Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хваля се: вчера си купих нов лаптоп! С Линукс е - много ми допада, даже успях, да открия кирилицата. Засега няма, да слагам Уиндоус Хваля се още: поправих си Фиатката - оказа се, че имам спукан хидравличен маркуч, 150лв и отново съм на пътя! Хайде и да се оплача: зле съм здрвословно и съм качила 1-2 кг.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Мразя, някой да удря по колата ми (било то капак, таван и т.н) дори на майтап. Веднъж се случи, за съжаление мъжагата беше много пиян и нямаше да има тръпка в боя. Тази вечер мой колега, дет е голям отворко си позволи същото и утре мисля да си поговоря с него на 4-ри очи.Аман от тарикати и простаци!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Хваля се - вчера подготвих едно навесче пред нас за Самолета. Остана само да изтъркам ръждата по конструкцията, боя и ЛТ ламарина.оплаквам се - правя го, щото самолета не се събира в гаража!!!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Re: егати
Cepheus написа:добре де нормално ли е в T&N Car бял мигач на калника (този малкия) да е 7 лева , а в този който е на стамболийски до канала да е 8 лева? каква е разликата за този 1 лев?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Днес би трябвало да празнувам, а ми идва да хвана гората от проблеми. Супер тъпо ми е и с нетърпение чакам да свърши този ден. Определено няма как скоро да забравя този 10-ти януари.Хубавото в тези моменти е, че разбирам на кого мога да разчитам.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар