krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mims написа:хваля се: не съм единствената откачалка, която иска розова кола. Преди малко се запознах с една мацка, дето кара розова Корса и правихме бая дъра бъраEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
coolboby написа:Бесен съм!!! Дадох си преди 2 седмици телефона Nokia E51 за поправка в Мтел. Кусура беше, че се чува слабо още от както го купих. И реших да го дам на поправка малко преди да му изтече гаранцията. Връщат ми го с преинсталиран софт (това си го пише в една хварчаща бележка) и ми изчезнаха всички номера и всичко каквото е било на телефона. За това аз съм си виновен, защото забравих да си направя бек ъп. Та...бесен съм, защото по дисплея под стъклото имам прах и телефона е ужулен навсякъде !!! На батерията има един холограмен стикер или какво е там и той одраскан !!! Исках да си купя още един пореден телефон от Мтел, но за сега отлагам покупката защото съм им набрал много !!!with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Immortal написа:z_sutrov написа:Оплаквам се: Трябваще да приведа на Камарата на инженерите 150лв, а скоро още 280лв. Обирджии.
Коментар
-
sasho_izgrev написа:Tornado написа:sasho_izgrev написа:аз пък от преди малко съм притежател на мини пинчер Е нема Такъф Дзев"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар