Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване - таз седмица ми се такова такова с тая 1ва смяна, добрата новина е , че другата съм с нормално работно време.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да се оплача - пих кафе и съм хипер нервна! Още - утре ме чака тежък ден! Емооо, ко стана с мишето? Оцеля ли?
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Оплакване - забравих ко щях да се оплаквам! -туй шъ дъ е от виното хваля се- чудя се ко да правя и изрових нетаоплакване- мн тъпо минава времето без задачки :D

Коментар

оплакване: супер смотан ден, криво и нервно ми еоплакване: за пореден път си патя от наивността си
          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

хваля се : приятел ми подари нещо страхотно и чакам гости
            Прикачени файлове
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Гостите познавам ли ги ?Да се оплача - взеха ми последните парички за Г.О.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                Гостите познавам ли ги ?Да се оплача - взеха ми последните парички за Г.О.
                не ги познаваш, утре ние сме у тези, които познаваш на имен ден!хваля се: утре ще ходим при приятели на имен ден!
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Оплакване - колега от форума е предал дизеловата секта и е станал бензинаджия Оплавкане - Коста, що нямам аз 1 резервоар нафта излишен да видиш как ша пием пак смокинова утре вечер
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

kosta написа:
                    хваля се : приятел ми подари нещо страхотно и чакам гости
                    И ш’са излагаш пред гостите с туй дъртото вино - виж му датата на производство! Недей тъй! Я го метни в някой контейнер и утре като дойде софийския боклук в Силистра аз лично ще го занеса за проверка в РИОКОЗ! Заклевам се!Оплаквам се - толкова различни ангажименти - лични и служебни имам, че повече няма накъде. П.П. Като взех да пиша горния ред започнах: "Хва...", но го поправих на "Оплаквам се"

Коментар

Освен смокиновата, носи и вино, ма повечко-червено, че домакинята.... Оплаквам се: утре съм на мн тежък имен ден!, дано оцелея Хваля се:няма начин да не изкараме супер, както е петък, направо в понеделник ще се освестя

Коментар

Хвалба - много се забавлявах досега със съфо...опа, приятели на скайп! :D Още една - днес направих генерална репетиция за Ивановден.
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Оплаквам се - вече толкова време не мога за да измисля пост в темата за "благодаря на". Не знам как да го формулирам поста, колко много съм задължен за разбирането и толерирането от страна на... щях да кажа - колегите. Всъщност - приятелите... Бе луда работа. Не е толкова просто.

Коментар

Оплакване - най-върлия ФИАТаджия стана ВАГаджия !
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              оплакване: тез хора срам ли немат? Какво има става? Толкова ли нема коли по тоя свят та опряха до това .........., незнам как да го нарека Живкооооо, това е марката и никакви оправдания не важат!

Коментар

emzo написа:
                                Пази Боже ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X