Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз май забравих да се оплача : Взеха ми книжката
    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
      Защо
      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
        bachev написа:
        Защо
        Защото машината е много бърза и ме хванаха с радар. Шегата на страна... Спряха ме извънградско с 87 при ограничение 50, което аз съм пропуснал да видя на някаква междуселска спирка за автобус ;(
        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
          Valiosport написа:
          bachev написа:
          Защо
          Защото машината е много бърза и ме хванаха с радар. Шегата на страна... Спряха ме извънградско с 87 при ограничение 50, което аз съм пропуснал да видя на някаква междуселска спирка за автобус ;(
          Новата българска поговорка : " Да бе бавно карало, не бе без книжка останало!"Да не казвам и аз голяма дума, че и аз онзи ден минах покрай една камера със 110км/ч при ограничение 60...антирадара не изписка и се моля да е била празна...пък и поне не бях сам имаше 3-ма пред мен и късно я видях...
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
            bachev написа:
            Valiosport написа:
            bachev написа:
            Защо
            Новата българска поговорка : " Да бе бавно карало, не бе без книжка останало!"Да не казвам и аз голяма дума, че и аз онзи ден минах покрай една камера със 110км/ч при ограничение 60...антирадара не изписка и се моля да е била празна...пък и поне не бях сам имаше 3-ма пред мен и късно я видях...
            То и аз мога да ти кажа нов вариант по Бургаски-"Да бе на среща дошло,гуми до била не би помпило". Това в кръга на шегата.Вчера ти мярнах стилото паркирано до център за гуми Европа.Вземи се завърти на някоя среща де. :D
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплаквам се: Пак няма да съм се наспал
              Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

kiselo написа:
                bachev написа:
                Valiosport написа:
                bachev написа:
                Защо
                Яд ме е че нямам пари и време да се разправям... иначе този акт отпада на 1-ва инстанция...1-во - Сбъркали са ми Фамилията в наказателното постановление2-ро - Пише - Автомобила е САМ в обсега на радара, което е абсолютна лъжа, а аз съм с 2ма свидетели в колата (без роднинска връзка)... Движението беше адски натоварено с колона от коли в 2-те ленти... (пътят беше еднопосочен с 2 ленти).
                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Ако модератора реши може да премести мнението в нова или друга тема касаеща правата ни на пътя или познаваме ли ЗДвП!
                  bachev написа:
                  Спряха ме извънградско с 87 при ограничение 50, което аз съм пропуснал да видя на някаква междуселска спирка за автобус ;(
                  Колега, малко извън темата, но намаляването на скоростта не може да става с повече от 30 км/ч с един знак. Пиши възражение, ако не си изтървал 3 дневният срок или атакувай акта в съда.Посочи НАРЕДБА № 18 ОТ 23 ЮЛИ 2001 Г. ЗА СИГНАЛИЗАЦИЯ НА ПЪТИЩАТА С ПЪТНИ ЗНАЦИ изм. ДВ. бр.54 от 14 Юли 2009г.и по-конкретно Чл. 79. (1) Пътен знак В26 "Забранено е движението със скорост, по-висока от означената" се използва за въвеждане на ограничение на допустимата максимална скорост на движение съгласно чл. 21, ал. 1 от Закона за движението по пътищата (ЗДвП).(2) (Изм. - ДВ, бр. 18 от 2004 г.) Когато скоростта се ограничава с повече от 20 km/h, тя неколкократно се намалява с 20 km/h, като пътен знак В26 се поставя на разстояния съгласно приложение № 16.(3) Когато скоростта на движение трябва да се ограничи с 30km/h, намалението е еднократно.От него следва, че за да се ограничи скоростта от 90 на 50 км/ч трябва да има първо знак В26 ограничаващ скоростта на 70 км/ч и чак след това В26 ограничаващ скоростта на 50 км/ч!На 55 метра преди спирката трябва да има знак 50, а на още 65 метра преди него - 70!
                  Няма начин да няма начин!

Коментар

Голямо оплакване - вали град!!!! Отидоха ни колите!
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Голямо оплакване - вали град!!!! Отидоха ни колите!
                      И в Зарата се мъчи да завалява,ама още не е.Хвалба:Днес се чувствам по-добре след настинката и хремата.Оплакване:Нема кинти-деба.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Абе...разни хора в Зарата твърдят, че слънце щяло да грее, даже го чакали, за да го снимат! Уфф, да се оплача - щерка ми бастиса един пясъчен часовник, който много обичах! А другият дзвер онзи ден направи беля, която можеше да му коства живота!!! Побеля ми косата вече!!!
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                          Абе...разни хора в Зарата твърдят, че слънце щяло да грее, даже го чакали, за да го снимат! Уфф, да се оплача - щерка ми бастиса един пясъчен часовник, който много обичах! А другият дзвер онзи ден направи беля, която можеше да му коства живота!!! Побеля ми косата вече!!!
                          Долни инсинуации!Не им вярвай мръщи се като пред края на света.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

krasio_79bs написа:
                            То и аз мога да ти кажа нов вариант по Бургаски-"Да бе на среща дошло,гуми до била не би помпило". Това в кръга на шегата.Вчера ти мярнах стилото паркирано до център за гуми Европа.Вземи се завърти на някоя среща де. :D
                            Аами ще се завъртя тази неделя неможах, че имахме промоция. Следващия път ще гледам да намина, ако не се лъжа на 05,12 трябва да е следващата среща.
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

nikolovvd написа:
                              Ако модератора реши може да премести мнението в нова или друга тема касаеща правата ни на пътя или познаваме ли ЗДвП!
                              bachev написа:
                              Спряха ме извънградско с 87 при ограничение 50, което аз съм пропуснал да видя на някаква междуселска спирка за автобус ;(
                              Колега, малко извън темата, но намаляването на скоростта не може да става с повече от 30 км/ч с един знак. Пиши възражение, ако не си изтървал 3 дневният срок или атакувай акта в съда.Посочи НАРЕДБА № 18 ОТ 23 ЮЛИ 2001 Г. ЗА СИГНАЛИЗАЦИЯ НА ПЪТИЩАТА С ПЪТНИ ЗНАЦИ изм. ДВ. бр.54 от 14 Юли 2009г.и по-конкретно Чл. 79. (1) Пътен знак В26 "Забранено е движението със скорост, по-висока от означената" се използва за въвеждане на ограничение на допустимата максимална скорост на движение съгласно чл. 21, ал. 1 от Закона за движението по пътищата (ЗДвП).(2) (Изм. - ДВ, бр. 18 от 2004 г.) Когато скоростта се ограничава с повече от 20 km/h, тя неколкократно се намалява с 20 km/h, като пътен знак В26 се поставя на разстояния съгласно приложение № 16.(3) Когато скоростта на движение трябва да се ограничи с 30km/h, намалението е еднократно.От него следва, че за да се ограничи скоростта от 90 на 50 км/ч трябва да има първо знак В26 ограничаващ скоростта на 70 км/ч и чак след това В26 ограничаващ скоростта на 50 км/ч!На 55 метра преди спирката трябва да има знак 50, а на още 65 метра преди него - 70!
                              Абсолютно подкрепям! Аман от неграмотно организирано движение, заради което си плащаме всички.

Коментар

Immortal написа:
                                nikolovvd написа:
                                bachev написа:
                                Абсолютно подкрепям! Аман от неграмотно организирано движение, заради което си плащаме всички.
                                На връщане по същия маршрут се загледах, обаче за съжаление имаше знак за ограничаване на 60 и после на 50, което всъщност пак противоречи на точка 2-ра. Ама всъщност е доста объркано, ако сметнем че еднократно е намалена с 30 и после с още 10 всичко си е както трябва. Става дума за добре познатият явно на всички (без на мен) път София - Кулата в района на Дупница....
                                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Working...
                                X