В петък карам по магистрала "Тракия" посока от Пловдив за София !На около 5 км преди отбивката за Пазарджик тъмносиньо BMW Е39 (петица) с чешка регистрация Започва да кара след мен и да ми присветва с фаровете и ме кара да спра !Аз отначало не спрях и продължих да карам но той светкаше и почна да размахва някакво листче !Пуснах аварийни и спрях в аварийната лента !От БМВ-то излезе някаквъв турчин или арабин беше и ме пита дали говоря английски !Казах му да-
а той започна да ми обяснява че били от сърбия и им свършили парите и нямат пари за бензин да стигнат до Калотина искат пари за бензин! В ръката си държеше "златен" пръстен и ланец и ме моли да му дам пари колкото имам !Аз му казах че нямам пари да купя това злато но той настояваше и каза да дам колкото имам !През това време се повтаря Aлах,Алах HELP HELP !!!
Като последния идиот се вързах на измамата и му дадох 40лв ! Той изкара ножче и почна да дялка по пръстена да видя че не е менте !На пръстена както и на ланеца имаше печати за 18 карата злато! Естествено се усъмних но с всичкия си акъл му дадох 40лв за 20литра бензин да стигне до Калотина (дано никъде не стигне
) И си тръгнах ! Днес като се прибрах потопих пръстена в солна киселина и всичко вече е ясно !Добре че изгорях само с 40лв !!! Та да знаете ако някой ви предлага "злато " по магистралата и казва че е закъсал за бензин да НЕ се връзвате ! Ето и моята придобивка за 40 лв.

Коментар