оплаквам се: студенко ми е и май се разболявам хваля се: обичам да съм на работа в Събота, защото ми позволяват да помагам в сервиза. Днес закачахме картер на една Капа и правихме стенд.хваля се: обещаха да ми ушият работен гащеризон ( подозирам, че ще бъде розов ) :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nai7 написа:Като ти се работи толково много ела да ми сложиш динамото на моя Фиат че мен много ме мързи.И гащеризон ще ти дам няма да е розов обаче,а червен.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
И моя акумулатор умря зареди прецакано динамо,сега и динамо и акумулатор.Басиии и новата година така хубаво ми тръгна че няма на къде.Миналата седмица ни откраднаха дрелката от обекта дето бъркаме със нея,маратонките ми и още малко неща.Сега и маратонки и дрелка и динамо и акумулатор,от това по добре няма накъде.
Коментар
-
Хвалба-днес се поразмазах от каране на ендурото само запознатите знаят за каква умора става дума.Хвалба-нямам падане и все повече трудни места ми стават все по-леки за преодоляване.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Хвалба-днес се поразмазах от каране на ендурото само запознатите знаят за каква умора става дума.Хвалба-нямам падане и все повече трудни места ми стават все по-леки за преодоляване.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Хваля се: Ливърпул победи , видя се кой е по-големия футболен клуб! Кеф ми е на душата и сърцето.http://www.youtube.com/watch?v=1I_crD6Oqsw&NR=1
Коментар
-
Хваля се: Бях с приятели на кръчма и хапнахме и пиинахме добре ! Нещо,което не бях правил дълго време ... Оплаквам се: Днес не можах да си измия колата,на всички автомивки беше пълно с коли заради хубавото време.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар