добре де нормално ли е в T&N Car бял мигач на калника (този малкия) да е 7 лева , а в този който е на стамболийски до канала да е 8 лева? каква е разликата за този 1 лев?
оплаквам се - а нормалко ли е крушка за габарита на Ланчиа Либра /голяма колкото кутрето ми!/ да е 5,6, че дори и 8 лева!!!!!!!!
добре де нормално ли е в T&N Car бял мигач на калника (този малкия) да е 7 лева , а в този който е на стамболийски до канала да е 8 лева? каква е разликата за този 1 лев?
оплаквам се - а нормалко ли е крушка за габарита на Ланчиа Либра /голяма колкото кутрето ми!/ да е 5,6, че дори и 8 лева!!!!!!!!
не
Не, ама да
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
не
Не, ама да
абе като се замисля аз плащах 9лв за габаритните крушки,така че верно може да е така.
1. Хвалба - снощи беше мноого весело, а тая сутрин как се наспааааах! 2. Оплакване - бат" Fihi си посрещна празниците без подаръци! И тази година!
1.1. Вярно беше много весело.1.2. Тая сутрин колко ми е зле само аз си знам.2. За сметка на това ти имаш подарък за 07.01. и имаш обещан такъв за 10.01.3. Имам доста работа, а още не мога да се освестя.4. Снощи хапнах уникален БОБ яхния - киснат 24ч. и белен зърно по зърно.
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Аз да се оплача: оставих си колата вкъщи, жал ми беше да я тормозя с това неравномерно работене и без пауър.Сега чакам да стане 15:00 и отлитам да я погледне електричар и да взимам бобина, ако е тя проблема.В ужасно настроение съм и се старая да го покажа на всеки в офиса- тва е положението .Хвалба: вече мога да си я пускам и спирам с алармата от балкона .Подлудих съседите с тва писукане, ма така ще е докат й се нарадвам :D
Хвалба - ограничавам всички прости и бързи въглехидрати, като до 3 седмици мисля да живуркам без тях
Успех!.Аз малко отпреди Коледа ги ограничих, сега след нова година ги спрях.’ич не е лесно, особено ако си свикнал само с тях да караш по цял ден... .Та и аз мога да се похваля:ограничил съм сладкото драстично :D Ефект има, друг е въпроса докога ще се трае така...
4. Снощи хапнах уникален БОБ яхния - киснат 24ч. и белен зърно по зърно.
Хвалба: и аз днес хапнах яхнийка от бобче с кисело зелце. Мммм, обожавам я!Оплакване: след около 1-2 часа яхнийката си показа рогата ... Да му мислят околните... Yellow_Flash_Colorz_PDT_47
Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
1. Хвалба - снощи беше мноого весело, а тая сутрин как се наспааааах! 2. Оплакване - бат" Fihi си посрещна празниците без подаръци! И тази година!
1.1. Вярно беше много весело.1.2. Тая сутрин колко ми е зле само аз си знам.2. За сметка на това ти имаш подарък за 07.01. и имаш обещан такъв за 10.01.3. Имам доста работа, а още не мога да се освестя.4. Снощи хапнах уникален БОБ яхния - киснат 24ч. и белен зърно по зърно.
Ти пък,ако знаеш аз какъв боб вечерях,направо ще паднеш и моя беше киснат 24 часа по цял ден.. После го сънувах А пък и много яко си прекарах вечерта!
Irka_fihi написа:
Еххх, голям купон, да го ева - и двете деца болни, на антибиотик! Очертава се страхотна седмица!Пропускам и репетициите. За хвалене - няма!
Определено няма да ти е скучно...Дано по-бързо се оправят!
4. Снощи хапнах уникален БОБ яхния - киснат 24ч. и белен зърно по зърно.
Хвалба: и аз днес хапнах яхнийка от бобче с кисело зелце. Мммм, обожавам я!Оплакване: след около 1-2 часа яхнийката си показа рогата ... Да му мислят околните... Yellow_Flash_Colorz_PDT_47
Комбинация - Трепач.Хваля се: Работния ден приключи.Оплаквам се: утре пак съм на работа(не можах да изляза отпуск, ’щото децата са болни)Хваля се: Утре вечер и в Четвъртък вечер съм на банкет. Ирка да му мисли(направо и съчуствам)
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар