Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

donnna написа:
    donnna написа:
    оплаквам се - Либра-та е на чичо доктор - компресор на климатика
    хваля се - имам климатик!оплаквам се - 200 лева съм назад - сваляне на компресор, ремонт /нова гарнитура/, качване на компресора, профилактика и пълнене на системата...ако някой търси майстор около Бургас - да сфирка!
    За същата операция, само че смяна на лагер на компресора, на Бравото в Ямбол ми взеха 70 лв (без лагера). Това явно е хвалба.Оплакване: полудявам.

Коментар

Хвалба: Вече ми светят копчетата за ел стъклата.Оплакване: Обичайното- пари нема

Коментар

голямо оплакване: навън е почти 30 градуса, а аз съм болна няма по-гадно от тва да имаш температура, да те боли зверски гърлото и да е жегааааа
        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
          голямо оплакване: навън е почти 30 градуса, а аз съм болна няма по-гадно от тва да имаш температура, да те боли зверски гърлото и да е жегааааа
          Не знам за каква жега говориш, но в София вали дъжд цял следобед
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Във ВТ също, голяма буря
            Más vale tarde que nunca
            Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Alisiq написа:
              Във ВТ също, голяма буря
              в Бургас утихна малко

Коментар

Оплакване: времето е лошоХвалба: взех си една голяма бутилка ( половин галон) Джони в крачка и мисля да я отворя.... :D
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Оплакване - снощният концерт не мина много добре. Хвалба - от няколко дни имаме кабелна! :D Кеф!Оплакване - има още месец до пътуването ми... Хвалба - хубаво е човек да има приятели, които да помагат в нужда (и голяма, и малка )! Спестихме доста парички от нещата, които направиха за нас! :D Дано имаме възможност да се реваншираме.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Хвалба - Взех заплатаОплакване - похарчих я още преди да ми я преведат Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                    There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

ktborisov написа:
                      Хвалба - Взех заплатаОплакване - похарчих я още преди да ми я преведат Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                      Или заплатата ти е малка или много харчиш. Кое от двете ? :D Хвалба: Тръгна ми много добре седмицата. Резултатна е. Усилията ми на няколко фронта се материализираха някак си.Оплакване: Намериха ми т.н. "аристократична" болест, която ще ме тормози и ограничава занапред - мамка му. Нищо царско и аристократично не виждам в нея, ама щом така я назовават Освен Йеденето и пиЙенето ( най-вече бирата) трябва да жертвам и малкото останал спорт, който активно практикувам.
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                        Оплакване: Намериха ми т.н. "аристократична" болест
                        Да не би тази болест да започва с П? Чувала съм, че е доста неприятна.Хвалба: страхотно време е навън, птички, пчелички.... :D
                        Más vale tarde que nunca
                        Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Подагра ако е гадна работа.Хвалба - поръчах си един кашон дрехи от Англия, дано до края на седмицата да са тук p.s. и дано тоз път съм уцелил размерите
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            Подагра ако е гадна работа.Хвалба - поръчах си един кашон дрехи от Англия, дано до края на седмицата да са тук p.s. и дано тоз път съм уцелил размерите
                            И аз си поръчах от Англия, но ми стояха като на закачалка. малко май прекалих с размера
                            Виж бейби не сме глупаци,
                            ние сме отбор от здравеняци.
                            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

emzo написа:
                              Да. Емо и жена ми е поръчала много нещица от Англия, чрез посредници разни и БГ мама разбира се. Чакам и аз. За сега винаги е улучвала размерите ми. С един Адидас брах страх, но ми заспа, а не беше евтин. ПС:Шибаната подагра знаете ли кога се обостри при мен ?... След спорт и в частност играейки футбол. При мен се възпали палеца на левия крак. Резултатите след кръвната проба ми бяха перфектни... но само, когато не съм спортувал. Едно от редките рецидиви на това коварство се яви при мен. Ровейки се във форуми открих много такива случаи по света, а вече и у нас. Отдавна не съм приемал хранителни добавки. Намалил съм белтъчините до минимум. На 40 години съм и явно вече метаболизмът ми е друг. Ще се запознавам с новия, ама ми трБва време и упорство. Яд ме е, че не си правих превантивни кръвни изследвания - щях да овладея нещата по-лесно. Съветвам вече и по-младите. Сега е по-трудно, но успявам. От хранителните добавки се задоволявам само с ленено масло. Редуцирам всички белтъчини, които приемам. Вече...Когато не спортувам съм ТОК. Всичко по-горе описано е оплакване.
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Кофти, аз както лятото карам на около 60:20:20% Б/В/М и ако трябва да мина на въглехидрати ще стане мазало.@fiatmaniak - имам си едни маратонки за спомен, малки са ми Хвалба - уредих се с много готино карбоново телескопче, ще се ходи за риба тоз уикенд
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X