Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване: 1- Още не мога да си намеря работа..2- 2 дена се опитваме да съживиме едно Пунто,след като му разказахме играта..3- Във Вторник ми е 2-рия изпит за който нищо не съм пипнал..Хвалба- Измих си колата ..
    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

хваля се : в отпуска съмоплаквам се: по никое време на годината ;(
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Хваля се: 2000 безсмислени мнения във форума
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Хвалба - 5 дена без алкохол! Ма тва е, щот съм болна! Оплакване - личната ми изписа некъв имуностимулатор за 33лв.!!! И още няколко нещица! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Оплакване - абее, писна ми в тоя живот от грандомани и самозабравили се хора, а също и от мижитурки и дребни душици, които не могат да понесат да им се казва истината директно! И като не могат да спечелят уважението на някого - почват да правят мизерии и мръсотии!
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
            Хвалба - 5 дена без алкохол! Ма тва е, щот съм болна! Оплакване - личната ми изписа некъв имуностимулатор за 33лв.!!! И още няколко нещица! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Оплакване - абее, писна ми в тоя живот от грандомани и самозабравили се хора, а също и от мижитурки и дребни душици, които не могат да понесат да им се казва истината директно! И като не могат да спечелят уважението на някого - почват да правят мизерии и мръсотии!
            Запалила си моторетката

Коментар

Irka_fihi написа:
              Премести си го от единия крачол в другия , проблема де....

Коментар

Въпрос Темпра

Колко точно инча са фабричните говорители на фиат темпра и дали мога да намеря някои нови говорители от типа (pioneer или нещо такова) със тези размери?
                Tempra 1.6 liberty

Коментар

donnna написа:
                  оплаквам се - боли ме зъб... трети ден вече... довечера съм за втори път на зъболекър... гадост...
                  баси, щях да умра от зъб!!! за сефте ми се случва да ходя по зъболекъри по нощИте и рано сутрин... първо ми лекуваха венеца на 7-и/8-ми, а се оказа абцес на 5-и. от събота имам адско главоболие и съм на антибиотици...довечера ако съм жив пак съм на зъболекар...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Съчувствам ти , Колега !Но ти нямаше ли отток при тоя абсцес ??? Как първо за едно те лекуват ?!Не са ли видели физиономията ти ?
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се!!! част 2

Румен_Хинчев написа:
                      Съчувствам ти , Колега !Но ти нямаше ли отток при тоя абсцес ??? Как първо за едно те лекуват ?!Не са ли видели физиономията ти ?
                      оооооххх, има една приказка - като знам аз какъв инженер съм - страх ме е да ида на доктор...просто смених зъболекъра...
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Oплакване - изкарах кошмарна седмица!Оплакване - вирусът, който ми се е лепнал, се оказа много инат! Явно подобното привличало подобно!Оплакване - имуностимулаторът, който пия, бил 4 поколение - демек, толкова мощен, че го предписват на болни от СПИН!!!
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

хвалба :страхотна среща се получи макар и на две маси

Коментар

Хвалба - потвърждавам горното мнение.Оплакване - на нови лекарства съм от днес, а кашлицата не намалява, ще минавам на чай с ром накрая
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              ... ще минавам на чай с ром накрая
                              Не чай с ром! Рецептата е - чай и секс! Ако не помага - спираш чая!Скорошно оздравяване!Хваля се - жена ми е направила страхотен орехово-канелен сладкиш - ядох до насита, с няколко портокала за сочност.

Коментар

Хваля се и аз:Днес ходих до Тополовград и си имам резервен алтернатор.И на мен ми хареса срещата на Сребърното езеро,макар че бяхме на 2 маси по стечение на обстоятелствата,а не както твърдят другите колеги.И едно оплакване:Нощни смени цяла седмица!
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X