Хваля се : От днес си имам Nokia E71 нема по щастлив от мен !
Дано не си щастлив за кратко,че като знам за какво ми говориш............
Стефко, не плаши човека бе...Аз съм с такъв вече повече от година, използвам го на макс (не само като телефон) - дори в момента ми бърбори някакво лондонско радио от него - и не съм имал проблеми.Честито, Коста. Приготвил съм ти софтуер.
Дидо наистина се надявам и неговия да е безпроблемен.Че при мене само забиващи и рестартиращи се,то и моя комуникатор забива чат пат ама тия е71 на ден по 3 пъти
Хваля се поставих стъклото на вратата на Бравото дори сега се движи по добре защото смазах релсите.По-евтино ми излезе да го счупя и да вляза отколкото да викам ключар .
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Оплакване - огроооомна локва от единия край до другия край на платното по ширина на входа на Варна. Чудех се къде да мина. Викам си - карам на късмет....и колата потъна. Уплаших се да не засмуче там вода...де да знам. И газ - от там в дупка и 20 метра след дупката, гумата се усмихна. На всичкото отгоре се оказа, че резервната гума била с по-къси болтове. Де да знам. Никой не ми е казвал. Нито пък имам по-къси болтове в колата. Затегнах я и в момента на потеглянето - рууууммм....Едвам свалихме болтовете. Всичките огънати, резбата на главината почти съсипана. Гласиха я там, прокарваха резбата.....успяха да ги стегнат. Добре че е колегата Иво от Алфа-форума, та се отзова веднага. Снабди ме с болтове, оправиха ми колата бързо и след почти половин ден нерви, мръзнене и простотии, най-после съм си у дома.Аман.....Иска ми се да повозя кмета Йорданов с онзи мерцедес с единиците из Варна...ама маршрута аз да си го избера.Смотаняци. Нищо не става от тях!!!!!!!!!
Оплаквам се: мамка му да еб..... пак заваля от бялата гнасна каша ..... и като за капак на всичко отгоре днеска шефовете не дадаха аванс .... положението се натяга все повече и повече ..... Хваля се: намети си дълго търсените джанти от ХГТ ....оплаквам се: проблема е че нямам пари да ги взема .... деееееееб....... живота скапан !!!!!!!!
AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
А от 1-ви Април и здравните осигуровки.Честито на печелившите!
Скоро и такса мощност на абонатите на ЕВН.Отново честито.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар