Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба - лягам да му дръпна един сън.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се:Наспах се доста прилично и днес пак нощна.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Опклакване - последните месеци започнах да ставам много рано поради служебни задължения. И явно от това ми се е разбърникал биологичният часовник, защото през повечето почивни дни, както и тези сега, се излюпвам в 5.30-6 часа и няма заспиване. Не се чувствам недоспал, но пък някак си ми липсва времето, в което се излюпвах в 10 часа, палачинките направени и сервирани, кафето налято и т.н. и т.н......а сега се зверя в монитора от два часа и се чудя дали да не сляза и да не опека едни палачинки.....

Коментар

незнам да се хваля ли или да се опкалвам, но....... сгодих се

Коментар

Както казваше дядо ми -само на първия мъж му е простено това,щото е нямало кого да попита как е...... :D
            Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Оплакване от 3 дни съм пуснал за продажба мотора,бравото и мареата и няма никакъв интерес.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Dimo_J написа:
                незнам да се хваля ли или да се опкалвам, но....... сгодих се
                Честито колега Хваля се... видях почивка в неделя и ще си мързелувам.Оплаквам се. Толкова неща смених по фиата, че вече не не ми се ще да го продавам.
                Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Оплаквам се: Неделя...аз пак съм на работа, а времето днес беше бира и картофи...Хваля се: Май няма с какво да се похваля...освен, че обмислям утре да почивам
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

хвалба: изкарах 3 дневна страхотна почивка с приятели.Много забавно беше-ядене, пиене, ски, танци, манци, разходки...бе супер беше :D оплакване: не ми се тръгваше от къщата дето бяхме....ама никак!.Не ща да се сещам за работа хвалба: Бравото се оказа голяма копачка по пътя за ски пистата....желУезно е!!!.Бая си поиграх по снега :D.Кой квото може да кара, кат не съм скиьор, се пързалях с него

Коментар

оплаквам се- един тъпанар с гоУф е спрял пред мен и не мога да си изкарам кораба

Коментар

Хваля се: изкарах страхотен уикенд с любимия човек и приятелиХваля се: направихме си супер екскурзийкаХваля се: имам си готин подарък от любимияОплаквам се: на работа съм и ме мързи супер много

Коментар

Хваля се: Измих фуфу до блясък! Сега ще изчистя и двигателя и ще стане супер!Оплаквам се: Имам жълта боя по предната броня и одраскано по вратата...
                          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

И аз да се похваля:След супер уикенда,който си изкарахме днес съм на работа 2-ра смяна.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Tornado написа:
                              Оплакване от 3 дни съм пуснал за продажба мотора,бравото и мареата и няма никакъв интерес.
                              Никито.....ко стаа братче. Напускаш ли. Да не ставаш хижар в някоя висока и далечна хижа. Че то с толкова жени в кухнята около теб, малииии..... :wink

Коментар

Явор Митев написа:
                                Tornado написа:
                                Никито.....ко стаа братче. Напускаш ли. Да не ставаш хижар в някоя висока и далечна хижа. Че то с толкова жени в кунята около теб, малииии.....
                                Ще остана в отбора споко само въпрос на време.Отново днес се оплаквам няма интерес към возилата ми.
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X