Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Определено ще предам съболезнованията.Хваля се: най-накрая съм на крака от ужасния грип, който ме държа на легло цяла седмица.Днес даже бях на кафе...

Коментар

krasio_79bs написа:
      Куфарите са стегнати,утре заран заминавам с половинката за пет дена на Боровец.
      ...и аз Краси, само, че от 3 март. Ще бъдем на вилата на мой приятел в село Радуил - на 6 км. от Боровец.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

хваля се: днес шефът най-накрая склони да ме научи как се търсят части :P много съм хепи
        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
          хваля се: днес шефът най-накрая склони да ме научи как се търсят части :P много съм хепи
          Драсни едно л.с. като ти даде достъп до сервизните бюлетини :P Хвалба - днеска имах повече работа и по-малко време да дремя у форумо
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            mims написа:
            Драсни едно л.с. като ти даде достъп до сервизните бюлетини :P Хвалба - днеска имах повече работа и по-малко време да дремя у форумо
            Еее драсни и кам нас Хвалба: Неска най-накрая, денят ми беше по раздвижен :P
            Fiat PUNTO 1,9jtd+remap

Коментар

Хваля се:Снощи се прибрах от Полша, изкарах си Чудесно!

Коментар

Оплаквам се: Бравото почна да придърпва при потегляне и ше трябва да се разглобва ;( . Дано се окаже феродов диск.
                FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

krasio_79bs написа:
                  Куфарите са стегнати,утре заран заминавам с половинката за пет дена на Боровец.
                  завиждам ти Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                  Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Оплаквам се , днес натиснах на магистралата кошника...... (фиат брава 1,9 жтд) и повече от 190 не иска
                    Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

Това при какви обороти? Какъв резултат си очаквал? Каква беше външната температура, мерена по табло?И на свой ред да се оплача: понеже сините екрани постоянно излизат и ХР ми вади сини екрани с всевъзможни грешки, ще боря проблема с "ново" дъно и селеронче-слонче...да видим?!
                      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                        Това при какви обороти? Какъв резултат си очаквал? Каква беше външната температура, мерена по табло?И на свой ред да се оплача: понеже сините екрани постоянно излизат и ХР ми вади сини екрани с всевъзможни грешки, ще боря проблема с "ново" дъно и селеронче-слонче...да видим?!
                        Ами колега, не гледах много таблото , ама ако не се лъжа към 4200 , и знам че са по-малко и км ,сигурно към 170 и нещо, темпертурата беше чиста 0°C и не че съм очаквал чудеса, ама все ми се струваше че за едно измъчено 200 ще има, ама все пак е 2000 година и е на 291000, няма нищо бутано по нея, тай че пак съм си доволен, но се и замислих как чип-а на другата кола мареа пак жтд винаги дава 205 като я натисна.има си разлика и това е, колкото и малка да еп.с. да ти дам един съвет, махай този ХП въпреки че го харесвам, слагай линукс
                        Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

Jimy написа:
                          Виж дали нямаш някой цъфнал кондензатор.На два пъти съм си спасявал дъното с подмяна на кондензатор.
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Хваля се:Пих кафе с Иммортала и едни други персони от форума. :P Оплаквам се:Дидо и Коста счупиха ескалаторите в новият ни мол !
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

хваля се :утре е голям ден с много изненади

Коментар

Хваля се: Аз пих бира и ядох пържола с колеги от форума в Ст.Загора... а, и кафе с торта ядох... Много ми беше хубаво да се видя с приятели. Пък какво посрещане ми направиха на гарата... само бяха забравили погачата и солта... (това към оплакванията спада) Оплаквам се: Много са им ’лабави ескалаторите в новия им мол... стъпваш на него и спира...и така няколко пъти

Коментар

Working...
                                X