krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mims написа:хваля се: не съм единствената откачалка, която иска розова кола. Преди малко се запознах с една мацка, дето кара розова Корса и правихме бая дъра бъраEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
coolboby написа:Бесен съм!!! Дадох си преди 2 седмици телефона Nokia E51 за поправка в Мтел. Кусура беше, че се чува слабо още от както го купих. И реших да го дам на поправка малко преди да му изтече гаранцията. Връщат ми го с преинсталиран софт (това си го пише в една хварчаща бележка) и ми изчезнаха всички номера и всичко каквото е било на телефона. За това аз съм си виновен, защото забравих да си направя бек ъп. Та...бесен съм, защото по дисплея под стъклото имам прах и телефона е ужулен навсякъде !!! На батерията има един холограмен стикер или какво е там и той одраскан !!! Исках да си купя още един пореден телефон от Мтел, но за сега отлагам покупката защото съм им набрал много !!!с нов панел съм от ебей защото стария му изроних страничните копчета и смених всичко отвън по него за под 20 лв. Даже подарък има и отверки
with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Immortal написа:z_sutrov написа:Оплаквам се: Трябваще да приведа на Камарата на инженерите 150лв, а скоро още 280лв. Обирджии.След това се свиква.
Коментар
-
sasho_izgrev написа:Tornado написа:sasho_izgrev написа:аз пък от преди малко съм притежател на мини пинчер Е нема Такъф ДзевОтвратителни са.Да се оплача - снощната репетиция пак се превърна в "черпявка", аман вече, алкохолизирахме се.
Понякога се чудя дали се събираме да пеем или да пием.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар