Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нема Де да имаше ..... хаха
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Печелиш усмивка пред строя и дъвка "Тurbo" с картинка на Фиат Стило. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Оплаквам се - пак заваля сняг и побеля навън. А какъв страхотен залез имаше над Дунава. Обаче от тия облаци заваля снега.
      Прикачени файлове

Коментар

=Rudi= написа:
        emzo написа:
        Печелиш усмивка пред строя и дъвка "Тurbo" с картинка на Фиат Стило. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Оплаквам се - пак заваля сняг и побеля навън. А какъв страхотен залез имаше над Дунава. Обаче от тия облаци заваля снега.
        много готина снимка колега
        Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

От днес съм притежател на
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Честито Краси!Аз все още не мога да се наканя да си купя телефон, защото не мога да си избера. Като притежател на Е серия съм доволен ...искам Е52, Е55, Е72, Е75..алтернативен вариант е и твоя 5800.

Коментар

Бесен съм. Съсипах си джантите и гумите.
              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Денят ми тръгна с 51.60 разход Тия гадове паяците не спят,в 7:50 минути тази сутрин са ми отмъкнали Марчето.От 12 години спирам на това място и до сега никога не са вдигали автомобили от там и сега са решили да наваксат за ден.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Тва мноо грозна работа, бе Красииии! Още от сутринта дръпна назад. А дано си намериш 50лв. вечерта. :D Аз да се оплача - дигнаха ме в 6.30 тази сутрин.Хвалба - щерка ми прави 11 месеца днес. Оплакване - вече е пробвала 2 антибиотика на тази крехка възраст. Хвалба - изкарах една седмица "на село", свърших си работата и маалко си починах, ама малко.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Днес е ден за похвала, купих си още една Брава 1,8 16V 113 к.с. , червена на цвят без клима, но с ел.пакета огледала-стъкла,много чиста откъм интериоп и екстериор, но мисля да я продавам , на 220 000 км е , време и е :D. Взех я евтино и мисля че интернет ще и е новия дом
                    Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

Бесен съм!!! Дадох си преди 2 седмици телефона Nokia E51 за поправка в Мтел. Кусура беше, че се чува слабо още от както го купих. И реших да го дам на поправка малко преди да му изтече гаранцията. Връщат ми го с преинсталиран софт (това си го пише в една хварчаща бележка) и ми изчезнаха всички номера и всичко каквото е било на телефона. За това аз съм си виновен, защото забравих да си направя бек ъп. Та...бесен съм, защото по дисплея под стъклото имам прах и телефона е ужулен навсякъде !!! На батерията има един холограмен стикер или какво е там и той одраскан !!! Исках да си купя още един пореден телефон от Мтел, но за сега отлагам покупката защото съм им набрал много !!!

Коментар

Хваля се - карах най-новото Santa Fe.С ръчни скорости, 2.0 185к.с., естествено дизел.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се от Ичкин и неговите камънаци!
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Хваля се: Пастирах си колата.Стана чудно.
                            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Хваля се: Най-накрая ми остана време да си измия колата,след 2 седмици цялата в кал и вътре в гняс.. Сега свети от всякъде..
                              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

оплаквам се: оплесках важна сделка, ще ми се пръсне серцето от притеснение, дано всичко се нареди щото ще има разправии
                                Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                                AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Working...
                                X