Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    Immortal написа:
    Животът е шибан. Винаги ти поднася лоша изненада, когато най-малко очакваш.
    Имайки предвид по-горните постове...Май си се разделил с някой зъб.
    Не, много по-зле е, отколкото си мислиш, Краси.

Коментар

Хвалба: Днес любимия ме изненада много приятно Оплакване: много работа днесОплакване: довечера ще съм самичко

Коментар

айде честит празник на всички ви
        Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Хваля се: Днес смених маслото на Бравата с полусинтетика 10W40 на Мотул 6100 Synergie +. Първите ми впечатления са добри. Смених си маслото в непосещаван досега от мен сервиз. Повечето момчета там бяха Фиатаджии или бивши, а за моя радост отбелязоха, че двигателя ми бил в добра кондиция и с много безшумен мотор ...Това последното ме озадачи, защото винаги съм страдал от комплекси за по-шумен такъв :D ...Днес, като, че ли и аз им повярвах...Оплаквам се: Смених закъсан външен маншон. Видях го на повдигача. Долях и 200 гр. масло ( пак Мотул)на скоростната кутия ( никога не му бях следил нивото)...и за всичко това се бръкнах с около 130 лева.ПС: За Бургазлии: Става въпрос за автоцентъра на ул. Индустриална , който е залепен до бившата бензиностанция ОПЕТ и сегашна Еко. Останах доволен от техническото обслужване и коректността на персонала.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
            ПС: За Бургазлии: Става въпрос за автоцентъра на ул. Индустриална , който е залепен до бившата бензиностанция ОПЕТ и сегашна Еко. Останах доволен от техническото обслужване и коректността на персонала.
            служебните коли ходят там. шофьорите са доволни...п.п. да се фаля ли, да се оплаквам ли - баси снега дето вали в Бургас сега...
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Хваля се: взех си изпитаааааааааа
              Виж бейби не сме глупаци,
              ние сме отбор от здравеняци.
              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Оплаквам се:Камион,бус и 2 коли са ми запушили колата,което означава,че ще се наложи да вървя пеша. Оплаквам се:Някой ми е хвърлил кафе върху колата ...
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Оплаквам се - изчезна ми "Общи приказки" от менюто на форума!!! Сега влизам през старите си постове! WTF (ококорен)EDIT: Хваля се - намерих го! Явно съм цъкнал на булет който да ми скрие раздела!Оплаквам се - днес съм рядко тъп!!!!
                  Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Хваля се: Имам дни от старата си отпуска и днес почивам.
                    Уважавам тези,които ме уважават!
                    Clube do Marea!

Коментар

Животът е по-шибан, отколкото си мислех вчера...Обадих се на близка приятелка, за да й споделя проблемите, които имам... тя ме посрещна с още по-страшна новина...детенцето на сестра й, с която също сме приятели, днес е починало от грип!!!А само преди няколко месеца починаха последователно един след друг и баща им, и майка им...Шибана работа!!! И аз си мислех, че имам проблеми!!!

Коментар

Хваля се:довечера ще се съберем много приятели на репетицииОплакване; пак ще се бачка до късно

Коментар

Да се похваля, като татко: Ванко днес си откри топките. Каза ’Тате п.. има две топки’.
                          Manowar - Татко
                          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

да се похваля и аз, днес давах интервю за бтв може да ми се насладите, в бтв новините от 19.00/ч.
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Наруших всички точки и алинеи от ЗДП, но се прибрах на време, да те видя кви си ги бистрил пред медиите Хвалба - пари нема и не действам Оплакване - още не съм си купил винету вследствие на хвалбата.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

хваля се: купих си мн сладки лилави ботушкиоплаквам се: известно време нямах достъп до форума, зле ми стана ...
                                Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                                AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Working...
                                X