Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба - имаме интернеееет! Оплакване - изпуснахме срещата на Карандила! Хвалба - в събота имахме гости и си изкарахме супер!Оплакване - утре fihi на банкет, а аз пак ще си изпусна репетицията! Хвалба - получихме, макар и малко, парични постъпления.Оплакване - утре вече няма да ги има!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

да се похваля и аз честито ми 600-тен пост.
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Още оплаквания - телефонът ми съвсем сдаде багажа! Вече не мога да си вляза в настройките, в менюто, не виждам нищо по дисплея, не знам кой ми звъни (освен fihi, че е с отделна мелодия) . Но пък изкара 6 години тоя телефон - това е хвалба!Последно оплакване - днес тати трябваше да навърши 61 години.
        Ванга

Коментар

хвалба: тая събота пак съм на гости ! оплакване: до гуша ми дойде!
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
            хвалба: тая събота пак съм на гости ! оплакване: до гуша ми дойде!
            Нима? От кое ти е дошло до гуша?
            Ванга

Коментар

Оплакване: Имам от 2 места предложение за работа, но не мога да реша .Оплакване: Все на едното трябва да откажа.Хвалба: весело ми е!

Коментар

VesMil написа:
                Оплакване: Имам от 2 места предложение за работа, но не мога да реша .Оплакване: Все на едното трябва да откажа.Хвалба: весело ми е!
                Давай едното, че аз нямам предложенияХваля се: днес се разходихме много хубаво до Добрич Без уговорка видяхме половината приятели
                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                  VesMil написа:
                  Давай едното, че аз нямам предложенияХваля се: днес се разходихме много хубаво до Добрич Без уговорка видяхме половината приятели
                  ЕЕЕ това Добрич е хубав град На центъра какви хубави дюнери имаааа...Хм...да се оплача одавна не съм си ходил към Добрич...
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                    iee написа:
                    VesMil написа:
                    ЕЕЕ това Добрич е хубав град На центъра какви хубави дюнери имаааа...Хм...да се оплача одавна не съм си ходил към Добрич...
                    Аз не бях май от около половин година......Оплаквам се: баси спокойствието цари там.....тука само забързани варненци....
                    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Оплаквам се:днес изпитах ужаса на софийските задръствания
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Оплакване - катанец на най-интересната тема в техническия раздел
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да съ похваля - от 5 дена семейството набъбна на 4 члена. Изпълнихме поръчката и направихме момиченце.Оплакването - Сбогом свободно време ще се видим след 2-3 годинки
                          Brava 1.6 ELX

Коментар

Ми да ви е жива и здрава момата, колега! :D Наистина спокойствието ще напусне дома ви завинаги! Как се казва девойката?Хвалба - преди няколко дни получих за подарък бутилка вино Ничия земя 2006г. и сладки. Да си призная честно - на сладките се зарадвах повече! Колата ми отново е под наем. Ще чакам следващия подарък! Онзи ден са я "водили" на автомивка , ама в това време...
                            Ванга

Коментар

Оплаквам се: Днес изпратихме татко до вечния му дом-Мир на праха ти ТАТКООплаквам се: днес брат ми има рожден ден, а очите ни са пълни със сълзиХвалба:за сега няма такава

Коментар

Sandra написа:
                                Оплаквам се: Днес изпратихме татко до вечния му дом-Мир на праха ти ТАТКО
                                Моите съболезнования.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X