Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се: След като получих дългоочаквани заплатки си ъпдейтнах бравото с нови предни амортисьори и 4 нови зимни гуми Оплаквам се: е сега като се хванах и след работа с работа и нямам време за приятелката и бравока да отидем някъде на почивка за годишнината
    with SGNote & HTC Wildfire 8G
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
    с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Хваля се:взех си изпита
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

хваля се 7000 мнения

Коментар

останах без работа
          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

хваля се - Доволен клиент ми подари два литра гроздова за разтриване, а пък аз на своя глава си взех от пикадили пушени ребърца. Да видим ефекта, де. За сега празнувам рожденния ден на Сандра!

Коментар

хаха Живко , недей , че ще ти дойда на гостип.с Извинявам се за спам-а!
              681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Хваля се на Ирка: След дълъг кастинг, най-накрая се обвързах PS. Трябва да си сменя аватара

Коментар

coolboby написа:
                  Хваля се на Ирка: След дълъг кастинг, най-накрая се обвързах PS. Трябва да си сменя аватара
                  И що пък ще го сменяш?Все ми се струва, че таз ръка ей сега ще хвърли печелившите зарове

Коментар

Хвалба ли е,оплакване ли е,не знам ама изпратих последния си първи учебен ден.
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

За оплакване си е Хваля се - в добро настроение съм
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

///// написа:
                        хваля се - Доволен клиент ми подари два литра гроздова за разтриване, а пък аз на своя глава си взех от пикадили пушени ребърца. Да видим ефекта, де. За сега празнувам рожденния ден на Сандра!
                        Да си жив и здрав Живко, наздраве и от мен макар и малко късно.

Коментар

Оплаквам се:няма по-голяма простотия от нашето здравеопазване-отказват да лекуват човекХваля се : имам си много хубава червена роза от любимия човек

Коментар

Хваля се:На работа съм!Оплаквам се:Като бях в отпуск исках на работа,а сега обратно.Пак се хваля:Като колегата по-горе и на мен ми дадоха няколко заплатки-дължими суми.Пак се оплаквам:Нямам време да отида с любимия човек на екскурзийка.Добре,че идва италфеста този уикенд да се поразтъпчиме малко!
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

coolboby написа:
                              Ти ли бееееееееее? Сигурна съм, че кастингът е бил дълъг и изтощителен, ама ти тая дума "обвързване" знаеш ли я какво означава? Я виж в речника! Мила съм, както винаги! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Давай снимка, да видим дали ще я одобря! Хвалба - купих си шампоан с бира! И ако някой ви каже, че бирата става само за пиене - не му вярвайте!!!
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

хваля се - направих гражданска отговорност на моето добиче за 116 български лева при положение, че миналата година най- тънко беше 151 лева...компанията няма да я казвам да не прозвучи като реклама ама ако много настоявате... ши съ разкрия...
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X