Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

=Rudi= де да беше така... бих пуснал поста като похвала...
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Immortal написа:
      PREDATORst написа:
      kosta написа:
      Хваля се : От днес си имам Nokia E71 нема по щастлив от мен !
      Дано не си щастлив за кратко,че като знам за какво ми говориш............
      Стефко, не плаши човека бе...Аз съм с такъв вече повече от година, използвам го на макс (не само като телефон) - дори в момента ми бърбори някакво лондонско радио от него - и не съм имал проблеми.Честито, Коста. Приготвил съм ти софтуер.
      Дидо наистина се надявам и неговия да е безпроблемен.Че при мене само забиващи и рестартиращи се,то и моя комуникатор забива чат пат ама тия е71 на ден по 3 пъти
      Bravo 1.2 16v
      Lancia Dedra 1.8 16v
      Suzuki GSXR250R

Коментар

Хваля се поставих стъклото на вратата на Бравото дори сега се движи по добре защото смазах релсите.По-евтино ми излезе да го счупя и да вляза отколкото да викам ключар .
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

kosta написа:
          Хваля се : От днес си имам Nokia E71 нема по щастлив от мен !
          Благородно ти завиждам искам тоя телефон от много време, ама все не остават парички за него
          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

хваля се: намерих мн готин сайт за тунинг, където ми направиха колата квато я искам- розовка, с голяма джанта-спица и ксенончетастана просто разкошна
            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
              хваля се: намерих мн готин сайт за тунинг, където ми направиха колата квато я искам- розовка, с голяма джанта-спица и ксенончетастана просто разкошна
              Дай да го видим тоя розов дзвер.

Коментар

Оплакване - огроооомна локва от единия край до другия край на платното по ширина на входа на Варна. Чудех се къде да мина. Викам си - карам на късмет....и колата потъна. Уплаших се да не засмуче там вода...де да знам. И газ - от там в дупка и 20 метра след дупката, гумата се усмихна. На всичкото отгоре се оказа, че резервната гума била с по-къси болтове. Де да знам. Никой не ми е казвал. Нито пък имам по-къси болтове в колата. Затегнах я и в момента на потеглянето - рууууммм....Едвам свалихме болтовете. Всичките огънати, резбата на главината почти съсипана. Гласиха я там, прокарваха резбата.....успяха да ги стегнат. Добре че е колегата Иво от Алфа-форума, та се отзова веднага. Снабди ме с болтове, оправиха ми колата бързо и след почти половин ден нерви, мръзнене и простотии, най-после съм си у дома.Аман.....Иска ми се да повозя кмета Йорданов с онзи мерцедес с единиците из Варна...ама маршрута аз да си го избера.Смотаняци. Нищо не става от тях!!!!!!!!!

Коментар

Оплаквам се: мамка му да еб..... пак заваля от бялата гнасна каша ..... и като за капак на всичко отгоре днеска шефовете не дадаха аванс .... положението се натяга все повече и повече ..... Хваля се: намети си дълго търсените джанти от ХГТ ....оплаквам се: проблема е че нямам пари да ги взема .... деееееееб....... живота скапан !!!!!!!!
                  AUDI 1.8 20V TURBO
                  ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

275.70лв за токХа сега деца кажете, т’ва какво е. Оплакване или хвалба.
                    Manowar - Татко
                    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Пък днес отивам да си взема едни цигари и продавачката ми вика: "4 лева". Аз си помислих, че се е объркала, ама - не. Увеличили са ги!

Коментар

///// написа:
                        Пък днес отивам да си взема едни цигари и продавачката ми вика: "4 лева". Аз си помислих, че се е объркала, ама - не. Увеличили са ги!
                        Провери по другите магазини, може да имат още от старите.
                        Manowar - Татко
                        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                          ///// написа:
                          Провери по другите магазини, може да имат още от старите.
                          То аз си намерих на старите цени, ама... оплакването ми е, че са увеличили и цигарите.

Коментар

А от 1-ви Април и здравните осигуровки.Честито на печелившите!
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                              А от 1-ви Април и здравните осигуровки.Честито на печелившите!
                              Скоро и такса мощност на абонатите на ЕВН.Отново честито.
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Аааре стига сте мрънкали бе ... вместо да мислиме как да изкараме двойно повече, ние мислим за к’во ще дадем с 2 % повече ...
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X