Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване:и аз съм с летните гуми и вчера сутринта доста гюбеци хвърлях така че и от мен се пазете.Хвалба:от около седмица съм с нов акумулатор и сутрин стартера върти като ощипана мома
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Оплаквам се: Във бокса съм за пореден път...
      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Хваля се: утре се прибирам, дано да са почистили пътищата.
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

щерката затри флекс тайпа на компа...фаля се - Пирели-то не мръдна днес!
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
            стерката затри флекс таипа на компа...фалиа се - Пирели-то не мрадна днес!
            А за какво ти е флекс-тайп?

Коментар

Immortal написа:
              donnna написа:
              стерката затри флекс таипа на компа...фалиа се - Пирели-то не мрадна днес!
              А за какво ти е флекс-тайп?
              за да не пиша на шльоковица

Коментар

Взехме да си чатим, ама той виндовса си има вградена кирилица... на БДС, а с два клика му се слага и фонетик.Аз от години не ползвам флекс-тайп.

Коментар

VIN написа:
                  Оплакване: Нямам гумииииии.......карам на магия, пазете се
                  Е па ние в София ко да се пазим? От други неща се пазим... Оплакване - днес и утре съм с двете диванета, майката ми се ...Още едно - младежите от нетя ми скъсаха нервите сутринта! Но пък даваха отчет като ученички на всеки 5 мин. - какво правят и защо го правят, само петима бяха!
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

хваля се - благодарение на Краси и тази http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=48055 тема току що си оправих кирилицата п.п. администратора у нас /аз/ все още размисля относно санкциите към малката хакерка...

Коментар

Хваля се: Обичам снега !!! Пак хвалба:Гумите на колата се представиха отлично !!! :P
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                        Хваля се: Обичам снега !!! Пак хвалба:Гумите на колата се представиха отлично !!! :P
                        Какво съвпадение. Хваля се - И при мен така.Вчера на пързулката много добре се представи колата,като се има на предвид,че за първи път ходих на да се пурзалям с кола.
                        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Оплаквам се: Вън е адски сняг, сутринта докато си чистих колата, умрях от студ 5 пъти.Оплаквам се: Днес имам да снимам сватба и ще умра още 17 пъти.
                          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

е ти надвиши живота и на котките
                            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

хваля се : днес съм почивка ,а и също така оправих гумата (взех нова) тая беше скъсала конците ! Вчера гледах как органите на реда се радваха и те на снегът като си правеха малко дрифтче на паркинга на магазина :дОплаквам се : нещо съм понастинал П.С. Довечера всички кюстендилци в дъблин правиме сбирка
                              Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Оплакване - порядъчно ми вдигнаха кръвното днес!!! От сутринта! Децата, и те, правят, каквото могат!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X