Хваля се: Отивам на мото събор
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tapamop написа:Гаджето ми е на път да ме зареже - не знам това за хвалене или за оплакване е...Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Irka_fihi написа:Оплакване - предстоят 4 почивни дни...голям ужас! Оплакване - Марчето е в бокса и има сума ти неща за смяна - носачи, биалетки, дискове, накладки, амортисьори...аааааа, май по-добре да спра! И това само на предницата!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Oплаквам се: Втръсна ми от сегашната ми работа. Равносметката е много нерви...бели коси...високо кръвно...черни кръгове около очите...намаляващи пари...230-240 работни часа месечно...Хваля се: Живот и здраве поемам по нов път от юли месец Вчера си намерих и четирилистна детелинка. Ама просто погледнах към поляната и тя щеше да ми извади очите направо само нея видяхRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Oплаквам се: Втръсна ми от сегашната ми работа. Равносметката е много нерви...бели коси...високо кръвно...черни кръгове около очите...намаляващи пари...230-240 работни часа месечно...Хваля се: Живот и здраве поемам по нов път от юли месец Вчера си намерих и четирилистна детелинка. Ама просто погледнах към поляната и тя щеше да ми извади очите направо само нея видяхThere is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
Хвалба - имахме гости от Стара Загора! Хвалба - бях забравила вкуса на бирата, но бързо си я припомних в приятна компания.Оплаквам се - не знам какво означава "изтърах".П.С На несериозни хора, които не знаят какво искат - не се обаждам!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Хвалба: Бях приятно изненадан от приятели, от Ст. Загора. Бяха ми на гости Popara-та, Zigi и fihi пихме кафе на домашно и поприказвахме! Благодаря на fihi, че ги доведе до нас и заформихме малка Фиат среща! Всъщност изненадата дойде от fihi ! Благодаря ви !Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
ktborisov написа:kiselo написа:Oплаквам се: Втръсна ми от сегашната ми работа. Равносметката е много нерви...бели коси...високо кръвно...черни кръгове около очите...намаляващи пари...230-240 работни часа месечно...Хваля се: Живот и здраве поемам по нов път от юли месец Вчера си намерих и четирилистна детелинка. Ама просто погледнах към поляната и тя щеше да ми извади очите направо само нея видяхRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
kiselo написа:... И стигнах до един много важен извод...По-добре със здраве, свободно време и по-малко пари отколкото без здраве ,изморен и без свободно време с повече пари... В крайна сметка не е задължително всяка почивка да е в **** хотел...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Плюя им: Дееба и нещастниците...бачкаш им като роб в тая шибана държава....бачкаш като животно....накрая....нищо...казват ти че си неспособен да им донесеш бечалбата която чакат....въпреки че си изпълнил плана с петилетката...за две години трябваше да има 2 магазина...станаха 5.....файда ли...стило...да го духат...Кензам им: Моли се само да не ме раздразниш...защо ли?! щото тоя дето се дразни, що ли ..1? Щото тоя дето пуши...........по бързо се празни...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар