Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fihi написа:
    Това ли е колата бре?Ако е така ще ви таковам у таковата и двамата.
    Май ще падне голямо "таковане"
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Напълно заслужено!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Оплакване; няма заплати днесОплакване: ще има чак в понеделникХвалба: няма такава

Коментар

пак се хваля отивам да се напия Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Дайте по един СМС ... инфо от подписа ми.Да похваля форума - Днес във фейсбук-а получих чудесен коментар за това което правим:Ирина Рабчева: Подкрепете ни! Да направиш добро струва толкова малко, а означава толкова много! "Когато вдигаш ръка, за да погалиш, разместваш въздуха на цялата Вселена"!Понеже и аз помогнах го приемам и като лична заслуга!Ирка, благодаря за хубавите думи ! Признавам си че ме разчустваха !

Коментар

Ще бъда много щастлива, ако думите ми успеят да докоснат сърцата на повече хора! И аз благодаря за хубавите думи!Разбира се,че имаш заслуга и всички заедно ще направим, каквото можем за тези деца! П.П. Написах го, добавих го, ама къде, така и не разбрах и не успях да го видя! Много ми е мътен тоя фейсбук Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 , аз затова и не влизам там, ама кликнах на линковете ти...
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Не мога да отделя пари,но за сметка на това пратих няколко СМС!

Коментар

Оплаквам се : Тъкмо днес смених водата с антифриз и разбрах,че радиатора ми е спукан и половината антифриз леш долу.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

kosta написа:
                    ами и аз май трябва да се похваля:Вече съм горд собственик на Fiat Coupe 2.0 16V да си го карам със здраве и безаварийно!
                    Да ти е честито! Безаварийно каране!И да минеш през Пловдив да почерпиш! :D
                    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Похвалка - нов котел за парното в къщата - Junkers 32 kW. Остава да се монтира http://www.junkers.bg/gallery/supraclass_s.htm

Коментар

оплаквам се: стана студено и Пунтото почна да прави номера ... Тръгвам тази сутрин за работа и целият преден джам замръзнал. Опитавам се да отключа- не става. Отворих някак си и пускам парното да размрази джама - пускам ама не духа. Почвам да търся стъргалката за лед - няма я ... Отивам за кофа с топла вода, връщам се - парното работи ... Тръгвам - изгаря ми бушона, спирам и го сменям. След 300 метра отказват мигачите и обортомера ( явно пак изгоря си мисля ), след 2 км проработват, но на таблото ми свети все едно някой мигач е пуснат. За капак след известно разстояние светва и лампата за въздушната възглавница, а след 1 мин. изгасва.Как да не се ядосам, как да не се оплача ?!
                        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

оплаквам се:пак спуках картера
                          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Хваля се - Златната есен навън не ми попречи да сменя летния Бриджстоун 195/55/15 със зимния Дънлоп 185/60/15. Заради разликата в съотношенията на размерите /и двата препоръчителни за Мареа/ или заради различната смес на зимните гуми, но возенето стана по-меко. Снимките са с телефона...
                            Прикачени файлове

Коментар

оплавам се : много интриганти в тоз живот!
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Оплаквам се: Домашният любимец (котка) е много зле. В момента е на операция. Ще ходя след един час да си го взема.Горкото добиче не може да каже какво му е. Наложи се да му правим рентгенова снимка. Дано да се оправи след операцията.
                                ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Working...
                                X