Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
хваля се:след 2 часа се махам от София :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Хваля се : Типото вече има ауспух , и претърпя ремонт на всичко от колекторите до края ..За звука - тук.http://www.youtube.com/watch?v=athnP...?v=cX7b--La_pQFiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
Хвалба - и ние вдигаме гълъбите от София! :D Хвалба - снощи беше много весела вечер на лафче с приятели на скайп и на едно друго място. :D Други хвалби и оплаквания - като се върнем, мързи ме да пиша, а нещо и нямам желание да пиша тук напоследък..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
sharpradi написа:VIN написа:emzo написа:Оплакване - настинал съмВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Вие четиримата нещо ме съмнявате Я си признайте.......мърсували сте заедно ми се струва :PТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
И аз да се попохваля малко днес втори ден съм вече отпуск и започвам много добре отпуската.Вчера успешно закачих едно Палио на визата и изчистих грешките натрупани от газовата му уредба ,аи не само.Днес успешно отремонтирах две резачки Хускварна едната е моята другата на приятел.Подготвих сходимостта на предните колела на Мареата за зимните гуми не сам естествено ,а на стенд.Дано не ми прекратят отпуската преждевременно ,че тя моята работа малко особенна.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Някакъв олигофрен с Газ-ка докарвайки дърва за обитател на блока зад нашата къща е потрошил синята кутия с отклонението и разходомера за газта и сега съм без газ - съответно без парно, газ за готвене и топла вода. А това с малко дете си е проблем! Дори и до обещаното отстраняване на проблема утре между 10 и 12.00 часа.Така го е нахендрил, че всичко вътре е на кайма барабар с разходомера.... Забелязал е какво е направил и че има теч на газ и е спрял кранчето за да не тече.Толкова ли не можа да се обади че е направил беля, а трябваше да го установим като тръгнахме да къпем детето!?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар