2 месеца. За толкoва продадох Темпрата едно време.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Някаква кифла от източна Европа ми вдигна нервите,докато говорех по хотлайна с фирма продаваща самолетни билети.Накара ми се,че сме говорили 15 минути,сякаш тя плаща разговора... Резултата= няма да си купя от този сайт самолетен билет, 15 мин разговор и опънати нервиBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Immortal написа:Хваля се: изписаха майка ми от болницата, излекувана от гадната пневмония.Оплаквам се: голям студ... термометъра отвън показва +8 градуса, а го усещам по-студено откогато беше -2... Гадния вятър прави това...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
оплакване: безработен съм с днешна дата!П.П. всички, които ми имаха телефона да не ми звънят, той беше служебен. Довечера ще имам друг личен!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:оплакване: безработен съм с днешна дата!П.П. всички, които ми имаха телефона да не ми звънят, той беше служебен. Довечера ще имам друг личен!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар