А не без снимки, че много ме е срам. Но ако има ефект диетата ще се покажа
за 2 седмици ще е трудно да свалиш много килца, трябва си постоянство.
Принципно искам да сваля общо 5. Инъче от тази диета очаквам 3-4 . Дано стане, че се чувствам кат кюфте
Аз карам само на месна диета като се закръгля и ефекта е поразителен.Ама като казвам месна значи само месо,без гарнитури без хляб и тн. и по малко алкохол без газирани само вода.Тея другите диети само те тормозят,вечно гладен.Имат резултат но временен и като спреш диетата си връщаш веднага теглото че го и умножаваш.А колегата Благун в къв филм е влязъл не ми се мисли А по темата,да се похваля нема с кво ама ако почна се оплаквам мани мани
Аз не обичам месо, мога да изкарам цял живот на салатки, но месото не е за мен.оплаквам се: чух мн негативен слух за фирмата , то верно сме в затруднено положение ...май май ще трябва да се оглеждам за нова работа
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
и аз да се похваля: Купето в събота на път за провинцията, на АМ Тракия вдигна 210 km/h. без да се замисли!
Специално на АМ Тракия не вдигайте повече от 150 щото видеоконтрола работи, а той като работи се налага да работим по много и ние
Знаем го ние, дето пътуваме често, къде се крие тоз видео-контрол Има 2 камери по цялата магистрала, плюс още 2-3 на цивилни автомобили, които си стоят все на едни и същи места Оплаквам се: май се разболявам. Гърлото много ми дере и носът ми тече.Хваля се: дойде ми още работа, в тия времена си е за хвалба.
Едната дето я знаеш е на Ихтиман на мотела, другата е пред Хепи до Пловдив (както пише и в статията).Камери без радари (дали?) има и на тунела Траянови врата край Ихтиман.Подвижни (мобилни) камери, монтирани в патрулни или цивилни коли много често има на следните места:-Около км.20 (до Екото) на излизане от София (там е патрулка);-На спускане след тунела на Ихтиман по посока Бургас, след един десен завой;-На двете "писти", където има ограничения 80 км/ч (между Пловдив и Пазарджик - около км.120 и между Пловдив и Стара Загора - около км.160);-На един десен завой и спускане между Чирпан и Стара Загора (не мога да кажа точен километър, но си го знам мястото) - там пази или патрулка, или цивилна Астра червена.-На самия край на магистралата (км 209), непосредствено преди кръговото, където има ограничение 60 км/ч - червената цивилна Астра (пак тя ).
На магистралата съм научил всяко място на което има патрулка, но само веднъж да сменят местата и ще стане страшно.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Кобра, нави със speedcams и малко сиво в кратуната и си 6+.Нямаш ли сиво и кобрата и навито няма да те спасят.Оплакване - не мога да си намеря лагер за компресора
да се похваля, каква изненада съм приготвил на моя красавец за двигателя и скоростите!!!
Прикачени файлове
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар