Дайте по един СМС ... инфо от подписа ми.Да похваля форума - Днес във фейсбук-а получих чудесен коментар за това което правим:Ирина Рабчева: Подкрепете ни! Да направиш добро струва толкова малко, а означава толкова много! "Когато вдигаш ръка, за да погалиш, разместваш въздуха на цялата Вселена"!Понеже и аз помогнах го приемам и като лична заслуга!Ирка, благодаря за хубавите думи ! Признавам си че ме разчустваха !
Ще бъда много щастлива, ако думите ми успеят да докоснат сърцата на повече хора! И аз благодаря за хубавите думи!Разбира се,че имаш заслуга и всички заедно ще направим, каквото можем за тези деца! П.П. Написах го, добавих го, ама къде, така и не разбрах и не успях да го видя! Много ми е мътен тоя фейсбук Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 , аз затова и не влизам там, ама кликнах на линковете ти...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Оплаквам се : Тъкмо днес смених водата с антифриз и разбрах,че радиатора ми е спукан и половината антифриз леш долу.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
оплаквам се: стана студено и Пунтото почна да прави номера ... Тръгвам тази сутрин за работа и целият преден джам замръзнал. Опитавам се да отключа- не става. Отворих някак си и пускам парното да размрази джама - пускам ама не духа. Почвам да търся стъргалката за лед - няма я ... Отивам за кофа с топла вода, връщам се - парното работи ... Тръгвам - изгаря ми бушона, спирам и го сменям. След 300 метра отказват мигачите и обортомера ( явно пак изгоря си мисля ), след 2 км проработват, но на таблото ми свети все едно някой мигач е пуснат. За капак след известно разстояние светва и лампата за въздушната възглавница, а след 1 мин. изгасва.Как да не се ядосам, как да не се оплача ?!
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Хваля се - Златната есен навън не ми попречи да сменя летния Бриджстоун 195/55/15 със зимния Дънлоп 185/60/15. Заради разликата в съотношенията на размерите /и двата препоръчителни за Мареа/ или заради различната смес на зимните гуми, но возенето стана по-меко. Снимките са с телефона...
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Оплаквам се: Домашният любимец (котка) е много зле. В момента е на операция. Ще ходя след един час да си го взема.Горкото добиче не може да каже какво му е. Наложи се да му правим рентгенова снимка. Дано да се оправи след операцията.
Коментар