Хвалба - лягам да му дръпна един сън.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор Митев
Опклакване - последните месеци започнах да ставам много рано поради служебни задължения. И явно от това ми се е разбърникал биологичният часовник, защото през повечето почивни дни, както и тези сега, се излюпвам в 5.30-6 часа и няма заспиване. Не се чувствам недоспал, но пък някак си ми липсва времето, в което се излюпвах в 10 часа, палачинките направени и сервирани, кафето налято и т.н. и т.н......а сега се зверя в монитора от два часа и се чудя дали да не сляза и да не опека едни палачинки.....
Коментар
-
Dimo_J написа:незнам да се хваля ли или да се опкалвам, но....... сгодих сеПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
хвалба: изкарах 3 дневна страхотна почивка с приятели.Много забавно беше-ядене, пиене, ски, танци, манци, разходки...бе супер беше :D оплакване: не ми се тръгваше от къщата дето бяхме....ама никак!.Не ща да се сещам за работа хвалба: Бравото се оказа голяма копачка по пътя за ски пистата....желУезно е!!!.Бая си поиграх по снега :D.Кой квото може да кара, кат не съм скиьор, се пързалях с него
Коментар
-
floks
-
Явор Митев
Tornado написа:Оплакване от 3 дни съм пуснал за продажба мотора,бравото и мареата и няма никакъв интерес.
Коментар
-
Явор Митев написа:Tornado написа:Оплакване от 3 дни съм пуснал за продажба мотора,бравото и мареата и няма никакъв интерес.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар