Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ichkin написа:
    Аааре стига сте мрънкали бе ... вместо да мислиме как да изкараме двойно повече, ние мислим за к’во ще дадем с 2 % повече ...
    Да ги дам но да имам и качествена услуга насреща.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

fihi написа:
      275.70лв за токХа сега деца кажете, т’ва какво е. Оплакване или хвалба.
      То зависи от де ще го погледнеш Нали знаете приказката за наполовина празната/наполовина пълна чаша зависи ти от кои си Бе как ги правите тез големи сметки за ток, все се каня да питам тез дет се оплакват от тях.Пример:В апартамента се отопляват 2 стаи на ток, плюс бойлер (включен с таймер) и плюс готвене на ток, 2 компютъра, телевизори и лампи... никога не сме плащали повече от 150 лв.На село (където бачкам през деня и живее майка ми) - 2 климатика нон-стоп, бойлер (постоянно включен) и т.н. (аналогично на горното) - същата работа и със сметката - никога не е надхърляла 150 лв.Какво толкоз включвате, не моа да разбера...

Коментар

Immortal написа:
        fihi написа:
        То зависи от де ще го погледнеш Нали знаете приказката за наполовина празната/наполовина пълна чаша зависи ти от кои си Бе как ги правите тез големи сметки за ток, все се каня да питам тез дет се оплакват от тях.Пример:В апартамента се отопляват 2 стаи на ток, плюс бойлер (включен с таймер) и плюс готвене на ток, 2 компютъра, телевизори и лампи... никога не сме плащали повече от 150 лв.На село (където бачкам през деня и живее майка ми) - 2 климатика нон-стоп, бойлер (постоянно включен) и т.н. (аналогично на горното) - същата работа и със сметката - никога не е надхърляла 150 лв.Какво толкоз включвате, не моа да разбера...
        На моита вила за 4 месеца в които нямаше никои там ток няма начин някои да краде пристигнаха сметки от сорта 70 80 лв на месец а кажете сега това кво е ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
        Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
        И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
        .

Коментар

Immortal написа:
          fihi написа:
          А обясни ми ти как става това.Вкъщи работи една духалка, която е вкл. на минимума. Компютър през деня и осветлението. Перални мерални, тва онова.Не мога да разбера как за една и съща консумация сега ще трябва да кихна 5-6 пъти повече от предишните месеци.
          Manowar - Татко
          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

CEZ...Между другото, аз от EVN‌ нямам оплаквания (а и не съм чувал такива сериозни неща - огромни сметки или нещо подобно). От трите фирми, мисля че EVN‌ е с най-малко оплаквания. Като изключим сегашното им искане за такса на електромер (ама честно да си признаем - има някаква логика в искането им).Вашите там са най-големите мошеници...

Коментар

Факт !
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

fihi написа:
                Много бре колега на електромера му има нещо,някой да не се е закачил.Аз плащам цяла зима по 80-90 лв ток,като се има предвит че се отоплявам на дърва.Бойлер,телевизор и пералня,не се готви всеки ден и пак плащам много.Майка ми за същото само че има и фризер плаща по 40-50 лева,този месец аз ходих да и платя тока и дадох 53 лв.А аз имах 96 лв.Баси и тока баси и чудото,то е само за оплакване и реване.

Коментар

fihi написа:
                  А обясни ми ти как става това.Вкъщи работи една духалка, която е вкл. на минимума. Компютър през деня и осветлението. Перални мерални, тва онова.Не мога да разбера как за една и съща консумация сега ще трябва да кихна 5-6 пъти повече от предишните месеци.
                  Ако електромерът ти е в ред - поглеждаш му цифричките и веднага ще разбереш дали има нещо нередно. Ако се съмняваш - наемаш частен електротехник, който да установи кражба, и без да се пипа нищо - подаваш жалба полицията. Ако няма кражба, но пак се съмняваш - носиш електромера за твоя сметка за проверка. Така ми обясни едно момиче по телефона на ЧЕЗ.

Коментар

абе относно таксата от 1.50лв. нема ядове ...... но друг е въпроса че електромера като ти го слагат има стойностидневна: 4 кв. (киловата)нощна: 80 кв.и след месец от4ита:дневна: 600кв.нощна:20кв.и ти пристига сметката за тока и се хващаш за главата при условие че в нас имам 2ТВ-та 4 енергоспестяващи крушки и 1 бойлер каде е с таймер и не е нон стоп пуснат !!!!
                    AUDI 1.8 20V TURBO
                    ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Оплаквам се: Преди около час срещу мен летя бутилка уиски в дискотеката, която посещавам всяка седмица по 2 пъти! За щастие разминах се без последствия! Аз хвърлих пепелник пълен с фасове и ударих въпросната мутряга (облечен в АДИДАС) в гърдите и след това тръгнах към него със свити юмруци, но охраната бързо наскочи и отъркаляха оня бабаит, който ме заплашваше със смърт, че ме бил познавал и щял да ми разкатае фамилията. 2-ри път получавам заплаха със смърт! Първата беше от Митьо Пищова, още го чакам. Само лоши погледи ми хвърля по кафетата където се засечем! Аман от псевдо стойкаджии със черни коли и затъмнени стъкла мислещи се за владетели на града !!! Ако не пиша скоро, да знаете каква е причината Как все на мен се лепят всякакви борсуци и боклуци??? Вярно имам много строга физиономия иначе не съм толкова отвратителен :P :P :P

Коментар

Оплакване---> Взе да ми писва от тая зима, сега навън пак е ужас вали какво ли не тия дни!

Коментар

Към тези с високите сметки за ток - вижте си показанията на старата бележка и сега. Възможно е да има объркване на цифри при отчитане. Ако няма, жалба до чез електро за проблеми с отчитането на тока. Идват на проверка.При разминаване в показанията пак викате за проверка - връщат пари или приспадат от сл. сметка.Жалбата може и по електронен път- искат задържително ИТН номер и трите имена на титуляра на сметката.Не се оплаквам и не се хваля, май не бях точно за тази тема

Коментар

nai7 написа:
                            mims написа:
                            хваля се: намерих мн готин сайт за тунинг, където ми направиха колата квато я искам- розовка, с голяма джанта-спица и ксенончетастана просто разкошна
                            Дай да го видим тоя розов дзвер.
                            ето я куклата ми
                            Прикачени файлове
                            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Колежке, трябвало е само колата да снимаш, защото така не й обръщаме никакво внимание :D
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Мдааа... Защото всъщност куклите са две. Коя от коя по-хубави.
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X