Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Петък вечер.Ришкият проход.Дупка.Две криви джанти от дясната страна.Неделя.Луд гумаджия=20 лв. ремонт на джанта Понеделник.Гумаджия в криза=26 лв. ремонт за двете джанти
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      Петък вечер.Ришкият проход.Дупка.Две криви джанти от дясната страна.Неделя.Луд гумаджия=20 лв. ремонт на джанта Понеделник.Гумаджия в криза=26 лв. ремонт за двете джанти
      Абе Краси де ходиш по тия чукари?Аз за изправяне на 2 стоманени джанти от които едната почти V образна + баланс на едната 6лв.Направо се учудих за тия пари.Това в Чирпан на изхода до циганската махала.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хваля се : Пунти вече е със XENON 8000kОплаквам се : Почивният ми ден много бързо мина
        Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

popara801 написа:
          krasio_79bs написа:
          Абе Краси де ходиш по тия чукари?Аз за изправяне на 2 стоманени джанти от които едната почти V образна + баланс на едната 6лв.Направо се учудих за тия пари.Това в Чирпан на изхода до циганската махала.
          Митак,кат не съм вземал мома дето и е по-близко селото....Имахме разправия,от ония свинските,дето после висят на един прът.Късмет,че гумите не са мръднали.Тия фулди за трети път им кривя джантетата и все без последствия за тях.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
            popara801 написа:
            krasio_79bs написа:
            Митак,кат не съм вземал мома дето и е по-близко селото....Имахме разправия,от ония свинските,дето после висят на един прът.Късмет,че гумите не са мръднали.Тия фулди за трети път им кривя джантетата и все без последствия за тях.
            Е щом е такъв повода може!И на мен на моите ми беше интересно как нямаше балон след този зверски удар в една дълбока дупка!Аре стига сме спамили и да знаеш,че балканските моми грешка нямат! Скоро като се видим ще се хвалим повече.
            FIAT BRAVO 1.6
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

На мен за алуминиева джанта вече 2 пъти ми вземат по 15 лв за изправяне. Това включва демонтаж на гумата от колата, сваляне на гумата от джантата, изправяне на машина, после пак монтаж на гумата, баланс и монтаж на колата.Мисля, че е нормална цената.

Коментар

Оплаквам се: Цял ден и вечер нета ми прави проблеми. Ту спира ту тръгва,ту спира ту тръгва.Шибани БТК !
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Преди малко ме светнаха със зелен лазер от ефектите на едно заведение. Още ми е дискомфортно на окото.

Коментар

Днес смених стария настолен комп с лаптопче LENOVO G560 и съм много доволен
                    НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

Princo написа:
                      Оплаквам се: Цял ден и вечер нета ми прави проблеми. Ту спира ту тръгва,ту спира ту тръгва.Шибани БТК !
                      Да се оплача:Не са само БТК.И на Близу-то цял ден беше така.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Близуу и БТК са ..... без коментар.Хвалба - почва май да се кърти мойта прословута кашлица
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

krasio_79bs написа:
                          Краси, ето за това аз вече за Русе минавам през Варна... ама като не питаш И ще споделиш ли на ухо къде е гумаджията в криза, че ще ми подаряват 4 джанти 15-ки от Купе, двете са криви...Оф топик - хваля се - снощи оправих единия зъб... другия - живот и здраве - другата седмица...
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                            krasio_79bs написа:
                            Краси, ето за това аз вече за Русе минавам през Варна... ама като не питаш И ще споделиш ли на ухо къде е гумаджията в криза, че ще ми подаряват 4 джанти 15-ки от Купе, двете са криви...Оф топик - хваля се - снощи оправих единия зъб... другия - живот и здраве - другата седмица...
                            Не ходих чак до Русе .Село Подвис,още в началото на кошмара.Гумаджията е в Лозово,до новата детска градина,до дизеловите майстори,третата пресечка в дясно.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплаквам се : Болен съм. Хваля се:Баща ми има имен ден.
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Хвалба - 5 дни в неравна борба с коварния вирус, мога да кажа,че резултатът е 1:0 в моя полза! Хвалба - 8 дни без алкохол! Ъъъ, всъщност, това е оплакване! Хвалба - довечера отивам да пеяяяяяяя! Ихуууууу!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X