Оплакване: 1- Още не мога да си намеря работа..2- 2 дена се опитваме да съживиме едно Пунто,след като му разказахме играта..3- Във Вторник ми е 2-рия изпит за който нищо не съм пипнал..Хвалба- Измих си колата ..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хваля се: 2000 безсмислени мнения във форумаВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Хвалба - 5 дена без алкохол! Ма тва е, щот съм болна! Оплакване - личната ми изписа некъв имуностимулатор за 33лв.!!! И още няколко нещица! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Оплакване - абее, писна ми в тоя живот от грандомани и самозабравили се хора, а също и от мижитурки и дребни душици, които не могат да понесат да им се казва истината директно! И като не могат да спечелят уважението на някого - почват да правят мизерии и мръсотии!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Хвалба - 5 дена без алкохол! Ма тва е, щот съм болна! Оплакване - личната ми изписа некъв имуностимулатор за 33лв.!!! И още няколко нещица! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Оплакване - абее, писна ми в тоя живот от грандомани и самозабравили се хора, а също и от мижитурки и дребни душици, които не могат да понесат да им се казва истината директно! И като не могат да спечелят уважението на някого - почват да правят мизерии и мръсотии!
Коментар
-
Irka_fihi написа:Хвалба - 5 дена без алкохол! Ма тва е, щот съм болна! Оплакване - личната ми изписа некъв имуностимулатор за 33лв.!!! И още няколко нещица! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Оплакване - абее, писна ми в тоя живот от грандомани и самозабравили се хора, а също и от мижитурки и дребни душици, които не могат да понесат да им се казва истината директно! И като не могат да спечелят уважението на някого - почват да правят мизерии и мръсотии!
Коментар
-
donnna написа:оплаквам се - боли ме зъб... трети ден вече... довечера съм за втори път на зъболекър... гадост...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Re: Похвали се, оплачи се!!! част 2
Румен_Хинчев написа:Съчувствам ти , Колега !Но ти нямаше ли отток при тоя абсцес ??? Как първо за едно те лекуват ?!Не са ли видели физиономията ти ?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Oплакване - изкарах кошмарна седмица!Оплакване - вирусът, който ми се е лепнал, се оказа много инат! Явно подобното привличало подобно!Оплакване - имуностимулаторът, който пия, бил 4 поколение - демек, толкова мощен, че го предписват на болни от СПИН!!!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Хваля се и аз:Днес ходих до Тополовград и си имам резервен алтернатор.И на мен ми хареса срещата на Сребърното езеро,макар че бяхме на 2 маси по стечение на обстоятелствата,а не както твърдят другите колеги.И едно оплакване:Нощни смени цяла седмица!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар