Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

оплаквам се - днес дръпнах ръчната на пунтото и се скъса жилото...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
      Ревнува те от Либрока, затова прави номера Хваля се:Прекрасно временце е днес. Бях в Бургас допреди малко. Идеално за плаж (с балтона) Оплаквам се; не се обадих на колеги, щото бях по бизнес дела. Само на един се обадих, ама той спеше, гада...

Коментар

Оплакване:Нещо тропа на Типо-то отпред и я карах на сервиз - всичко е здраво...Мистерия...Оплакване:Наближава времето да сменя маслото и филтрите...Хвалба:Започнах работа...
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Immortal написа:
          donnna написа:
          Ревнува те от Либрока, затова прави номера Хваля се:Прекрасно временце е днес. Бях в Бургас допреди малко. Идеално за плаж (с балтона) Оплаквам се; не се обадих на колеги, щото бях по бизнес дела. Само на един се обадих, ама той спеше, гада...
          Оплаквам се.На Дидо ще му скъсам ушите.Събуди ме по телефона за да ми каже, че си тръгва към Ямбол.Спах заради махмурлук.Главата ми се пръска,па той да ми кажел,че си тръгва.Дидооо,за пореден път минаваш на бързо.Следващият път няма да ти се размине така лесно.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Predatorsi написа:
            Оплакване:Нещо тропа на Типо-то отпред и я карах на сервиз - всичко е здраво...Мистерия...Оплакване:Наближава времето да сменя маслото и филтрите...Хвалба:Започнах работа...
            Да не е някоя буца лед , която се ,, събужда ’’ в движение ?
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Най-после да се похваля със страхотни джанти и гумета!За оплакване ... ми например нещо прозаично: хората не се замислят, като плащат за плочки и гипсокартон, но за хубава къща отделят много трудно?!
              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
              http://www.keepfighting.ms

Коментар

хваля се днес се сдобих с големия стикер на форума благодарско на Радо че новия фичо нямаше голям стикер
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Пак хвалба : приключих с фугирането

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Хвалба: Смених днеска релето на бойлера беше изгорялоОплакване: дадох 20 лв за реле

Коментар

Да се похваля:Купих си костюм за бала.Оплакване:Цял ден обикаляне из София и много изхабени нерви. Хвалба:Разходих се из Студентски град и се видях с приятел.
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

оплаквам сеи без да ми се подигравате ) сутринта отивам на работа поглеждам графика за Февруари то трябвало днес да почивам
                        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Оплакване:Ресетнах ЕКУ-то и докато се обучаваше забелязах как излиза лек дим от двата края на радиатора. Радиатор за 1,6 без климатик е 250 лева,а с климатик 160.Сложих добавка на нигрин за запушване на течове.Дано не запуши нещо,което не трябва да се запушва и да спре теча...
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Да се оплача -вчера се возих в Мазда-та на шефа- кошмарОплакване: от горното оплакване-цял ден ми беше лошо/луд шофьор е шефа/Хвалба: мама имаше рожден ден вчера и си изкарахме супер /само с любимите хора/

Коментар

Оплаквам се-работата ни намаля почти до нула,никой не поръчва мебели,явно кризата е повсеместна.
                              Marea HLX 147ps

Коментар

оплаквам се: отпуската свърши

FIAT BRAVO 1.8GT
                                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
                                X