Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оооооогромно оплакване. От пет дни съм болен. Днес решавам, че ще отида на лекар слизам си до колицата и откривам това.За мое щастие утре ще ми донесат ново стъкло и ще го монтирам. Мамичката им и селяни. На всичкото отгоре на един колега снощи са му пукнали едната гума, изкъртили са му един мигач и са го сложили на предния му капак. Не са ми откраднали нищо. В колата имаше дребни пари, бутут хендсфри, ГПС, и др. всичко си е на мястото. Хубавото е , че подозираме извършителя и ако го мерна наоколо ще му счупя и двете ръце. ПС. За една година в Перник съм си оставял бравата с пари на седалката музиката и какво ли още не бях и с 16" чисто нови джанти и никой не е пипнал нищо. В Бургас ме изненадаха. Онзи ден на паркинга на Билла пък охраната ни гонила едни дето опитвали да крадат джанти...ужас...много дребни наркоманчта има.
    Прикачени файлове
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kosta написа:
      emzo написа:
      Оплакване - най-върлия ФИАТаджия стана ВАГаджия !
      оплакване: тез хора срам ли немат? Какво има става? Толкова ли нема коли по тоя свят та опряха до това .........., незнам как да го нарека Живкооооо, това е марката и никакви оправдания не важат!
      Princo написа:
      Пази Боже ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
      Не съм станал още VAGина-джия. Като стана - ще ви кажа! Но пък от друга страна има само едно нещо, което е хубаво в немското дърво. Обърнете внимание на емблемата!
      Прикачени файлове

Коментар

Е да де, фолкс-вагина, даже 2

Коментар

Ми...след празника останах сама с това:http://www.youtube.com/watch?v=N-roGMGyFu0Май ше да е оплакване...
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Оплаквам се: Бившата ми си играе с нервите ми, а най-лошото е, че аз се връзвам здраво!

Коментар

Хвалба-оплакване - вчера бях оператор на скайп, а Fihi - на телефон! Направо загряха!Хвалба - вечерта имаше голяма навалица вкъщи и беше много много весело!...ама тая сутрин...
              Ванга

Коментар

Е па тая сутрин - кво?Миене на чинии, гонене на малкия Ваньо, пак миене на чинии, приспиване на Калина, после удряне на прахосмукачка... пак весело Да са ти живи и здрави именниците, на патерица...Аз нали съм болен (Това е ОПЛАКВАНЕ), лежа си на легло и дните минават един след друг, хич не ги отразявам даже)...Ама като гледам днес ще ставам вече от леглото, чувствам се доста по-добре (ХВАЛБА).

Коментар

Оплакване - малкият се разболя. Снощи дигна температура. Оплакване - мааалко ми е "снощно". Лекинко. Дидо, ’ич не барам нищо днес! Съдомиялната вече изми. :D
                  Ванга

Коментар

хваля се :измих си новата количка
                    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Оплаквам/Хваля се: Най-накрая и Дедрата влезе за ремонт. Дай боже всекиму такава кола. Като я взех на километража пишеше 132 хил. Сега пише 190 хил. Като слушам от приятели и познати, каращи нови коли, дори и за нова кола е прецедент да измине 60 хил. км без да влезе в сервиз.Вярно - сменил съм и 2 лагера междувременно, и ми се скъса (и беше изхвърлен) ремъка на балансиращите валове през това време, но са дребни кахъри.Днес смених предницата - двата носача и двете биалетки, че се беше поразтропала нещо напоследък.Освен това, свалените носачи са оригиналните на колата (с автентичната три-емблема на ФИАТ/ЛАНЧА/АЛФА на тях. Което означава, че досега не са сменяни. Което пък ме навежда на мисълта, че има някаква вероятност колата наистина да е била на 132 хил. като съм я купил?!?

Коментар

хвалба: ям страхотна баница направена от моя син

Коментар

Immortal написа:
                          Оплаквам/Хваля се: Най-накрая и Дедрата влезе за ремонт. Дай боже всекиму такава кола. Като я взех на километража пишеше 132 хил. Сега пише 190 хил. Като слушам от приятели и познати, каращи нови коли, дори и за нова кола е прецедент да измине 60 хил. км без да влезе в сервиз.Вярно - сменил съм и 2 лагера междувременно, и ми се скъса (и беше изхвърлен) ремъка на балансиращите валове през това време, но са дребни кахъри.Днес смених предницата - двата носача и двете биалетки, че се беше поразтропала нещо напоследък.Освен това, свалените носачи са оригиналните на колата (с автентичната три-емблема на ФИАТ/ЛАНЧА/АЛФА на тях. Което означава, че досега не са сменяни. Което пък ме навежда на мисълта, че има някаква вероятност колата наистина да е била на 132 хил. като съм я купил?!?
                          Колега, дано след тоя ремонт да изкараш още поне толкова с новите части!Оплакване:имам десен накрайник за смяна-беше сменен края на м. септември, а от една седмица се е разтропал повече, отколкото стария който карах 2 години тропащ!!!.С новия боклук съм минал <5000км.Вече не знам какво да мисля за тия части тука...За справка- на зет ми пунтото вече повече от 45000 не е мръднало, само дет е с части сменяни в Италия!

Коментар

Хваля се след случката по-горе успях да си намеря стъкло за 30лв оригинално от стило и утре ще го сменям дано не срещна прекалено големи трудности
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплкване:Вчера пред работата малко са ми огънали и надрали предния десен калник. Даже знам кой, ама не я хванах в точният момент, и го видях днес на светло. Учителка е, кара Форд фИкус, който няма не засегнат детайл . За две години от както бачкам там, всички реват от нея. Ето, че и моят ред дойде. От понеделник трябва се занимавам със застрахователи .
                              00' Bravo 105 JTD

Коментар

хваля се: оправиха ми пръскалките за предния джам - вече работят оплаквам се: откриха друг проблем - колата губи масло + тва имам за смяна съединител, тампон на носач и самия носач бил тръгналтъкмо си мислех, че е перфектна ... то тва май никога няма да станеоплаквам се: мъжо мн ме дразни, искам да го пребия
                                Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                                AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Working...
                                X