Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хваля се: в сряда завършвам оплаквам се: ще ми липсва класа ;( и не ми се завършва!! :D :D
    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

dimaldim написа:
      хваля се: в сряда завършвам оплаквам се: ще ми липсва класа ;( и не ми се завършва!! :D :D
      И аз сряда завършвам.Не знам за хвалене ли е или за оплакване.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Похвално е че завършвате, за оплакване е че сега се почва теглото на студентския живот .
        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

tomsan написа:
          Похвално е че завършвате, за оплакване е че сега се почва теглото на студентския живот .
          Това тегло и пълен джоб дай боже всеки му :D
          НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

Хвалба - открих сезона със скромно кросче:http://sportypal.com/Workouts/Embed/...911b806ea21166 :POплакване - времето е гадно, духа гаден и студен вятър.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Хвалба - открих сезона със скромно кросче:http://sportypal.com/Workouts/Embed/...911b806ea21166 :POплакване - времето е гадно, духа гаден и студен вятър.
              От събота вече го дават да е много топло 28 градуса.И аз от както спрях цигарите започнах да ги правя тези кросчета ама бягам покрай морето по един черен път и завали ли немога да бягам там.Та тези дни са все дъждовни нещо

Коментар

Как може бе, как има такива келеши, такива долни тъпаци непукисти и мижитурки! Вчера реших да си прибера колата в София, запалих сутринта, стигнах, паркирах пред работата и вечерта - изненада... огледалото смляно, корубката на огледалото - на 1 метър ЗАД колата, а по цялата страна, през ламарините и бравичките драно от чуждото "нещо" защото незнам с какво е могъл някой да нанесе такова поражение и как изобщо се е влачил по и без това окаяната ми от дясно колица... Как не ми е изкъртил цялата страница, защото удара е в самата панта на огледалото, разкъсана е самата гума на сгъвката... Ще си спестя мнението по-натам, защото ще получа бан най-вероятно, а много колеги могат да се засегнат от обобщеното ми мнение. Това беше и просто черешката на тортата за деня. Както е казал поета - има дни в които просто трябва да останеш в леглото и да изчакаш в страх деня да отмине надявайки се - безметежно...Сега - пак ново огледало. Не му върви на това дясното, изобщо на дясната страна на колата, това ще му е трето огледало вече...P.S.: Поне да беше спрял и написал на едно билетче "Извинявай" да го е’а, изключвам да ме потърси за да си плати щетата... Бас лова, че е слязал мизерника, огледал си е ноговото нещо и зпзувал е и се е изпарил като пръдня във ветровит ден, след като се е огледал да не са го видели... Поне при такова поражение на моята не може да е минал "безнаказано" и той
                Прикачени файлове

Коментар

bubachko написа:
                  Как може бе, как има такива келеши, такива долни тъпаци непукисти и мижитурки! Вчера реших да си прибера колата в София, запалих сутринта, стигнах, паркирах пред работата и вечерта - изненада... огледалото смляно, корубката на огледалото - на 1 метър ЗАД колата....
                  Ауу, изглежда ужасно! На мен досега единствено са ми крали 100 пъти антената, затова и вече нямам, вандалиии
                  Más vale tarde que nunca
                  Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Оплаквам се... ОТ СКАПАНОТО ВРЕМЕ Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 къде отиде лятото се питам аз!!! :D
                    Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

RoadBoy написа:
                      Оплаквам се... ОТ СКАПАНОТО ВРЕМЕ Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 къде отиде лятото се питам аз!!! :D
                      Загуби се някъде в Глобалното затопляне. Хвалба: от как не работя на смени съм много добре.
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

Хваля се: смениха маслото на скоростите и спирачната течност. Готова съм да отплавам с голямия кораб-Марчетууу

Коментар

Оплакване - голямото диване болно и сега поне за 2-3 дни съм с двете диванета! За капак на всичко, ще изпусна важна репетиция довечера! Важна, щото пак ще черпят и ще се пиееееее! Без меееееееееен...
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

хваля се : днес минах благополучно медицинския изпит за полицията и сега чакам дата за физическия.
                            Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Имам голяма хвалба: Приеха дъщеря ни в детска градина! Да ни е жива и здрава и все така голяма късметлийка в живота!п.с. За София става въпрос.
                              Lupo - The Monster
                              Е83 3D

Коментар

geo_g написа:
                                Имам голяма хвалба: Приеха дъщеря ни в детска градина! Да ни е жива и здрава и все така голяма късметлийка в живота!п.с. За София става въпрос.
                                Аааа да то при вас си е цяло чудо това.Да вие жива и здрава.

Коментар

Working...
                                X