sugarboy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
-
Оплаквам се:Моторчето на шофъорското стъкло сдаде багажа ... Оплаквам се: Генератора бавно,но славно си отива. Оплаквам се:Пак захладня и не спира да вали. То за хвалене не остана ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Оплаквам се:Изкълчих си крака. Оплаквам се:Мизерниците от БТК ми спряха интернета баш на празник ... Хваля се:Имам мобилен интернет.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Хвалба - хапвам татлийка с кисело мляко на фона на Yesterday на Тони Бракстън...направо душевна... Оплакване - изпуснах срока за записване в бюрото по труда. Оплакване - дадохме 815лв. и некви ст’инки за данъците на двете коли. Сега трябваше да сме на Карандила с колегите от ПКБ!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Хваля се : от година и нещо си мечтая да почна ремонт в другия апартамент ... е вече е почнатex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
оплаквам се: другата седмица сме на сватба, а аз още нямам тоалет - нищо не мога да си харесам или ако харесам е доста над възможностите миоплаквам се: все дебела се виждам в огледалотооплаквам се: косата ми е ужасен цвят ( вече не е черна, а кафяво - лайняна ), не мога да взема решение какво да я направя, а и няма гаранция, че ще се получиоплаквам се: колата прави мизерии - забива си муцуната и след 2,3 секунди се отпушваоплаквам се: не мога да установя какъв й е проблема - кабели ли са, свещи ли, дросел клапа, съединителя ми приплъзва и може от него да е ...на принципа на изключването трябва да почнаоплаквам се : нема паринищо за хваленеPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
mims написа:1. оплаквам се: косата ми е ужасен цвят ( вече не е черна, а кафяво - лайняна ), не мога да взема решение какво да я направя, а и няма гаранция, че ще се получи2. оплаквам се: колата прави мизерии - забива си муцуната и след 2,3 секунди се отпушваMás vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар