Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ей ПОБЕСНЯХ!!! От 2 дена спирам зад блока "на чуждо място" и днеска гледам цялата лява страна и капака - НАДРАНИ! Мамицата му и копеле, само да го разбера!! Имам съмнения за едни ЦИГАНИ, сега ще дебна няколко дена да видя кой спира там. Гумите му ще срежа!

Коментар

coolboby написа:
      Оплаквам се: Преди около час срещу мен летя бутилка уиски в дискотеката, която посещавам всяка седмица по 2 пъти! За щастие разминах се без последствия! Аз хвърлих пепелник пълен с фасове и ударих въпросната мутряга (облечен в АДИДАС) в гърдите и след това тръгнах към него със свити юмруци, но охраната бързо наскочи и отъркаляха оня бабаит, който ме заплашваше със смърт, че ме бил познавал и щял да ми разкатае фамилията. 2-ри път получавам заплаха със смърт! Първата беше от Митьо Пищова, още го чакам. Само лоши погледи ми хвърля по кафетата където се засечем! Аман от псевдо стойкаджии със черни коли и затъмнени стъкла мислещи се за владетели на града !!! Ако не пиша скоро, да знаете каква е причината Как все на мен се лепят всякакви борсуци и боклуци??? Вярно имам много строга физиономия иначе не съм толкова отвратителен :P :P :P
      Имам същият проблем както и да съм облечен със къса или дълга коса избръстнат или брадясал почти винаги става проблеми в Русе ме пускат само в една кръчма изглежда самото ми излъчване е такова.А решението за мен е на домашно а като се стопли някъде на палатка
      FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
      ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
      миг невнимание и вече си татко

Коментар

loki написа:
        coolboby написа:
        Оплаквам се: Преди около час срещу мен летя бутилка уиски в дискотеката, която посещавам всяка седмица по 2 пъти! За щастие разминах се без последствия! Аз хвърлих пепелник пълен с фасове и ударих въпросната мутряга (облечен в АДИДАС) в гърдите и след това тръгнах към него със свити юмруци, но охраната бързо наскочи и отъркаляха оня бабаит, който ме заплашваше със смърт, че ме бил познавал и щял да ми разкатае фамилията. 2-ри път получавам заплаха със смърт! Първата беше от Митьо Пищова, още го чакам. Само лоши погледи ми хвърля по кафетата където се засечем! Аман от псевдо стойкаджии със черни коли и затъмнени стъкла мислещи се за владетели на града !!! Ако не пиша скоро, да знаете каква е причината Как все на мен се лепят всякакви борсуци и боклуци??? Вярно имам много строга физиономия иначе не съм толкова отвратителен :P :P :P
        Имам същият проблем както и да съм облечен със къса или дълга коса избръстнат или брадясал почти винаги става проблеми в Русе ме пускат само в една кръчма изглежда самото ми излъчване е такова.А решението за мен е на домашно а като се стопли някъде на палатка
        Абе да ти кажа че пушек без огън нема!!!и аз гледам лошо ама не помня някой да ми е посягал скоро или пък да са ми забранявали да влизам в кръчма
        Bravo 1.2 16v
        Lancia Dedra 1.8 16v
        Suzuki GSXR250R

Коментар

знам, че е тъпо така като съм се истипосала отпред, ама съм на работа и тука на компа имам само тия снимкине е хубаво тва оправдание, ама...мерси за комплиментите все пак
          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            Мдааа... Защото всъщност куклите са две. Коя от коя по-хубави.
            имат право колегите ! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

mims написа:
              знам, че е тъпо така като съм се истипосала отпред, ама съм на работа и тука на компа имам само тия снимкине е хубаво тва оправдание, ама...мерси за комплиментите все пак
              Хич не е тъпо екстра са си снимките
              Bravo 1.2 16v
              Lancia Dedra 1.8 16v
              Suzuki GSXR250R

Коментар

кажете за колата мнение, аз без грим съм не хубава оплаквам се: чудя се между 2 неща:1. розов някъв металик,със затъмнени стопове и прозорци, ксенони и същата джанта (розова) или2. същия металик (сив демек), но освежен пак със затъмнени стопове, прозорци, ксенони , но сива ( нормална) джантакво ще кажете?

Коментар

PREDATORst написа:
                  loki написа:
                  coolboby написа:
                  Абе да ти кажа че пушек без огън нема!!!и аз гледам лошо ама не помня някой да ми е посягал скоро или пък да са ми забранявали да влизам в кръчма
                  момчета имам един приятел със същия проблем и знаете ли той какво казва:от 3000 заведения в Пловдив все в едно ще ме пуснат ( и продължава да си върши простотии) :D

Коментар

mims написа:
                    кажете за колата мнение, аз без грим съм не хубава оплаквам се: чудя се между 2 неща:1. розов някъв металик,със затъмнени стопове и прозорци, ксенони и същата джанта (розова) или2. същия металик (сив демек), но освежен пак със затъмнени стопове, прозорци, ксенони , но сива ( нормална) джантакво ще кажете?
                    Хубаво е,ама ти си по убавааааа.Само джантите не ми харесват че са розови,виж черни по хубаво ще се вържат на цвета.

Коментар

mims написа:
                      Цвета си е твой избор!аз лично тва Пембяното не го одобрявам На тази джанта ще и отива черен,бял или алуминиев цвят просто полирана перфектно и след това лакирана.И пак няма да изглеждат така като на нескопосания монтаж,колата ти не е с толкова големи дискове и отзад е с барабани,спирачните апарати също са по малки.Хубави са джантите но не съм сигурен че ще стоят добре на Пунтичко
                      Bravo 1.2 16v
                      Lancia Dedra 1.8 16v
                      Suzuki GSXR250R

Коментар

kosta написа:
                        kiro_of_the_day написа:
                        Мдааа... Защото всъщност куклите са две. Коя от коя по-хубави.
                        имат право колегите ! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                        Вие нямате ли си жени, бе Или викате имам си жена..и телевизор имам вкъщи ама ходя на кино

Коментар

PREDATORst написа:
                          mims написа:
                          Цвета си е твой избор!аз лично тва Пембяното не го одобрявам На тази джанта ще и отива черен,бял или алуминиев цвят просто полирана перфектно и след това лакирана.И пак няма да изглеждат така като на нескопосания монтаж,колата ти не е с толкова големи дискове и отзад е с барабани,спирачните апарати също са по малки.Хубави са джантите но не съм сигурен че ще стоят добре на Пунтичко
                          трудно ще ми бъде да решаоще по-трудно да събера парите

Коментар

mims написа:
                            PREDATORst написа:
                            mims написа:
                            трудно ще ми бъде да решаоще по-трудно да събера парите
                            Тъкмо тва си мислех че боядисването с тия джанти+гуми за тях и болтове са на стойхост още едно Пунтичко
                            Bravo 1.2 16v
                            Lancia Dedra 1.8 16v
                            Suzuki GSXR250R

Коментар

mims, инвестирай в нещо друго. От Пунтото пари няма да изкараш

Коментар

coolboby написа:
                                mims, инвестирай в нещо друго. От Пунтото пари няма да изкараш
                                прав си и татко така казва,ма пусти мерак...

Коментар

Working...
                                X