Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Princo написа:
    Хваля се:С огромната помощ на колегата емзо,апаратите и барабаните ми вече са в искрящо червено.
    Това ми припомня че трябва да боядисам и моите
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Оплакване: днес слънцето ме хвана неподготвен на плажа и изгорях леко За утре съм подготвен с крем против изгаряне :D
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Вече съм с музика и в "новото" BRAVO .
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Хвалба: Преди 2 часа ми се размина правенето на калник. Добре, че Фиата както върви, така и спира :РОплакня: Почивен ден, хубаво време...., а шефа ме занимава с глупости !
          In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Вече втори ден съм грипосан , болят ме бъбреци и сливици ... и секва липса на ерекция мразя да съм болен
            За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.
            13.12.1881 проф. Константин Иречек

Коментар

Хвалба - спечелих от ebay CAM модул, а продавача се оказа българин.Дойде за един ден
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

[quote="sedi4i"]Вече втори ден съм грипосан , болят ме бъбреци и сливици ... и секва липса на ерекция мразя да съм болен[/quoteКолега с тия болежки за какво ти е ерекция, че и лек за нея да мислиш ? ПС: Абе майтап, майтап ама вече 20 дена си "ближа" контузиите от един мач дето играх и ако не беше жената нямаше да се сетя за липсата на таквоЗ нещо... На нея и направи впечатление, а аз от болки забравих, че все пак имам "атрибути" не само за физиологични нужди, но и за интимности. :D Първото ми изречение в послеслова е оплакване, а второто - хвалба.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Хвалба - таз вечершният концерт мина повече от добре! Пак ме нахендриха да обявявам песните. Оплакване - като парцал съм, а ме чака тежък физически труд (принудителен) поне още една седмица.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Оплаквам се...този месец имам 8 дни оувъртайм...другия се очертават повече...няма тенденция на опаричване...много тъпо работа има а при не... Оплаквам се: Няма с какво да се похваля от два месеца насам.
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплаквам се:Таз вечер под форма на смс ми дойде фактура на мобилния за януари месец. Хваля се:Тоз път М-тел ще гризнат дръвцето,щото си пазя бележката дето съм платил за януари месец !
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Принко не си само ти братле, при мен положението е същото, ама утре направо отивам и си прехвърлям номера на друг оператор, писна ми от безобразие в тая "държава".
                        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Оплаквам се : началото на май месец трябва да правя гражданска и преглед Оплаквам се : приятелката ми средата на май има рд , както и тъщата един ден преди нея Оплаквам се : на 25-ти май стават 2 години от катастрофата ми Оплаквам се : края на месеца и брачеда има рд всички оплаквания са за това че много пари ще трябват
                          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

tomsan написа:
                            Принко не си само ти братле, при мен положението е същото, ама утре направо отивам и си прехвърлям номера на друг оператор, писна ми от безобразие в тая "държава".
                            Аз искам направо в друга държава да се прехвърля, ама пуста носталгия, като не мога да се справя с нея!!! Оплакване - изпуснах за втори път Nana, ще изпусна Роксет и Ищар! Оплакване/хвалба - с всеки изминат ден, програмата за лятото става все по-натоварена, много мероприятия, много нещо... Оплакване - днес ще се състои Великото преселение на народите! Ще бъда ден-два без интернет!
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Пък, да се хваля ли, да се оплаквам ли? Колегите от работа ми казаха, че по радиото казали, че днес Живко и Живка имали имен ден. Щях да падна! Не го знаех! Трябва да го запомня.

Коментар

///// написа:
                                Пък, да се хваля ли, да се оплаквам ли? Колегите от работа ми казаха, че по радиото казали, че днес Живко и Живка имали имен ден. Щях да падна! Не го знаех! Трябва да го запомня.
                                Ми ай честито тогава! Да си жив и здрав и Живка и тя покрай теб!
                                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Working...
                                X