Ichkin написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
fihi написа:275.70лв за токХа сега деца кажете, т’ва какво е. Оплакване или хвалба.
Коментар
-
Immortal написа:fihi написа:275.70лв за токХа сега деца кажете, т’ва какво е. Оплакване или хвалба.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Immortal написа:fihi написа:275.70лв за токХа сега деца кажете, т’ва какво е. Оплакване или хвалба.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
CEZ...Между другото, аз от EVN нямам оплаквания (а и не съм чувал такива сериозни неща - огромни сметки или нещо подобно). От трите фирми, мисля че EVN е с най-малко оплаквания. Като изключим сегашното им искане за такса на електромер (ама честно да си признаем - има някаква логика в искането им).Вашите там са най-големите мошеници...
Коментар
-
fihi написа:275.70лв за токХа сега деца кажете, т’ва какво е. Оплакване или хвалба.
Коментар
-
fihi написа:А обясни ми ти как става това.Вкъщи работи една духалка, която е вкл. на минимума. Компютър през деня и осветлението. Перални мерални, тва онова.Не мога да разбера как за една и съща консумация сега ще трябва да кихна 5-6 пъти повече от предишните месеци.
Коментар
-
абе относно таксата от 1.50лв. нема ядове ...... но друг е въпроса че електромера като ти го слагат има стойностидневна: 4 кв. (киловата)нощна: 80 кв.и след месец от4ита:дневна: 600кв.нощна:20кв.и ти пристига сметката за тока и се хващаш за главата при условие че в нас имам 2ТВ-та 4 енергоспестяващи крушки и 1 бойлер каде е с таймер и не е нон стоп пуснат !!!!AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
Оплаквам се: Преди около час срещу мен летя бутилка уиски в дискотеката, която посещавам всяка седмица по 2 пъти! За щастие разминах се без последствия! Аз хвърлих пепелник пълен с фасове и ударих въпросната мутряга (облечен в АДИДАС) в гърдите и след това тръгнах към него със свити юмруци, но охраната бързо наскочи и отъркаляха оня бабаит, който ме заплашваше със смърт, че ме бил познавал и щял да ми разкатае фамилията. 2-ри път получавам заплаха със смърт! Първата беше от Митьо Пищова, още го чакам. Само лоши погледи ми хвърля по кафетата където се засечем! Аман от псевдо стойкаджии със черни коли и затъмнени стъкла мислещи се за владетели на града !!! Ако не пиша скоро, да знаете каква е причината Как все на мен се лепят всякакви борсуци и боклуци??? Вярно имам много строга физиономия иначе не съм толкова отвратителен :P :P :P
Коментар
-
Към тези с високите сметки за ток - вижте си показанията на старата бележка и сега. Възможно е да има объркване на цифри при отчитане. Ако няма, жалба до чез електро за проблеми с отчитането на тока. Идват на проверка.При разминаване в показанията пак викате за проверка - връщат пари или приспадат от сл. сметка.Жалбата може и по електронен път- искат задържително ИТН номер и трите имена на титуляра на сметката.Не се оплаквам и не се хваля, май не бях точно за тази тема
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар