Оплакване:и аз съм с летните гуми и вчера сутринта доста гюбеци хвърлях така че и от мен се пазете.Хвалба:от около седмица съм с нов акумулатор и сутрин стартера върти като ощипана мома
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Хваля се: утре се прибирам, дано да са почистили пътищата.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
VIN написа:Оплакване: Нямам гумииииии.......карам на магия, пазете се"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
хваля се - благодарение на Краси и тази http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=48055 тема току що си оправих кирилицата п.п. администратора у нас /аз/ все още размисля относно санкциите към малката хакерка...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Хваля се: Обичам снега !!! Пак хвалба:Гумите на колата се представиха отлично !!! :PAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Хваля се: Обичам снега !!! Пак хвалба:Гумите на колата се представиха отлично !!! :Pпървият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
хваля се : днес съм почивка ,а и също така оправих гумата (взех нова) тая беше скъсала конците ! Вчера гледах как органите на реда се радваха и те на снегът като си правеха малко дрифтче на паркинга на магазина :дОплаквам се : нещо съм понастинал П.С. Довечера всички кюстендилци в дъблин правиме сбирка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар