Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    От днес съм притежател на
    честито колега ,пожелавам ти да си я ползваш със здраве и дано само да не издаде някакъв бъг,че аз имах такава и ми се пречака тотално,добре че беше в гаранция още
    Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

аз пък от преди малко съм притежател на мини пинчер Е нема Такъф Дзев

Коментар

хваля се: не съм единствената откачалка, която иска розова кола. Преди малко се запознах с една мацка, дето кара розова Корса и правихме бая дъра бъра
        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
          хваля се: не съм единствената откачалка, която иска розова кола. Преди малко се запознах с една мацка, дето кара розова Корса и правихме бая дъра бъра
          То на по-голямата част от вас жените май им е слабост тоя цвят. Добре че на моята не е. Оплаквам се: Трябваще да приведа на Камарата на инженерите 150лв, а скоро още 280лв. Обирджии.
          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
          Ex.Opel Astra

Коментар

coolboby написа:
            Бесен съм!!! Дадох си преди 2 седмици телефона Nokia E51 за поправка в Мтел. Кусура беше, че се чува слабо още от както го купих. И реших да го дам на поправка малко преди да му изтече гаранцията. Връщат ми го с преинсталиран софт (това си го пише в една хварчаща бележка) и ми изчезнаха всички номера и всичко каквото е било на телефона. За това аз съм си виновен, защото забравих да си направя бек ъп. Та...бесен съм, защото по дисплея под стъклото имам прах и телефона е ужулен навсякъде !!! На батерията има един холограмен стикер или какво е там и той одраскан !!! Исках да си купя още един пореден телефон от Мтел, но за сега отлагам покупката защото съм им набрал много !!!
            Поне проблема със слабия звук премахна ли се? Ако има въпроси относно телефона пиши ми на ЛС. Проблема е че се запушва мрежичката а се чисти за 5 мин с нов панел съм от ебей защото стария му изроних страничните копчета и смених всичко отвън по него за под 20 лв. Даже подарък има и отверки
            with SGNote & HTC Wildfire 8G
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
            с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

z_sutrov написа:
              То на по-голямата част от вас жените май им е слабост тоя цвят. Добре че на моята не е.
              Слава богу, че и аз не съм от тях. Хваля се.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Оплаквам се:Не мога да си намеря руса жена с розова кола.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

sasho_izgrev написа:
                  Аз го имам такова женско на година и два месеца е 1300 грама. голяма злоба е.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

popara801 написа:
                    тъмно русо или светло кестеняво става ли? Въпросна кака е с такъв цвят... :D
                    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
                      popara801 написа:
                      тъмно русо или светло кестеняво става ли? Въпросна кака е с такъв цвят... :D
                      Ако той не я иска, аз съм насреща
                      Allergic To The Counterfeit

Коментар

Tornado написа:
                        sasho_izgrev написа:
                        и моито е женско на 45 дена към 800 гр. почна да проявява дяволските маниерчета

Коментар

z_sutrov написа:
                          Оплаквам се: Трябваще да приведа на Камарата на инженерите 150лв, а скоро още 280лв. Обирджии.
                          Не си само ти, и аз имам подобен проблем...Хваля се - на острова е много хубаво.Оплаквам се - още няколко дни и трябва да се връщам в блатото.

Коментар

Immortal написа:
                            z_sutrov написа:
                            Оплаквам се: Трябваще да приведа на Камарата на инженерите 150лв, а скоро още 280лв. Обирджии.
                            Не си само ти, и аз имам подобен проблем...Хваля се - на острова е много хубаво.Оплаквам се - още няколко дни и трябва да се връщам в блатото.
                            Има лесно ,недей се връща! Ама с кой ще пия кайфеее в Ямбол----->връщай се!!!Първите дни тук ще са ти кошмарни След това се свиква.

Коментар

sasho_izgrev написа:
                              Tornado написа:
                              sasho_izgrev написа:
                              и моито е женско на 45 дена към 800 гр. почна да проявява дяволските маниерчета
                              Ко им харесвате на тия кучета? Отвратителни са.Да се оплача - снощната репетиция пак се превърна в "черпявка", аман вече, алкохолизирахме се. Понякога се чудя дали се събираме да пеем или да пием.
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Оплаквам се: За пореден път съм флюбен Всъщност защо писах, че е оплакване...не знам

Коментар

Working...
                                X