Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Мнозина се плашат от сметките, но те са за ориентир Не че казвам, че това те плаши, но щом си преценила, значи не е за теб
    Най-добрата диета е с гнили круши.Сутрин с кафе наобяд с боза и вечер с памперс.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

хваля се:Абе аз в последните 2 години свалих доста килца с повече спорт и ограничение на някои храни.П.П.Та колко кила се свалят за тези дни които трае диетата и колко време се задържаш после на тия килограми, защото повечето хора като свърши диетата и си наваксват за кратко време.

Коментар

Някой ползвал ли е диетата на Пиер Дюкан?Бях смъкнал 25 килограма, но не я довърших и си ги качих. Сега съм отново на нея.

Коментар

Оплаквам се:Наистина не съм предполагал, че само на 200 м след като се влезе в България, може да има такова подобие на път...път ли казах? Не... минно поле.Русенци знаят за какво говоря - началото на пътя за Силистра веднага след кръговото пред Дунав мост...И доколкото разбрах, от години е така...Не съм и предполагал, че някъде в България все още има такъв "първокласен" път.Някой ще ми каже ли как се казва русенския кмет, че не ми ходи да псувам анонимно, моля?Сменил съм аудиото на клипчето, защото....нищо, че не му знам името Това е само краят на участъка...назад има още 5 пъти по толкова.

Коментар

Immortal написа:
            Оплаквам се:Наистина не съм предполагал, че само на 200 м след като се влезе в България, може да има такова подобие на път...път ли казах? Не... минно поле.Русенци знаят за какво говоря - началото на пътя за Силистра веднага след кръговото пред Дунав мост...И доколкото разбрах, от години е така...Не съм и предполагал, че някъде в България все още има такъв "първокласен" път.Някой ще ми каже ли как се казва русенския кмет, че не ми ходи да псувам анонимно, моля?Сменил съм аудиото на клипчето, защото....нищо, че не му знам името Това е само краят на участъка...назад има още 5 пъти по толкова.
            http://www.ruse-bg.eu/static-kmet.html
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Immortal написа:
              Божидар Йотов се казва твоя човек. В другата посока към София пътя си беше хубав, но преди седмица като се прибирах и изненада!!! Дупки по половин метър (необозначени с табели), направени от камионите, които задължително трябваше да са с вериги в големия сняг. Сега ще видим след колко време някой ще се сети първо да обозначи дупките със знаци и после да ги закърпи. Колеги внимавайте особено в района на Мидата(където е камерата) около разклона за Тръстеник! А и ощеее плащайте си с кеф данъците и винетките

Коментар

Божидаре, Божидареееее....Божидаре, Божидаре

Коментар

оплаквам се: предния прозорец пак протече ... ммммайка му да ееее....жива и здрава .... отивам в сервиза и ми сервират приятната новина че имало някаква алуминиева лайсна която неможела да се презалепя и трябвало да се кихна 140лв за нов преден джам !!!.... да ама не са познали ... !!!!!!
                  AUDI 1.8 20V TURBO
                  ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Почистих си интеркулера и всичко де що минава въздух - хваля се.Отне ми цял ден и ми се такова таковата - оплаквам се.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

яяяяя не се прави не е кой знае какво само дето малко се поизцапа
                      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Хваля се: Покарах на един приятел A8-цата,2007 набор и се влюбих..
                        Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
                          Ако е било 3.0 ...напразно е било влюбването ти

Коментар

coolboby написа:
                            liverpool235 написа:
                            4.0 беше .. И дърпаше здраво..Направо си намразих колата .. Ама след час ще трябва да се върна в нея..

Коментар

liverpool235 написа:
                              coolboby написа:
                              liverpool235 написа:
                              4.0 беше .. И дърпаше здраво..Направо си намразих колата .. Ама след час ще трябва да се върна в нея..
                              И аз си я мразя така, когато карам на приятелите си колите...но реалността е такава и трябва да си доволен на това което имаш

Коментар

coolboby написа:
                                И аз си я мразя така, когато карам на приятелите си колите...но реалността е такава и трябва да си доволен на това което имаш
                                Прав си.Аз съм си доволен от количката и не се оплаквам

Коментар

Working...
                                X