Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба - гостито приключи успешно, с преяждане, но не препиване! Получих страхотен комплимент, а децата - подаръци!Друго забравих да се похваля, направо си плюх на репутацията - подариха ни 30 кила бяло и 30 кила червено вино! Компаниятаааааа, дръжте се на 31-ви! Ще откараме до 32-ри!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

За вчера:- оплакване и хвалба - плaтих си като пич данък МПС - 222лв и 9 стотинки- хвалба - догодина каляската одъртява и данъка пада- хвалба и оплакване - поднових си каското и там м*м**а си е***о- хвалба - пристигнаха ми зарядните за телефона от ebay :P- оплакване - май съм се понапил снощи - оплакване последно - Декемврийската заплата чак Януари.- хвалба - хубаво е да си отпуска
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

За онзи ден:Оплакване - развали ми се телевизорът!
        Ванга

Коментар

Хвалба: вече съм в почивка и подивявам в къщи.

Коментар

Оплакване - очертава се страхотен ден!Още едно - не знам колко съм отслабнала, но пръстените ми падат от ръцете! Онзи ден щях да изгубя едната халка!
            Ванга

Коментар

хваля се : мързела е голям

Коментар

хваля се: след малко забивам лактите на масата
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

И аз се хваля - след час -два паля метлата и си отивам вкъщи!
                  Ванга

Коментар

Хвлая се:Днес цял ден мързелувах,сега се наядох като пич и пих чаша домашно червено, сега засядам на компота!

Коментар

Оплакване:Това така и не стана, чакаме това през 2011
                      Прикачени файлове
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба: С нов доставчик съм на интернет в Кабиле. Отново съм в глобалното село, дори и на село

Коментар

Оплавам се: Бойлера гръмна.Два часа го източвах,защото малоумният производител не е направил пробка.Пробвах с отвиване на тръбата на студената вода,но дърво.В крайна сметка предприех внимателно сваляне на фланеца и не искам да ви казвам каква мизерия изтече от вътре.Целият проблем дойде от конструктивна грешка.Утре продължавам с ремонта....Кофти работа да ти изгърми бойлера преди Нова година....
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                            Оплавам се: Бойлера гръмна.Два часа го източвах,защото малоумният производител не е направил пробка.Пробвах с отвиване на тръбата на студената вода,но дърво.В крайна сметка предприех внимателно сваляне на фланеца и не искам да ви казвам каква мизерия изтече от вътре.Целият проблем дойде от конструктивна грешка.Утре продължавам с ремонта....Кофти работа да ти изгърми бойлера преди Нова година....
                            имаш моето голямо и искренно съчувствие!преди имах един бойлер... всяка година през декември се разваляше... така 5 години...за мизерията вътре ми е ясно! преди месец свалях 2 от бойлерите ми и им правих профилактика на двора с маркуча. всеки имаше по 2 шепи варовик и камъчета днес все някой ще почерпи...оплакване - на работа съм с колата...
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Оплаквам се: Сутринта не можах да запаля, акумулатора сдаде багажа
                              НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

хваля се :голям кеф да си пийнал

Коментар

Working...
                                X