Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се: Снощи си зглобих фаровете от мареа с рециклираните рефлектори на лупите Smile .... сложих и ксенона на късите светлини след което ги монтирах на колата и регулирах по темата на Оги. Вече мога да кажа: РОДИХ СЕ !!!!! преди ако съм си мислел че съм имал фарове съм бил в ГОЛЯМА грешка !!! Wink
    AUDI 1.8 20V TURBO
    ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Хваля се: В понеделник се прибирам в БГ за кратка почивка-Life`s good!
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Похвалвам се: смениха ми дъното на лаптопа и вече съм онлайн!!!Оплаквам се: продавам си мотора (виж подписа)

Коментар

Хваля се - следващия месец заминавам зад граница за три месеца.Оплаквам се - не знам през този период трябва ли да платя предварително Гражданска отговорност, да мина на преглед и къде да държа колата, след като нямам гараж Тя ще мухляса просто милата ми цунка, златна
          Независима! Белисима... с BRAVisima
          ТД100, 1.9

Коментар

Хваля се : часовника ми (Jaguar-че) отново работи , след кратка визита при часовникаря.
            Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
            Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Оплакване: ударих Типото ... в един тротоар или поне предната дясна гума със скорост 50 км/чНадявам се всичко да е ОК или само с крива джанта, че точно сега няма никви парички.
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Оплаквам се: продадох Купето, в сряда ще го прехвърлим...
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Хвалба - купихме си конвектор и готварска печка.Хвалба - избягахме от София за почивните дни.Оплакване - в събота брат ми трябваше да навърши 35...Хвалба - ходихме на кръчма с приятели и си направихме невероятен купон! Тръгнахме си в 5 сутринта, като накрая пяхме песни на микрофона, оркестърът постоянно ни поздраввяваше, свириха ни няк’ви маршове, щот’ се шегувахме, че съм майор... абе, мноооого весело беше!Не останахме незабелязани!Хвалба - 2-та дни бяха много ползотворни, взех си и новата лична карта.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Оплаквам се: Днес цял ден интернетът ми е ОТВРАТИТЕЛЕН.
                    ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

T_SHOW написа:
                      Оплаквам се: Днес цял ден интернетът ми е ОТВРАТИТЕЛЕН.
                      и моя също
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

оплаквам се: накладките ми свирят като за световнооплаквам се: най-добрият ми приятел ми е сърдит, че не го подкрепям в съдбовна глупост, която вършиоплаквам се: болен съмоплаквам се: трябва да си пазарувам дрехи, а нямам времеоплаквам се: няма с какво да се похваля

Коментар

Хвалба - топ спамера на форума съм 1во място
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ми да почерпиш - ти знаеш къде! Оплакване - преди 2 часа, на връщане от Кауфланд, минахме покрай ПТП и май имаше загинал човек. Хвалба - днес ни докараха печката, ама тоя от транспорта ми скъса нервите! Оплакване - поне още няколко дни няма да се монтира нито конвектора, нито печката.
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Хваля се - мразим Валео.

Коментар

Една хвалба: на 12-ти съм на очни...Оплакване: Русе вече не е същият град откакто затвориха "Митака"...

Коментар

Working...
                                X