Оооооогромно оплакване. От пет дни съм болен. Днес решавам, че ще отида на лекар слизам си до колицата и откривам това.За мое щастие утре ще ми донесат ново стъкло и ще го монтирам. Мамичката им и селяни. На всичкото отгоре на един колега снощи са му пукнали едната гума, изкъртили са му един мигач и са го сложили на предния му капак. Не са ми откраднали нищо. В колата имаше дребни пари, бутут хендсфри, ГПС, и др. всичко си е на мястото. Хубавото е , че подозираме извършителя и ако го мерна наоколо ще му счупя и двете ръце. ПС. За една година в Перник съм си оставял бравата с пари на седалката музиката и какво ли още не бях и с 16" чисто нови джанти и никой не е пипнал нищо. В Бургас ме изненадаха. Онзи ден на паркинга на Билла пък охраната ни гонила едни дето опитвали да крадат джанти...ужас...много дребни наркоманчта има.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ми...след празника останах сама с това:http://www.youtube.com/watch?v=N-roGMGyFu0Май ше да е оплакване..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Е па тая сутрин - кво?Миене на чинии, гонене на малкия Ваньо, пак миене на чинии, приспиване на Калина, после удряне на прахосмукачка... пак весело Да са ти живи и здрави именниците, на патерица...Аз нали съм болен (Това е ОПЛАКВАНЕ), лежа си на легло и дните минават един след друг, хич не ги отразявам даже)...Ама като гледам днес ще ставам вече от леглото, чувствам се доста по-добре (ХВАЛБА).
Коментар
-
Оплаквам/Хваля се: Най-накрая и Дедрата влезе за ремонт. Дай боже всекиму такава кола. Като я взех на километража пишеше 132 хил. Сега пише 190 хил. Като слушам от приятели и познати, каращи нови коли, дори и за нова кола е прецедент да измине 60 хил. км без да влезе в сервиз.Вярно - сменил съм и 2 лагера междувременно, и ми се скъса (и беше изхвърлен) ремъка на балансиращите валове през това време, но са дребни кахъри.Днес смених предницата - двата носача и двете биалетки, че се беше поразтропала нещо напоследък.Освен това, свалените носачи са оригиналните на колата (с автентичната три-емблема на ФИАТ/ЛАНЧА/АЛФА на тях. Което означава, че досега не са сменяни. Което пък ме навежда на мисълта, че има някаква вероятност колата наистина да е била на 132 хил. като съм я купил?!?
Коментар
-
floks
-
Immortal написа:Оплаквам/Хваля се: Най-накрая и Дедрата влезе за ремонт. Дай боже всекиму такава кола. Като я взех на километража пишеше 132 хил. Сега пише 190 хил. Като слушам от приятели и познати, каращи нови коли, дори и за нова кола е прецедент да измине 60 хил. км без да влезе в сервиз.Вярно - сменил съм и 2 лагера междувременно, и ми се скъса (и беше изхвърлен) ремъка на балансиращите валове през това време, но са дребни кахъри.Днес смених предницата - двата носача и двете биалетки, че се беше поразтропала нещо напоследък.Освен това, свалените носачи са оригиналните на колата (с автентичната три-емблема на ФИАТ/ЛАНЧА/АЛФА на тях. Което означава, че досега не са сменяни. Което пък ме навежда на мисълта, че има някаква вероятност колата наистина да е била на 132 хил. като съм я купил?!?
Коментар
-
Оплкване:Вчера пред работата малко са ми огънали и надрали предния десен калник. Даже знам кой, ама не я хванах в точният момент, и го видях днес на светло. Учителка е, кара Форд фИкус, който няма не засегнат детайл . За две години от както бачкам там, всички реват от нея. Ето, че и моят ред дойде. От понеделник трябва се занимавам със застрахователи .
Коментар
-
хваля се: оправиха ми пръскалките за предния джам - вече работят оплаквам се: откриха друг проблем - колата губи масло + тва имам за смяна съединител, тампон на носач и самия носач бил тръгналтъкмо си мислех, че е перфектна ... то тва май никога няма да станеоплаквам се: мъжо мн ме дразни, искам да го пребияPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар