оплакване: хидравликата ми течеше, (върху алтернатора) и след един месец бездействие от моя страна (по лични причини ) резултатите са на лице, сега вече и алтернатора не работи, както имам за смяна и спирачна помпа и накладки ! Ужаааааас това са мноооооооого пари , а немаааааааа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба - дойдохме си от село на село. Заредиха ни с провизии. Още - онзи ден разнесох форумски листовки по колите в квартала, но се оказа, че колите са доста повече от листовките! На един младеж му я връчих лично и ме гледа умно, докато му изнасях лекция на тема "Колко е добре да бъдеш потребител в нашия форум"."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Хвалба - дойдохме си от село на село. Заредиха ни с провизии. Още - онзи ден разнесох форумски листовки по колите в квартала, но се оказа, че колите са доста повече от листовките! На един младеж му я връчих лично и ме гледа умно, докато му изнасях лекция на тема "Колко е добре да бъдеш потребител в нашия форум".
Коментар
-
Ще напиша дисертация по темата и ще я публикувам тук! В този ред на мисли - сложих листовка и върху ямболско Пунто, което май беше на гости на съфорумец от квартала... Чакаме нови попълнения! Кво да се похваля ? - Хубав ден, добро настроение... :D а, сетих се, дадох си колата под наем за няколко дни! Чакам солидна почерпка!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Хвалба - дойдохме си от село на село. Заредиха ни с провизии. Още - онзи ден разнесох форумски листовки по колите в квартала, но се оказа, че колите са доста повече от листовките! На един младеж му я връчих лично и ме гледа умно, докато му изнасях лекция на тема "Колко е добре да бъдеш потребител в нашия форум".Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Хваля се: взех си книжкатаааааааааааОплаквам се: страх ме е да не получа пак някоя честиткаТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
kosta написа:оплакване: хидравликата ми течеше, (върху алтернатора) и след един месец бездействие от моя страна (по лични причини ) резултатите са на лице, сега вече и алтернатора не работи, както имам за смяна и спирачна помпа и накладки ! Ужаааааас това са мноооооооого пари , а немааааааааFiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар