Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

topuzko написа:
    Вчера гръмнах гума(буквално)Искаха ми 25 лева за да ми я оправят
    Изключително ми е интересно как биха ти оправили гръмнала гума, освен чрез смяна с нова Хваля се: Вчера и днес са първите истински летни дни за тая година. Открих сезона с изваждане на дворната масичка и столчета и сутрешно кафе навън.Оплаквам се: Имам доста работа и не мога да се възползвам пълноценно от уикенда

Коментар

[quote="Immortal"]
      topuzko написа:
      Вчера гръмнах гума(буквално)Искаха ми 25 лева за да ми я оправят
      Изключително ми е интересно как биха ти оправили гръмнала гума, освен чрез смяна с нова ....Цепка е около 1-1.5 смКазаха ми че с вулканизация щяло да се оправи
      Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
      Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Хваля се : мойто мило неска има Рожден Ден и малко по късно почваме да праззнуваме
        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Хваля се:Оправих си машинката на задната чистачка - работи, ура!Оплаквам се:Поради глупост си прецааках пръскалките на предното стъкло - свалях буксата на лосчето и след това изчезнаха!
          ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Хваля се: Сложих "нови" калници със същия като моя цвят. Наруших правилото да не тунинговам ежедневка като слоших регулируемо на твърдост окачване като за trackday-a. Оплаквам се: На 3тия ден вече единия калник е с лека гънка заради шофьорите в София... Заради окачването не мога да паркирам по тротоари. :D
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Хвалба - като за втори път пак бива http://sportypal.com/Workouts/Detail...93104f2&ref=nf
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба.Спирам днес при познати и гледам човъркат един Опел Вектра.Разпиляли делкото ,сменят комутатори кабели нагорели не искала да пали.Помогнах събрахме всичко и хайде върти да палим обаче тя като прахосмукачка върти.Отварям капака на ангренажа и хом ремъка заминал.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Хвалба:Днеска ми беше първият урок по Немски. Следват 3 нива, които трябва да изкарам.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

Колега, много Ви се моля, само не се хвалете за всеки следващ урок, който ще взимате! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Оплакване - не стига,че съм зверски изморена през последната седмица, ами и лекарството, което пия, има ебаси страничните ефекти - главоболие, умора, тревожност, сънливост... Оплакване - колега от форума ме наплаши и вече не смея да пиша в тая тема!
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Колега, много Ви се моля, само не се хвалете за всеки следващ урок, който ще взимате! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Оплакване - не стига,че съм зверски изморена през последната седмица, ами и лекарството, което пия, има ебаси страничните ефекти - главоболие, умора, тревожност, сънливост... Оплакване - колега от форума ме наплаши и вече не смея да пиша в тая тема!
                      Виното не е лекарство. Сори за спама.
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Де да беше от винотооо, Принкооооо!
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Оплаквам се...Типо-то тропа и никой не може да ми каже от къде...Хваля се:Надявам се скоро да се разбере от къде...
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

donnna написа:
                            оплаквам се - Либра-та е на чичо доктор - компресор на климатика
                            хваля се - имам климатик!оплаквам се - 200 лева съм назад - сваляне на компресор, ремонт /нова гарнитура/, качване на компресора, профилактика и пълнене на системата...ако някой търси майстор около Бургас - да сфирка!
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Predatorsi написа:
                              Оплаквам се...Типо-то тропа и никой не може да ми каже от къде...Хваля се:Надявам се скоро да се разбере от къде...
                              Що ли ми е познато това.В петък живот и здрве нещата ще си дойдат на мястото.
                              Manowar - Татко
                              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

donnna написа:
                                donnna написа:
                                оплаквам се - Либра-та е на чичо доктор - компресор на климатика
                                хваля се - имам климатик!оплаквам се - 200 лева съм назад - сваляне на компресор, ремонт /нова гарнитура/, качване на компресора, профилактика и пълнене на системата...ако някой търси майстор около Бургас - да сфирка!
                                Че ти ако беше свирнал и по тънко щеше да ти излезена.

Коментар

Working...
                                X