donnna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mims написа:голямо оплакване: навън е почти 30 градуса, а аз съм болна няма по-гадно от тва да имаш температура, да те боли зверски гърлото и да е жегаааааВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Оплакване - снощният концерт не мина много добре. Хвалба - от няколко дни имаме кабелна! :D Кеф!Оплакване - има още месец до пътуването ми... Хвалба - хубаво е човек да има приятели, които да помагат в нужда (и голяма, и малка )! Спестихме доста парички от нещата, които направиха за нас! :D Дано имаме възможност да се реваншираме."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Хвалба - Взех заплатаОплакване - похарчих я още преди да ми я преведат Yellow_Flash_Colorz_PDT_37There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
ktborisov написа:Хвалба - Взех заплатаОплакване - похарчих я още преди да ми я преведат Yellow_Flash_Colorz_PDT_37A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
emzo написа:Подагра ако е гадна работа.Хвалба - поръчах си един кашон дрехи от Англия, дано до края на седмицата да са тук p.s. и дано тоз път съм уцелил размеритеВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
emzo написа:Подагра ако е гадна работа.Хвалба - поръчах си един кашон дрехи от Англия, дано до края на седмицата да са тук p.s. и дано тоз път съм уцелил размеритеA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар