Хваля се: Снощи си зглобих фаровете от мареа с рециклираните рефлектори на лупите Smile .... сложих и ксенона на късите светлини след което ги монтирах на колата и регулирах по темата на Оги. Вече мога да кажа: РОДИХ СЕ !!!!! преди ако съм си мислел че съм имал фарове съм бил в ГОЛЯМА грешка !!! Wink
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
Похвалвам се: смениха ми дъното на лаптопа и вече съм онлайн!!!Оплаквам се: продавам си мотора (виж подписа)
Коментар
-
Хваля се - следващия месец заминавам зад граница за три месеца.Оплаквам се - не знам през този период трябва ли да платя предварително Гражданска отговорност, да мина на преглед и къде да държа колата, след като нямам гараж Тя ще мухляса просто милата ми цунка, златнаНезависима! Белисима... с BRAVisima
ТД100, 1.9
Коментар
-
Хвалба - купихме си конвектор и готварска печка.Хвалба - избягахме от София за почивните дни.Оплакване - в събота брат ми трябваше да навърши 35...Хвалба - ходихме на кръчма с приятели и си направихме невероятен купон! Тръгнахме си в 5 сутринта, като накрая пяхме песни на микрофона, оркестърът постоянно ни поздраввяваше, свириха ни няк’ви маршове, щот’ се шегувахме, че съм майор... абе, мноооого весело беше!Не останахме незабелязани!Хвалба - 2-та дни бяха много ползотворни, взех си и новата лична карта."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
T_SHOW написа:Оплаквам се: Днес цял ден интернетът ми е ОТВРАТИТЕЛЕН.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Ми да почерпиш - ти знаеш къде! Оплакване - преди 2 часа, на връщане от Кауфланд, минахме покрай ПТП и май имаше загинал човек. Хвалба - днес ни докараха печката, ама тоя от транспорта ми скъса нервите! Оплакване - поне още няколко дни няма да се монтира нито конвектора, нито печката."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Humppa
Една хвалба: на 12-ти съм на очни...Оплакване: Русе вече не е същият град откакто затвориха "Митака"...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар