Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се: Отивам на мото събор
    FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
    ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
    миг невнимание и вече си татко

Коментар

Tapamop написа:
      Гаджето ми е на път да ме зареже - не знам това за хвалене или за оплакване е...
      Никой не знае ТИ какво искаш е важно, но за нея е по-важно ТЯ какво иска. Хваля се: Приятели ми уреждат разни срещи със самотни булки Оплаквам се: ПОМОООООЩ!!!!

Коментар

Tapamop написа:
        Гаджето ми е на път да ме зареже - не знам това за хвалене или за оплакване е...
        Много ясно че е за хвалене тъкмо ще си намериш друго
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Irka_fihi написа:
          Оплакване - предстоят 4 почивни дни...голям ужас! Оплакване - Марчето е в бокса и има сума ти неща за смяна - носачи, биалетки, дискове, накладки, амортисьори...аааааа, май по-добре да спра! И това само на предницата!
          По-добре марчето да ходи на пресопунктура и да си имате друго марче галиба...
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хвалба: Смених си датчика на коляновия вал.Оплакване: Отели ми се вола докато го смена.
            00' Bravo 105 JTD

Коментар

Oплаквам се: Втръсна ми от сегашната ми работа. Равносметката е много нерви...бели коси...високо кръвно...черни кръгове около очите...намаляващи пари...230-240 работни часа месечно...Хваля се: Живот и здраве поемам по нов път от юли месец Вчера си намерих и четирилистна детелинка. Ама просто погледнах към поляната и тя щеше да ми извади очите направо само нея видях
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                Oплаквам се: Втръсна ми от сегашната ми работа. Равносметката е много нерви...бели коси...високо кръвно...черни кръгове около очите...намаляващи пари...230-240 работни часа месечно...Хваля се: Живот и здраве поемам по нов път от юли месец Вчера си намерих и четирилистна детелинка. Ама просто погледнах към поляната и тя щеше да ми извади очите направо само нея видях
                Колега, напълно те разбирам. Положението при мен е същото, обаче колкото повече стаж трупам във фирмата вместо да ми вдигнат парите те ми ги намаляват
                There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Скоро не съм се хвалил ама току що открих сезона на АрапяСъбудих се и навън е лято

Коментар

Oплакване - изтървах разходка до София, за всичко е виновна Ирина !!!
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба - имахме гости от Стара Загора! Хвалба - бях забравила вкуса на бирата, но бързо си я припомних в приятна компания.Оплаквам се - не знам какво означава "изтърах".П.С На несериозни хора, които не знаят какво искат - не се обаждам!
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Хвалба: Бях приятно изненадан от приятели, от Ст. Загора. Бяха ми на гости Popara-та, Zigi и fihi пихме кафе на домашно и поприказвахме! Благодаря на fihi, че ги доведе до нас и заформихме малка Фиат среща! Всъщност изненадата дойде от fihi ! Благодаря ви !
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

ktborisov написа:
                          kiselo написа:
                          Колега, напълно те разбирам. Положението при мен е същото, обаче колкото повече стаж трупам във фирмата вместо да ми вдигнат парите те ми ги намаляват
                          При мен е малко по различно предполагам. Малко хора в този форум знаят какво работя. Но само факта, че от 2,5г. съм в командировка и за това време живях във Варна, Перник, София, Пазарджик, Бургас и съм по 24ч на разположение за работа...просто се чувствам зверски изморен...не е лесно да си почивал 4 дни в месеца и да имаш по 9-10 дни оувър тайм само от оставяне след работно време което не е много сигурно дали ще ти бъде платено... Всяко нещо си има граници... И стигнах до един много важен извод...По-добре със здраве, свободно време и по-малко пари отколкото без здраве ,изморен и без свободно време с повече пари... В крайна сметка не е задължително всяка почивка да е в **** хотел...

Коментар

kiselo написа:
                            ... И стигнах до един много важен извод...По-добре със здраве, свободно време и по-малко пари отколкото без здраве ,изморен и без свободно време с повече пари... В крайна сметка не е задължително всяка почивка да е в **** хотел...
                            Това наистина ми хареса!!!На свой ред да се похваля: смених си САМ абс-а! Много съм доволен...дано и запуска на системата да е успешен и проблема със спирачките да е само история.Оплакването ми е, че беше много тегаво и си пречуках ръцете...голяма теснотия.
                            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Плюя им: Дееба и нещастниците...бачкаш им като роб в тая шибана държава....бачкаш като животно....накрая....нищо...казват ти че си неспособен да им донесеш бечалбата която чакат....въпреки че си изпълнил плана с петилетката...за две години трябваше да има 2 магазина...станаха 5.....файда ли...стило...да го духат...Кензам им: Моли се само да не ме раздразниш...защо ли?! щото тоя дето се дразни, що ли ..1? Щото тоя дето пуши...........по бързо се празни...

Коментар

Оплакване: Завършва последния кръг в Примера дивисион
                                Más vale tarde que nunca
                                Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Working...
                                X