Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mims написа:
    оплаквам се: мъжо мн ме дразни, искам да го пребия
    Мимс, пробвай TAKA, дори може да му хареса Или ТАКА Което ти е по-лесно

Коментар

Хваля се: вчера си купих нов лаптоп! С Линукс е - много ми допада, даже успях, да открия кирилицата. Засега няма, да слагам Уиндоус Хваля се още: поправих си Фиатката - оказа се, че имам спукан хидравличен маркуч, 150лв и отново съм на пътя! Хайде и да се оплача: зле съм здрвословно и съм качила 1-2 кг.
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Колежката честита придобивка Дидо, аз мислех някви боксови ръкавици да му разбия носа оплавам се: поредното безсмислено кафе
        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Оплакване - скъсах си джапанките "DUPE", които си купих на срещата в Китен преди 2г. Още едно - тъпо ми е в тая София, ама хич не ми се седи!
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

хваля се : днес почивах и бях на среща абе супер е да се съберем да си побъбрим хора с еднакви интереси
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Irka_fihi написа:
              Оплакване - скъсах си джапанките "DUPE", които си купих на срещата в Китен преди 2г. Още едно - тъпо ми е в тая София, ама хич не ми се седи!
              Пак много е издържало това Дупе Оплакване: И на мен ми е тъпо тук, обаче се и Хваля: утре заминавам за няколко дни

Коментар

Хваля се:Смених си сам стъклото на пасажерската врата оказа се , че операцията се прави доста лесно и резултата е задоволителен ПС. Спестих си 50-60лв. Толкова искаха за смяната.
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Да, сваля се кората, махат се гумените маншончета, натискат се зъбчетата и стъклото се вади.Супер лесно е.--------Оплакване - и тоз уикенд не можах да си почина. А от утре почват големите мъки
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мразя, някой да удря по колата ми (било то капак, таван и т.н) дори на майтап. Веднъж се случи, за съжаление мъжагата беше много пиян и нямаше да има тръпка в боя. Тази вечер мой колега, дет е голям отворко си позволи същото и утре мисля да си поговоря с него на 4-ри очи.Аман от тарикати и простаци!
                    now. BMW E39 523i '98 170hp
                    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Хвалба: мнение 2222 :DОплакване: Преди няколко дни бравата ми направи 77777км и не можах да ги видя Търсех един адрес в Пловдив и от обикаляне пропуснах момента.Видях километража на 77779км
                      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Хваля се: изкарах страхотен уикенд с любимия и приятелиОплаквам се: на работа съмОплаквам се: спи ми се супер много, дори и след 1 силно кафе

Коментар

Хваля се - вчера подготвих едно навесче пред нас за Самолета. Остана само да изтъркам ръждата по конструкцията, боя и ЛТ ламарина.оплаквам се - правя го, щото самолета не се събира в гаража!!!
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

егати

добре де нормално ли е в T&N Car бял мигач на калника (този малкия) да е 7 лева , а в този който е на стамболийски до канала да е 8 лева? каква е разликата за този 1 лев?
                            Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Re: егати

Cepheus написа:
                              добре де нормално ли е в T&N Car бял мигач на калника (този малкия) да е 7 лева , а в този който е на стамболийски до канала да е 8 лева? каква е разликата за този 1 лев?
                              оплаквам се - а нормалко ли е крушка за габарита на Ланчиа Либра /голяма колкото кутрето ми!/ да е 5,6, че дори и 8 лева!!!!!!!!
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Днес би трябвало да празнувам, а ми идва да хвана гората от проблеми. Супер тъпо ми е и с нетърпение чакам да свърши този ден. Определено няма как скоро да забравя този 10-ти януари.Хубавото в тези моменти е, че разбирам на кого мога да разчитам.
                                Manowar - Татко
                                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Working...
                                X