Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    Двойно оплакване.Изтекоха 5 литра домашна ракия от спукана туба.Изтекоха в Мареята,вътре е като казан за ракия в момента.
    По-ужасен повод за оплакване не е имало в темата
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

хваля се :наспах сепак се хваля сложих си зеленцето и ще има много
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

dikanio написа:
        krasio_79bs написа:
        Двойно оплакване.Изтекоха 5 литра домашна ракия от спукана туба.Изтекоха в Мареята,вътре е като казан за ракия в момента.
        По-ужасен повод за оплакване не е имало в темата
        Поне ще мирише на нещо приятно . Ами да ти се разсипе мляко или боб от буркана да изтече ....еееех
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Оплаквам се:Днес бях оставил колата пред вкъщи и някой е решил че може да порисува по нея и ми е направил предния ляв калник и левите врати на гъз,като е драл много дълбоко.Сега се чудя кво да я правя. Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 Yellow_Flash_Colorz_PDT_13

Коментар

Да се жалвам :За има няма 5000 км. лагерите с маншоните на полуоските ми взеха да сълзят . Доляха ми 300 гр. масло в скоростната кутия и се мъча да не мисля за проблема , ама не става.....
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хваля се: Ходих на кино , гот е!

Коментар

Оплакване - 2ри ден се боря да си импортна контактите от симбиан телефон на прословутия WinMo. Неуспешно.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

krasio_79bs написа:
                  Ракията ще изветря и след седмица две даже ще си забравил. На мен преди 2-3 години ми бяха изтекли 10 литра нафта в багажника. Още си мирише, въпреки че всико е сваляно и прано няколко пъти. Добре, че беше лятото Сутринта бях неприятно изненадана от предната си лява гума. Добре, че този път имаше кой да ми помогне и ми се размина возенето в адския транспорт

Коментар

Оплаквам се: Няма заплати
                    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

emzo написа:
                      Оплакване - 2ри ден се боря да си импортна контактите от симбиан телефон на прословутия WinMo. Неуспешно.
                      Хвалба - справих се, а JTD сектата, по конкретно Jenshen ми помогна много
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба - зарадваха ме с хубава новина за Нова година, дано утре да чуя още една и всичко да мине по вода!Още една - хапвам пица "Бягащо пиле" от Дон Вито пред компютъра. И още една - преди малко избегнахме удар в друга кола, благодарение на адекватната реакция на fihi!
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

emzo написа:
                          Експортираш в Гугъл Контакти (аз ползвам Mail for Exchange), после импортираш в бозата.

Коментар

emzo написа:
                            emzo написа:
                            Хвалба - справих се, а JTD сектата, по конкретно Jenshen ми помогна много
                            Аз значи малко късно се намесих Бравос на Женшена!

Коментар

Хваля се.....отивам за два дни на планина. Малко да промия мозъка, че от проблеми и напрежение вече ще гръмна. Ето как започват нещата......очаквайте пътепис:

Коментар

Immortal написа:
                                emzo написа:
                                Експортираш в Гугъл Контакти (аз ползвам Mail for Exchange), после импортираш в бозата.
                                Google Contacts единствен разчете правилно csv файла от Нокиа PC Suite, после от гугъл има 3 начина към бозата и 3 работят
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X