Аз май забравих да се оплача : Взеха ми книжката
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Valiosport написа:bachev написа:Аз май забравих да се оплача : Взеха ми книжкатаFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev написа:Valiosport написа:bachev написа:Аз май забравих да се оплача : Взеха ми книжкатаRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:bachev написа:Valiosport написа:bachev написа:Аз май забравих да се оплача : Взеха ми книжката
Коментар
-
kiselo написа:bachev написа:Valiosport написа:bachev написа:Аз май забравих да се оплача : Взеха ми книжкатаFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Ако модератора реши може да премести мнението в нова или друга тема касаеща правата ни на пътя или познаваме ли ЗДвП!bachev написа:Спряха ме извънградско с 87 при ограничение 50, което аз съм пропуснал да видя на някаква междуселска спирка за автобус ;(Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Абе...разни хора в Зарата твърдят, че слънце щяло да грее, даже го чакали, за да го снимат! Уфф, да се оплача - щерка ми бастиса един пясъчен часовник, който много обичах! А другият дзвер онзи ден направи беля, която можеше да му коства живота!!! Побеля ми косата вече!!!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Абе...разни хора в Зарата твърдят, че слънце щяло да грее, даже го чакали, за да го снимат! Уфф, да се оплача - щерка ми бастиса един пясъчен часовник, който много обичах! А другият дзвер онзи ден направи беля, която можеше да му коства живота!!! Побеля ми косата вече!!!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
krasio_79bs написа:То и аз мога да ти кажа нов вариант по Бургаски-"Да бе на среща дошло,гуми до била не би помпило". Това в кръга на шегата.Вчера ти мярнах стилото паркирано до център за гуми Европа.Вземи се завърти на някоя среща де. :DRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
nikolovvd написа:Ако модератора реши може да премести мнението в нова или друга тема касаеща правата ни на пътя или познаваме ли ЗДвП!bachev написа:Спряха ме извънградско с 87 при ограничение 50, което аз съм пропуснал да видя на някаква междуселска спирка за автобус ;(
Коментар
-
Immortal написа:nikolovvd написа:Ако модератора реши може да премести мнението в нова или друга тема касаеща правата ни на пътя или познаваме ли ЗДвП!bachev написа:Спряха ме извънградско с 87 при ограничение 50, което аз съм пропуснал да видя на някаква междуселска спирка за автобус ;(Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар