Добре е че си се отървал само с Уплаха,иди да ти леят Куршум и ще си Ок.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
оплаквам се -преди два дни,поради грешни данни на датчика за температурата наа двигателя и собствената ми малоумност колата ми хвърли водите...хваля се - оказва се ,че съм извадил късмет и не съм окотил двигателяоплаквам се -обвинихме термостата за случката,сменихме го-китюка нещастен ми излезе 105 лв и се оказа,че не той е виновен,а датчика,който показва с почти 10градуса по-ниска температура от реалнатахваля се - за щастие въпреки нахалост дадените пари,колата сега е в движение,дори и се доверих да прекося половин България с нея и засега не е дала признаци за проблеми,освен тъпия датчик -да не чува рогатия,засега не ми се развали празника.Специални благодарности,за оказаното съдействвие,морална подкрепа и извършените интервенции по колата, на момчетата от "Лъки стар" Велико Търново!!!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Оплаквам се:1. Вече 1 седмица съм без колата. Така ще е до Понеделник. 2. Ремонта май няма да е ефтин щом се стигна до сваляне на таблотоFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
Препрочитам Граф Монте Кристо с най-голямо удоволствие. Да се докоснеш до пожълтелите страници на тази вечна книга, да усетиш аромата на старата хартия, за мен е нещо специално.И след дълго упорстване се регистрирах във Фейсбук. Засега съм впечатлен от "водещите новини" от рода на "X харесва статуса на Y" :D . И, разбира се, сприятелих се с групата на ФФБ.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Оплаквам се: снощи жена ми мина с Чинкуечентото през една "зла" дипка и сега трябва да купувам нова гумаОплаквам се: вече ми се гади от ядене и пиенеХваля се: дядо Коледа ми донесе Кубински ром и пура, още не съм ги пробвал
FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
-
Да се оплача - изкарах най-кошмарните Бъдни вечер и Коледа! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Дано на Нова година да получа реванш! :D Хвалба - отново съм си вкъщи!Хвалба - не сте писали много тези дни и съответно нямам много за четене.Май повечко сте се застояли на софрата!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар