Ей ПОБЕСНЯХ!!! От 2 дена спирам зад блока "на чуждо място" и днеска гледам цялата лява страна и капака - НАДРАНИ! Мамицата му и копеле, само да го разбера!! Имам съмнения за едни ЦИГАНИ, сега ще дебна няколко дена да видя кой спира там. Гумите му ще срежа!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
coolboby написа:Оплаквам се: Преди около час срещу мен летя бутилка уиски в дискотеката, която посещавам всяка седмица по 2 пъти! За щастие разминах се без последствия! Аз хвърлих пепелник пълен с фасове и ударих въпросната мутряга (облечен в АДИДАС) в гърдите и след това тръгнах към него със свити юмруци, но охраната бързо наскочи и отъркаляха оня бабаит, който ме заплашваше със смърт, че ме бил познавал и щял да ми разкатае фамилията. 2-ри път получавам заплаха със смърт! Първата беше от Митьо Пищова, още го чакам. Само лоши погледи ми хвърля по кафетата където се засечем! Аман от псевдо стойкаджии със черни коли и затъмнени стъкла мислещи се за владетели на града !!! Ако не пиша скоро, да знаете каква е причината Как все на мен се лепят всякакви борсуци и боклуци??? Вярно имам много строга физиономия иначе не съм толкова отвратителен :P :P :PFIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
миг невнимание и вече си татко
Коментар
-
loki написа:coolboby написа:Оплаквам се: Преди около час срещу мен летя бутилка уиски в дискотеката, която посещавам всяка седмица по 2 пъти! За щастие разминах се без последствия! Аз хвърлих пепелник пълен с фасове и ударих въпросната мутряга (облечен в АДИДАС) в гърдите и след това тръгнах към него със свити юмруци, но охраната бързо наскочи и отъркаляха оня бабаит, който ме заплашваше със смърт, че ме бил познавал и щял да ми разкатае фамилията. 2-ри път получавам заплаха със смърт! Първата беше от Митьо Пищова, още го чакам. Само лоши погледи ми хвърля по кафетата където се засечем! Аман от псевдо стойкаджии със черни коли и затъмнени стъкла мислещи се за владетели на града !!! Ако не пиша скоро, да знаете каква е причината Как все на мен се лепят всякакви борсуци и боклуци??? Вярно имам много строга физиономия иначе не съм толкова отвратителен :P :P :PBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Мдааа... Защото всъщност куклите са две. Коя от коя по-хубави.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
кажете за колата мнение, аз без грим съм не хубава оплаквам се: чудя се между 2 неща:1. розов някъв металик,със затъмнени стопове и прозорци, ксенони и същата джанта (розова) или2. същия металик (сив демек), но освежен пак със затъмнени стопове, прозорци, ксенони , но сива ( нормална) джантакво ще кажете?Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
PREDATORst написа:loki написа:coolboby написа:Оплаквам се: Преди около час срещу мен летя бутилка уиски в дискотеката, която посещавам всяка седмица по 2 пъти! За щастие разминах се без последствия! Аз хвърлих пепелник пълен с фасове и ударих въпросната мутряга (облечен в АДИДАС) в гърдите и след това тръгнах към него със свити юмруци, но охраната бързо наскочи и отъркаляха оня бабаит, който ме заплашваше със смърт, че ме бил познавал и щял да ми разкатае фамилията. 2-ри път получавам заплаха със смърт! Първата беше от Митьо Пищова, още го чакам. Само лоши погледи ми хвърля по кафетата където се засечем! Аман от псевдо стойкаджии със черни коли и затъмнени стъкла мислещи се за владетели на града !!! Ако не пиша скоро, да знаете каква е причината Как все на мен се лепят всякакви борсуци и боклуци??? Вярно имам много строга физиономия иначе не съм толкова отвратителен :P :P :PPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
Коментар
-
mims написа:кажете за колата мнение, аз без грим съм не хубава оплаквам се: чудя се между 2 неща:1. розов някъв металик,със затъмнени стопове и прозорци, ксенони и същата джанта (розова) или2. същия металик (сив демек), но освежен пак със затъмнени стопове, прозорци, ксенони , но сива ( нормална) джантакво ще кажете?
Коментар
-
mims написа:кажете за колата мнение, аз без грим съм не хубава оплаквам се: чудя се между 2 неща:1. розов някъв металик,със затъмнени стопове и прозорци, ксенони и същата джанта (розова) или2. същия металик (сив демек), но освежен пак със затъмнени стопове, прозорци, ксенони , но сива ( нормална) джантакво ще кажете?Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:mims написа:кажете за колата мнение, аз без грим съм не хубава оплаквам се: чудя се между 2 неща:1. розов някъв металик,със затъмнени стопове и прозорци, ксенони и същата джанта (розова) или2. същия металик (сив демек), но освежен пак със затъмнени стопове, прозорци, ксенони , но сива ( нормална) джантакво ще кажете?Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
Коментар
-
mims написа:PREDATORst написа:mims написа:кажете за колата мнение, аз без грим съм не хубава оплаквам се: чудя се между 2 неща:1. розов някъв металик,със затъмнени стопове и прозорци, ксенони и същата джанта (розова) или2. същия металик (сив демек), но освежен пак със затъмнени стопове, прозорци, ксенони , но сива ( нормална) джантакво ще кажете?Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар