Айде и аз да се похваля че скоро не ми се е случвало.От утре съм в отпуска,багажа е събран.Сутринта се мятам на Марчето и поемам към Триград,,Ягодина,Чепеларе,Чудните мостове,Бачковският манастир,Асенова крепост и кот ми дойде на акъла из региона.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се: от утре започвам лекцииВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
krasio_79bs написа:Айде и аз да се похваля че скоро не ми се е случвало.От утре съм в отпуска,багажа е събран.Сутринта се мятам на Марчето и поемам към Триград,,Ягодина,Чепеларе,Чудните мостове,Бачковският манастир,Асенова крепост и кот ми дойде на акъла из региона.
Коментар
-
Immortal написа:krasio_79bs написа:Айде и аз да се похваля че скоро не ми се е случвало.От утре съм в отпуска,багажа е събран.Сутринта се мятам на Марчето и поемам към Триград,,Ягодина,Чепеларе,Чудните мостове,Бачковският манастир,Асенова крепост и кот ми дойде на акъла из региона.
Коментар
-
Хваля се: Направихме си добра разходка и почивка из Гръцко и Българско. Очарован съм от всичко видяно, но другото е за оплакване ( виж по-долу)...Иначе бях с Бравата и тя се представи чудесно ( преход от около 2000-2100 км.)Оплаквам се: Болно ми е, че не ценим това, което имаме, включая и история. Ходихме из Гръцките камънаци и ни ги представяха, като "божествени". В унисон с всичко, което имаме тук и това, което видяхме там смело и отговорно мога да кажа, че Гърците нямат нищо. В БГ обиколихме из Боровец - красота, Хисаря - римски град - красота, Старосел - тракийски храм и култура-красота, но...нЕма я рекламата, нЕма го и интереса в чуждоземците, а от истинска култура и история - пари можеше да правим, както Гърците например.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Хваля се: Направихме си добра разходка и почивка из Гръцко и Българско. Очарован съм от всичко видяно, но другото е за оплакване ( виж по-долу)...Иначе бях с Бравата и тя се представи чудесно ( преход от около 2000-2100 км.)Оплаквам се: Болно ми е, че не ценим това, което имаме, включая и история. Ходихме из Гръцките камънаци и ни ги представяха, като "божествени". В унисон с всичко, което имаме тук и това, което видяхме там смело и отговорно мога да кажа, че Гърците нямат нищо. В БГ обиколихме из Боровец - красота, Хисаря - римски град - красота, Старосел - тракийски храм и култура-красота, но...нЕма я рекламата, нЕма го и интереса в чуждоземците, а от истинска култура и история - пари можеше да правим, както Гърците например.
Коментар
-
Хваля се: След като преди няколко дена разбих листовките без грешка,преди малко взех и практическия изпит за Ц категория :DFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Честито, Жоро! :D Оплакване - мързи ме да пиша.Хвалба - онзи ден си направих страхооотна шопска салата с последните домати от градината на село. Имаше и заек в гювеч + бисквитена торта.Хвалба - имахме гости с пре(с)пиване в събота и си изкарахме супер!Хвалба - в неделя имаше мнооого хора на срещата, заслужаваше си да отидем!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
StefanSS написа:И аз да се похваля стана 1 годинка с фиата и цели 3000 км :PВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:StefanSS написа:И аз да се похваля стана 1 годинка с фиата и цели 3000 км :P
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар