Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

:D Хайде на оплакването: от неделя съм болен-кашлицата е убийствено силна, имах температура(не ставах много за пиене-38,5), след намесата на докторите и един болюк хапчета, сиропи и прахчета успях да се свестя и днес съм вече значително по-добре, само дето кашлицата няма намерение да ме оставя скоро...Хвалба: днес се изведох навън(4 дни не си бях показвал носа навън) и дори на студа ми беше по-леко отколкото вкъщи- по-малко кашлях.Взех винетка за самолетчето :D

Коментар

Да се похваля:След едномесечено търсене по магазините във Варна, най-после си намерих и купих кербовъчни клещи за автомобилни кабелни обувки. Много са тарикатски! Приготвил съм си ги за подарък за рожденния ден.Оплаквания няма!

Коментар

хваля се: преди малко карах на един съфорумец новото браво еййййй, голема машина, нямам думи направо, страхотен автомобил
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

оплакване:1цял ден страшни болки в гърба2 свърши ми мастилото на принтера3 в Обеля под 30 стотинки принтер нямахвалби за днес няма

Коментар

оплакване: утре ме чака доста работа, а с такова нетърпение чакам уикенда ....
            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Току що приключих важен проект - хвалба!Наложи се да работя до сега - оплакване!

Коментар

Оплаквам се: много тъпа вечер няма с кой да излезна на кафе даже
                Виж бейби не сме глупаци,
                ние сме отбор от здравеняци.
                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Хваля се: Пристигна ми - анцунга ( Адидас, ащото се убедих, че 90% от младежта в града ми носи тази марка и някак си не бива да се цепя :D ) от Франция след дълги пътешествия. Донесоха ми го до вратата. Жена ми го напазари след, като по някаква нейна и на другите БГ Мами странна логика ми взе размера...Бях песимист, но учудващото е, че това, което получих ми заспа. Сега ще поръчвам маратонки, анорак и спортна чанта на същата марка.Оплаквам се: Не е без пари, но...Хвалба:...е в пъти по-евтино от специализираните магазини на марката в БГ.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Хвалба - 2 седмици без никакви захари, естествено и резултататите, придружени с кардио, не закъсняха :P
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Бреййййй уникална похвала !11111 поста Добре ми започва деня :P
                      Прикачени файлове
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се: Благодарение на двама съфорумци, единия е от поста над мен другия му е градски, до няколко дни ще се сдобия с лети джанти 16-ки за Стилото :D.Оплаквам се: Голямо безпаричие ме е налегнало....
                        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Хваля се:Направих си преглед на газовата за малко парички.
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Хваля се:днес изкривих железата във фитнеса имах адски много сила, явно скоро трябва да се подлагам на допинг тест
                            Виж бейби не сме глупаци,
                            ние сме отбор от здравеняци.
                            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

оплаквам се - сисадмините на работа ми отрязоха форума
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Не съм почивал от нова година... , и колата се прецака ... За хвалене няма нищо
                                Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                                Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Working...
                                X