Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде и аз да се похваля че скоро не ми се е случвало.От утре съм в отпуска,багажа е събран.Сутринта се мятам на Марчето и поемам към Триград,,Ягодина,Чепеларе,Чудните мостове,Бачковският манастир,Асенова крепост и кот ми дойде на акъла из региона.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплаквам се: от утре започвам лекции
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

krasio_79bs написа:
        Айде и аз да се похваля че скоро не ми се е случвало.От утре съм в отпуска,багажа е събран.Сутринта се мятам на Марчето и поемам към Триград,,Ягодина,Чепеларе,Чудните мостове,Бачковският манастир,Асенова крепост и кот ми дойде на акъла из региона.
        Предлагам ти поне в едната посока да се обадиш, че иначе

Коментар

Immortal написа:
          krasio_79bs написа:
          Предлагам ти поне в едната посока да се обадиш, че иначе
          Еее де.Не разваляй изненадата де. :D
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хваля се: Направихме си добра разходка и почивка из Гръцко и Българско. Очарован съм от всичко видяно, но другото е за оплакване ( виж по-долу)...Иначе бях с Бравата и тя се представи чудесно ( преход от около 2000-2100 км.)Оплаквам се: Болно ми е, че не ценим това, което имаме, включая и история. Ходихме из Гръцките камънаци и ни ги представяха, като "божествени". В унисон с всичко, което имаме тук и това, което видяхме там смело и отговорно мога да кажа, че Гърците нямат нищо. В БГ обиколихме из Боровец - красота, Хисаря - римски град - красота, Старосел - тракийски храм и култура-красота, но...нЕма я рекламата, нЕма го и интереса в чуждоземците, а от истинска култура и история - пари можеше да правим, както Гърците например.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Хваля се - вече приготвих подаръка за рожденния ден на Живка - GPS-навигация (айгоу), че все по нощите пътуваме. Няма да й казвате - ще е изненада. Оплаквам се - парите за бензин за Каранила, ще отидат за подаръка.

Коментар

ntodorov написа:
                Хваля се: Направихме си добра разходка и почивка из Гръцко и Българско. Очарован съм от всичко видяно, но другото е за оплакване ( виж по-долу)...Иначе бях с Бравата и тя се представи чудесно ( преход от около 2000-2100 км.)Оплаквам се: Болно ми е, че не ценим това, което имаме, включая и история. Ходихме из Гръцките камънаци и ни ги представяха, като "божествени". В унисон с всичко, което имаме тук и това, което видяхме там смело и отговорно мога да кажа, че Гърците нямат нищо. В БГ обиколихме из Боровец - красота, Хисаря - римски град - красота, Старосел - тракийски храм и култура-красота, но...нЕма я рекламата, нЕма го и интереса в чуждоземците, а от истинска култура и история - пари можеше да правим, както Гърците например.
                Прав си колега прав си ,даже много си прав!!Тук имаме страхотни неща,но заобикалящата ни среда е ОТВРАТИТЕЛНА, навсякъде мръсотия и цигания.Гърция колкото и да са цигани са по-малко от нас, ценят си хората културата на запад е още повече очевадна разлика.Миналата година ходих в Словения ,Австрия,Германия, там хората изкрават милиони Евра годишно от забележителностите си, а тук ние само си говорим колко е красиво и....... мизерно.Оплкавам се: Май няма да мога да дойда на Карандила!Оплаквам се: От днес съм без работа

Коментар

Хваля се: След като преди няколко дена разбих листовките без грешка,преди малко взех и практическия изпит за Ц категория :D
                  Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                  Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Честито, Жоро! :D Оплакване - мързи ме да пиша.Хвалба - онзи ден си направих страхооотна шопска салата с последните домати от градината на село. Имаше и заек в гювеч + бисквитена торта.Хвалба - имахме гости с пре(с)пиване в събота и си изкарахме супер!Хвалба - в неделя имаше мнооого хора на срещата, заслужаваше си да отидем!
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

И аз да се похваля стана 1 годинка с фиата и цели 3000 км :P

Коментар

StefanSS написа:
                        леле 3000 километра за една година, доста си пестелив. Аз толкова минавам за месец.
                        Виж бейби не сме глупаци,
                        ние сме отбор от здравеняци.
                        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
                          StefanSS написа:
                          леле 3000 километра за една година, доста си пестелив. Аз толкова минавам за месец.
                          Ами колега от нас до университета са ми 2 ли 3 км ... Пък като има повече за каране се възползвам от другата кола , че е на газ.Пък и цяла зима си почива на топло в гаража , че трябваше да се учи за изпити и така.

Коментар

Да се оплача - вчера изпуснах благотворителния концерт на Ейвън.
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

хваля се избутах си нощната сега ще лягам да спинка -Доволен
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Хваля се - взехме билети за Скорпионс Оплаквам се - точно тогава ще е стуууд, да си *** маата :D
                                Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Working...
                                X