Кого треба да черпавам?Оплаквам се: днес беше е.*.и скапания ден.Хваля се: Имам една биричка в колата, която ще замине за норматив, а една кака ’82 набор ми е напрайла салатка и довечера ще сърбам ракийка.Оплаквам се: И в събота и в неделя ще съм на работа. Няма почивка да го е.
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Кого треба да черпавам?Оплаквам се: днес беше е.*.и скапания ден.Хваля се: Имам една биричка в колата, която ще замине за норматив, а една кака ’82 набор ми е напрайла салатка и довечера ще сърбам ракийка.Оплаквам се: И в събота и в неделя ще съм на работа. Няма почивка да го е.
големи сте сладури двамата :D , особено каката 82 набор
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Съфорумката emiraj трябва да черпаваш. :D А салатата е готова и те чака, манджата също.Ако nai7 е гладен, може и той да заповяда. П.П. Тия от Биг брадър могат само да се ядосват, че не ни взеха да участваме.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Съфорумката emiraj трябва да черпаваш. :D А салатата е готова и те чака, манджата също.Ако nai7 е гладен, може и той да заповяда. П.П. Тия от Биг брадър могат само да се ядосват, че не ни взеха да участваме.
Внимавай какво си пожелаваш,на сега се мъча тука със едни сандвичи едвам ги преглъщам даго ева,и със айран пак е трудно Жената на работа и няма кой да готви,мъкаааааа
Днес имам намерение с мъжо да затъмняваме стоповете на ПунтиЧко....тва е нещо като хвалба май...а утре може да го накарам да залепим фолио на задните прозорци ако не му дотегне от моите прищевки
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Днес имам намерение с мъжо да затъмняваме стоповете на ПунтиЧко....тва е нещо като хвалба май...а утре може да го накарам да залепим фолио на задните прозорци ако не му дотегне от моите прищевки
mims, много добра стратегия! Другата седмица го накарай да отидете да гледате за джанти, а по-другата да отидете при бояджия и си готова Оплаквам се: След малко тръгвам за работа
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Искам да се оплача .. за месец и половина 2те предни гуми дадоха фира в тези скапани дупки по околовръстното (dull) , а ги взех тази зима ... (devil).. Как трябва човек да кара като на всеки метър има по 2 (cry) .. маЙка им..
Коментар