Нема Де да имаше ..... хаха
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
=Rudi= написа:emzo написа:Нема Де да имаше ..... хаха
Коментар
-
Тва мноо грозна работа, бе Красииии! Още от сутринта дръпна назад. А дано си намериш 50лв. вечерта. :D Аз да се оплача - дигнаха ме в 6.30 тази сутрин.Хвалба - щерка ми прави 11 месеца днес. Оплакване - вече е пробвала 2 антибиотика на тази крехка възраст. Хвалба - изкарах една седмица "на село", свърших си работата и маалко си починах, ама малко."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Днес е ден за похвала, купих си още една Брава 1,8 16V 113 к.с. , червена на цвят без клима, но с ел.пакета огледала-стъкла,много чиста откъм интериоп и екстериор, но мисля да я продавам , на 220 000 км е , време и е :D. Взех я евтино и мисля че интернет ще и е новия домPetrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
-
Бесен съм!!! Дадох си преди 2 седмици телефона Nokia E51 за поправка в Мтел. Кусура беше, че се чува слабо още от както го купих. И реших да го дам на поправка малко преди да му изтече гаранцията. Връщат ми го с преинсталиран софт (това си го пише в една хварчаща бележка) и ми изчезнаха всички номера и всичко каквото е било на телефона. За това аз съм си виновен, защото забравих да си направя бек ъп. Та...бесен съм, защото по дисплея под стъклото имам прах и телефона е ужулен навсякъде !!! На батерията има един холограмен стикер или какво е там и той одраскан !!! Исках да си купя още един пореден телефон от Мтел, но за сега отлагам покупката защото съм им набрал много !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар