Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хвалба-оплакване : имам ново задължение в работата - ще правя периодични прегледи на автомобилите ...
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
      хвалба-оплакване : имам ново задължение в работата - ще правя периодични прегледи на автомобилите ...
      Честито!Да докараме Бравото да му хвърлиш едно око ?

Коментар

Оплакване - тази вечер трябваше да съм на репетиция! Оплакване - пък някои хора са на банкет! Още едно - скучно и тъпо ми е и се очертава цяла зима да е така!С нетърпение чакам срещата в Казанлък другата седмица! :D :D :D
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Immortal написа:
          mims написа:
          Значи вече знам къде ще си карам колата на преглед.
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Голямо хвалене: Днес отворих заедно с екипа си най-новия магазин от веригата "ЯВОР" в гр.Бургас. В този магазин вече съм управител и съм щаслив, че всичко мина чудесно на откриването. Имахме страшно много посетители. работния ден завърши с хубава почерпка и един добър концерт. (на който не присъствах, не съм фен на фолка). Пожелавам си само успехи от тук нататък
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

ами и аз май трябва да се похваля:Вече съм горд собственик на Fiat Coupe 2.0 16V да си го карам със здраве и безаварийно!
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Пускай отделна тема със снимки, хич не се ослушвай !Да се похваля - идва почивка 2 дена
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И Аз да се похваля ,дойде ми поръчката от спортсдирект.ком ,всичко си е такова,каквото съм си поръчал, доволен съм!

Коментар

kosta написа:
                    ами и аз май трябва да се похваля:Вече съм горд собственик на Fiat Coupe 2.0 16V да си го карам със здраве и безаварийно!
                    МОЛЯ???? Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

emzo написа:
                      Пускай отделна тема със снимки, хич не се услушвай !Да се похваля - идва почивка 2 дена
                      тема и снимки утре или вдруги ден, че ми е пламнала главата сега ! Мога само да кажа, че колата е страхотна!
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Това ли е колата бре?Ако е така ще ви таковам у таковата и двамата.
                        Прикачени файлове
                        Manowar - Татко
                        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                          Това ли е колата бре?Ако е така ще ви таковам у таковата и двамата.
                          точно!

Коментар

да се похваля и аз преди 10 мин ми пуснаха кабелна и нов доставчик на интернет
                            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

fiatmaniak написа:
                              Immortal написа:
                              mims написа:
                              Значи вече знам къде ще си карам колата на преглед.
                              Никви грижи нямате момчета Детската ми мечта да стана автомонтьор почва да се сбъдва ...
                              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                                да се похваля и аз преди 10 мин ми пуснаха кабелна и нов доставчик на интернет
                                Дали е за хвалене, на кой мина?

Коментар

Working...
                                X