=Rudi= де да беше така... бих пуснал поста като похвала...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Immortal написа:PREDATORst написа:kosta написа:Хваля се : От днес си имам Nokia E71 нема по щастлив от мен !Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Явор Митев
Оплакване - огроооомна локва от единия край до другия край на платното по ширина на входа на Варна. Чудех се къде да мина. Викам си - карам на късмет....и колата потъна. Уплаших се да не засмуче там вода...де да знам. И газ - от там в дупка и 20 метра след дупката, гумата се усмихна. На всичкото отгоре се оказа, че резервната гума била с по-къси болтове. Де да знам. Никой не ми е казвал. Нито пък имам по-къси болтове в колата. Затегнах я и в момента на потеглянето - рууууммм....Едвам свалихме болтовете. Всичките огънати, резбата на главината почти съсипана. Гласиха я там, прокарваха резбата.....успяха да ги стегнат. Добре че е колегата Иво от Алфа-форума, та се отзова веднага. Снабди ме с болтове, оправиха ми колата бързо и след почти половин ден нерви, мръзнене и простотии, най-после съм си у дома.Аман.....Иска ми се да повозя кмета Йорданов с онзи мерцедес с единиците из Варна...ама маршрута аз да си го избера.Смотаняци. Нищо не става от тях!!!!!!!!!
Коментар
-
Оплаквам се: мамка му да еб..... пак заваля от бялата гнасна каша ..... и като за капак на всичко отгоре днеска шефовете не дадаха аванс .... положението се натяга все повече и повече ..... Хваля се: намети си дълго търсените джанти от ХГТ ....оплаквам се: проблема е че нямам пари да ги взема .... деееееееб....... живота скапан !!!!!!!!AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
275.70лв за токХа сега деца кажете, т’ва какво е. Оплакване или хвалба.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
///// написа:Пък днес отивам да си взема едни цигари и продавачката ми вика: "4 лева". Аз си помислих, че се е объркала, ама - не. Увеличили са ги!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:///// написа:Пък днес отивам да си взема едни цигари и продавачката ми вика: "4 лева". Аз си помислих, че се е объркала, ама - не. Увеличили са ги!
Коментар
-
А от 1-ви Април и здравните осигуровки.Честито на печелившите!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:А от 1-ви Април и здравните осигуровки.Честито на печелившите!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар