Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да се оплача и аз: това безпаричие ми дойде до гуша вече, омръзна ми да преливам от пусто в празно! Е го на, Нова Година идва, ма какво от това? (пари нема)
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Да те утеша поне малко...не си сам! Ама не в "онзи" смисъл! http://vbox7.com/play:91eebfc8
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Безаричието е всеобщо май. Абе да сме живи и здрави това е най-важното.

Коментар

Мога ли и аз да се присъединя?Към безпаричните, имам предвид...С това се и оплаквам.А всъщност би трябвало да се похваля, че спечелих(ме) важен търг и си осигурих работа поне до пролетта. Ама пари от този договор ще видя след няколко месеца Било срещу политиката им да дават аванси. Добър ден. Нищо ново

Коментар

оплаквам се : и аз се присъединявам към безпаричието-шефа каза заплати ще има ама Евентуално петък( ама кой петък не уточни)хвалба:

Коментар

Хвалба - 5ти ден без кафе.Защо е хвалба - http://www.cbsnews.com/stories/2004/...and_withdrawal
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване - 3-ти ден без сладко! Ще се мре!Оплакване - скоро и аз спирам кафето!
                Ванга

Коментар

Не знам оплакване ли е или не, май е оплакване:След близо четири месеца без сметки за телефон ни дойде фактура от МТел.
                  Manowar - Татко
                  Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                  Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                  Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                  Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

сподели я колко е?
                    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

По-добре не питай, не искам да знам! Хвалба - имам си ново телефонче! Оплакване - ще го видя чак довечера.
                      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                        Оплакване - 3-ти ден без сладко! Ще се мре!Оплакване - скоро и аз спирам кафето!
                        Оплакване-и аз трябва да спирам сладкото, за кафето се ограничавам до 1, макар че ми е крайно не достатъчноОплакване-петък е, а ми се скъсва задника от бачканеХвалба- изкарах 2 дни страхотна командировка!Оплакване- освен хубавите емоции, ми остана спомен и 2кг. тегло отгоре

Коментар

Хвалба: 230 км. съм навъртял в рамките на половин ден. То било хубаво да се кара автомобил с автоматик,току виж съм сменил возилото. Оплакване: Умората си казва думата.
                          Уважавам тези,които ме уважават!
                          Clube do Marea!

Коментар

Oплакване - дигнаха ми кръвното на n-та степен! Ся ще заспя след 100часа!
                            Ванга

Коментар

Да се оплача , тия до кога смятат да дигат газта , колко ще става 2 лева ли ?!

Коментар

Irka_fihi написа:
                                Oплакване - дигнаха ми кръвното на n-та степен! Ся ще заспя след 100часа!
                                Удари едно бързо и бягай към кревата без нерви!
                                Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Working...
                                X