хваля се:Абе аз в последните 2 години свалих доста килца с повече спорт и ограничение на някои храни.П.П.Та колко кила се свалят за тези дни които трае диетата и колко време се задържаш после на тия килограми, защото повечето хора като свърши диетата и си наваксват за кратко време.
Оплаквам се:Наистина не съм предполагал, че само на 200 м след като се влезе в България, може да има такова подобие на път...път ли казах? Не... минно поле.Русенци знаят за какво говоря - началото на пътя за Силистра веднага след кръговото пред Дунав мост...И доколкото разбрах, от години е така...Не съм и предполагал, че някъде в България все още има такъв "първокласен" път.Някой ще ми каже ли как се казва русенския кмет, че не ми ходи да псувам анонимно, моля?Сменил съм аудиото на клипчето, защото....нищо, че не му знам името Това е само краят на участъка...назад има още 5 пъти по толкова.
Оплаквам се:Наистина не съм предполагал, че само на 200 м след като се влезе в България, може да има такова подобие на път...път ли казах? Не... минно поле.Русенци знаят за какво говоря - началото на пътя за Силистра веднага след кръговото пред Дунав мост...И доколкото разбрах, от години е така...Не съм и предполагал, че някъде в България все още има такъв "първокласен" път.Някой ще ми каже ли как се казва русенския кмет, че не ми ходи да псувам анонимно, моля?Сменил съм аудиото на клипчето, защото....нищо, че не му знам името Това е само краят на участъка...назад има още 5 пъти по толкова.
http://www.ruse-bg.eu/static-kmet.html
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Божидар Йотов се казва твоя човек. В другата посока към София пътя си беше хубав, но преди седмица като се прибирах и изненада!!! Дупки по половин метър (необозначени с табели), направени от камионите, които задължително трябваше да са с вериги в големия сняг. Сега ще видим след колко време някой ще се сети първо да обозначи дупките със знаци и после да ги закърпи. Колеги внимавайте особено в района на Мидата(където е камерата) около разклона за Тръстеник! А и ощеее плащайте си с кеф данъците и винетките
оплаквам се: предния прозорец пак протече ... ммммайка му да ееее....жива и здрава .... отивам в сервиза и ми сервират приятната новина че имало някаква алуминиева лайсна която неможела да се презалепя и трябвало да се кихна 140лв за нов преден джам !!!.... да ама не са познали ... !!!!!!
AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар