Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми за съжаление, тоя път ще си плащаме ние, а ще пият се убави ора (ще има и форумски).А колата ти, човеко, (Руди) е направо жестока! Нереална! Евалла за поддръжката!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

[quote="Irka_fihi"]Ми за съжаление, тоя път ще си плащаме ние, а ще пият се убави ора (ще има и форумски).Идвам! Кога е кръщенето Съвсем сериозно !

Коментар

хваля се: направиха ми страхотна изненада днес - близък приятел, който не съм виждала годиниоплаквам се: утре заминавам за София на обучение
        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

[quote="coolboby"]
          Irka_fihi написа:
          Ми за съжаление, тоя път ще си плащаме ние, а ще пият се убави ора (ще има и форумски).Идвам! Кога е кръщенето Съвсем сериозно !
          На 28.03 Цветница - ден неделя. Както знаеш, момата е и именничка! :DМа ша дойдиш - нъцки, кат та знам къв си сериозен...
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Кога пък станаха 28 мнения.Как си върви времето.Последно ги броих до 2,75-2,8 а те се изтърколили.Добре е да ти се напомнят,, бройките,,и затова е форума.
            Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Да се похваля: Днес най-накрая колата ми и дойде ред да отиде при газаджиите(отсъстваха преди това) и ми оправиха проблема, който се оказа някакво маркуче излязло от изпарителя (вероятно вакум ли незнам, не им разбирам на газовите) Как не съм го видял до сега незнам
              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                Да се похваля: Днес най-накрая колата ми и дойде ред да отиде при газаджиите(отсъстваха преди това) и ми оправиха проблема, който се оказа някакво маркуче излязло от изпарителя (вероятно вакум ли незнам, не им разбирам на газовите) Как не съм го видял до сега незнам
                Сега ако кажеш че не са ти взели и пари.......отивам и аз при същите газаджии
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

кроко61 написа:
                  Кога пък станаха 28 мнения.Как си върви времето.Последно ги броих до 2,75-2,8 а те се изтърколили.Добре е да ти се напомнят,, бройките,,и затова е форума.
                  Колега, правилно май правиш че само четеш. Виждаш какви забележки ти се правят като изкажеш мнение. Ама иначе никой не гледа датата на регистрацията ти. И аз мислех да правя като тебе ама не ми издаржат нервичките.Незнам за хвалене ли е или за оплакване:утре ще ходя с моята кола да Варна, а като слушам и гледам по телевизията какви дупки имат ми се реве.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

krasio_79bs написа:
                    reter написа:
                    Сега ако кажеш че не са ти взели и пари.......отивам и аз при същите газаджии
                    Препоръчвам ти ги То за такъв случей не съм чувал, хем да имаш гаранция, хем пари да даваш
                    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

z_sutrov написа:
                      кроко61 написа:
                      Колега, правилно май правиш че само четеш. Виждаш какви забележки ти се правят като изкажеш мнение. Ама иначе никой не гледа датата на регистрацията ти. И аз мислех да правя като тебе ама не ми издаржат нервичките.Незнам за хвалене ли е или за оплакване:утре ще ходя с моята кола да Варна, а като слушам и гледам по телевизията какви дупки имат ми се реве.
                      Няма ли от къде да вземеш назаем някои БТР.

Коментар

[quote="Irka_fihi"]
                        coolboby написа:
                        Irka_fihi написа:
                        Ми за съжаление, тоя път ще си плащаме ние, а ще пият се убави ора (ще има и форумски).Идвам! Кога е кръщенето Съвсем сериозно !
                        На 28.03 Цветница - ден неделя. Както знаеш, момата е и именничка! :DМа ша дойдиш - нъцки, кат та знам къв си сериозен...
                        Ако ме поканиш като хората, ще дойда Ей го къде е София - 2 часа път !

Коментар

Да се оплача и аз: снощи в 22.30 спуках гума на междуселски път, на всичкото отгоре като вземах крика и другите инструменти без да искам се праснах с вратата в лицето и сега не само очите ми са сини Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 , кошмара беше пълен,когато разбрах, че болтовете на гумата не могат да мръднат, на вулканизатора ми ги бяха затегнали с пистолета така, че за вечни времена да си останат там няма да коментирам че в последствие се оказаха два къси и два дълги болта ...и да се похваля че благодарение на един колега отзовал се на молбата ми за помощ, след кратко време бях отново в движение, дано никога не ви се случва нещо подобно... определено не се забравя лесно

Коментар

blondi_74 написа:
                            Да се оплача и аз: снощи в 22.30 спуках гума на междуселски път, на всичкото отгоре като вземах крика и другите инструменти без да искам се праснах с вратата в лицето и сега не само очите ми са сини Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 , кошмара беше пълен,когато разбрах, че болтовете на гумата не могат да мръднат, на вулканизатора ми ги бяха затегнали с пистолета така, че за вечни времена да си останат там няма да коментирам че в последствие се оказаха два къси и два дълги болта ...и да се похваля че благодарение на един колега отзовал се на молбата ми за помощ, след кратко време бях отново в движение, дано никога не ви се случва нещо подобно... определено не се забравя лесно
                            Ееее колко е хубаво да имаш приятели от Фиат Форума. :D :D :D

Коментар

оплаквам се ударих си количката и да се похваля утре почивам ще си я правя :D
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                                оплаквам се ударих си количката и да се похваля утре почивам ще си я правя :D
                                Не я ли беше ударил на връщане от Търново на Шипка. Или друг колега от Ст.Загора беше?

Коментар

Working...
                                X