.2 16v
                                Lancia Dedra 1.8 16v
                                Suzuki GSXR250R

Коментар

Working...
                                X