nai7 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
-
nai7 написа:mims написа:nai7 написа:Айде и аз да се оплача повече пари на жена не давам.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
mims написа:nai7 написа:mims написа:nai7 написа:Айде и аз да се оплача повече пари на жена не давам.
Коментар
-
И аз скоро почвам, ама НЕ на гладуването.http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/ - ако ти се чете.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Inessita написа:Оплаквам се за първи път в новата темичка: на диета съм. Ям салата (хвалба), без ракия(май е оплакване). Килограмите намаляват със скороста на настъпан охльов. Яде ми се шоколадPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
Коментар
-
Аз съм доволен от диетата на Пиер Дюкан. Гладен не оставаш, но има много тънкости. В момента съм се заровил в книжката му и съвсем скоро установих, че мога да пия така любимата ми кола само че Лайт. Пише, че газираното не пречело в тая диета.Та и аз ям шоколад, нищо, че съм на диета, НО дюкански. Тоест - 2 жълтъка, 2 с.лъжици обезмаслено какао и 1/5 лъжица течен подсладител. Бъркаш като ненормален и го поставяш в пластмасова купичка ( примерно от Пикадили) и го слагаш във фризера да се замрази. Също така и кексчета можеш да си правиш само, че с трици. Хляб - отново с трици. Общо взето триците присъстват. Но с някои неща не бива да се прикалява. Има много информация в интернет за тази диета, но е добре да си купиш и книгата, защото самата диета е на няколко етапа и трябва стриктно да я спазваш.PS. Бях отвратително надебелял без да се погледна в огледалото и един ден се усещам и о, чудо! Смъкнах около 20 килограма!
Коментар
-
PREDATORst написа:mims написа:искам се оплача : дигнаха ми яко нервите във форума на един женски сайт, тва жените сме супер злобни и завистливи съществаPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
Коментар
-
mims написа:PREDATORst написа:mims написа:искам се оплача : дигнаха ми яко нервите във форума на един женски сайт, тва жените сме супер злобни и завистливи съществаBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:mims написа:PREDATORst написа:mims написа:искам се оплача : дигнаха ми яко нервите във форума на един женски сайт, тва жените сме супер злобни и завистливи същества
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар